Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canim gecen ay da bu ay dusuk oldu, hatta gecen ay olani bilmiyordum hcg yaptirdim oyle cikti ortaya kimyasalldi galiba,
Esim 1 yil istemiyorum diyor ben de eylul ekim gibi istiyorum ama siddetle istemiyor bilmiyorum acikcasi ne yapacagimi
2kiz1anne bak bılıyorsun o hamileligide erkekti sabirinin 3 4 ay dınlen Eylül Ekim gibi iyidir

Eklentiler

• 77738D49-96F9-471A-BDC0-481DBE673D25.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 58
Son düzenleyen: Moderatör:
Hamilece
Dinlenmek en guzeli olacak canim bilmiyorum ya nasipte ne zaman var bakalim
Aynen erkekti benimki bencede o kadar belirtiyi bosuna yasamadim bence ya

Atarsan bakarız cnm ıns bu arada erkek bebek için dıyet yapıyormusun
Valla iki üç aydır bol bol muz yedim asitli içecek çıktı hayatımdan eşim ben bol et ama yumurta ben yemedim o yedi alkali su aldım damla olarak bi kaç haftadır onu içiyorum süt içmiyorum sütlü şeyler yememeye özen gösteriyorum bu kadar ams muz günde en az 1 yedim

2kiz1anne bak bılıyorsun o hamileligide erkekti sabirinin 3 4 ay dınlen Eylül Ekim gibi iyidir
Canım benimde bir fikir belirtmeydi. Çok uğraştı tekrar o kadar ugrasmasin diye. Ve doktorlar da kimyasal dan sonra gebelik ihtimalinin yüksek olduğunu söylüyorlar. Ayrıca sabirinin bebeği 4, 5 Aylikti tabiki sonra dinlenmesi lazım. doğum yapmış gibi olmuş çünkü

Son düzenleyen: Moderatör:
Bakalim canim esimi ikna edebilirsem dusunuyorum da cok zor

Canim gecen ay da bu ay dusuk oldu, hatta gecen ay olani bilmiyordum hcg yaptirdim oyle cikti ortaya kimyasalldi galiba,
Esim 1 yil istemiyorum diyor ben de eylul ekim gibi istiyorum ama siddetle istemiyor bilmiyorum acikcasi ne yapacagimi
Hakkinda hayirlisi canim. En dogru karari sen vermişsindir

Hadi bakalım inşallah gönlündeki tutunur canım. Bunlarda önemli ama en önemlisi ilişki zamanlaması sıkı takip yap ❤

Bilemıyorum cnm o kadarını artık herkesin kendı düşüncesi kısmette ne varsa oluyor zaten ona bir engel koyamıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…