- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #85.461
ilk zamandan itibaren simsiyahmi oluyorIlk zamanlar basliyor galiba koyulasmaya
Evet erkektierkekmiydi bebeginiz
Ilk zamanlar koyulasmaya basliyor diye biliyorum tamamen simsiyah olmuyorilk zamandan itibaren simsiyahmi oluyor
Bencede cnm azıcık dınlenmek hem vucuduna hem sana iyi gelecek inşOyle canim gercekten bakalimm dinlenmeye cekildim ben 6 7 ay
Ortalij duzelsin biraz hemde ben toparlanirim
Esimde artik istemiyor zaten
Insallah canimBencede cnm azıcık dınlenmek hem vucuduna hem sana iyi gelecek inş ❤
Demi canım bende bakalım önce hayırlısı deyip deneme yapacağım inşallah olur rabbim hayırlısı neyse onu verir inşallah
Insallah olur canim neden olmasin lutfen stres yapma o cok etkiliyor Rabbim nasip etsin insallah guzel haberler ver bizeDemi canım bende bakalım önce hayırlısı deyip deneme yapacağım inşallah olur rabbim hayırlısı neyse onu verir inşallah
Yani bende öle düşündüm eski inançlar sanırım öle dile düşmüşBenim örnek iki oglumda solda oldu kese bile solda tek tüp ile iki cins çocukları olanlar var sağ sol olayı boş
İnşallah ya şimdi gene 40 dakka sonra bakalım yapacağım ovulasyon testi dün gece çizgim koyulaşmış gibiydiInsallah olur canim neden olmasin lutfen stres yapma o cok etkiliyor Rabbim nasip etsin insallah guzel haberler ver bize
İnşallah ya şimdi gene 40 dakka sonra bakalım yapacağım ovulasyon testi dün gece çizgim koyulaşmış gibiydi
Canım seninde mi ovulasyon testi ile oldu oğlunMesela ben
Evet cnm siliklesmeyı gördukten yani gece 10.30 gibi silinme oldu 11.30 fln ılıskı olmustuCanım seninde mi ovulasyon testi ile oldu oğlun
Canım eşin istemiyorsa bilemem ama bence düşükten sonra daha çabuk gebe kalirdin. Bikaç aydır deniyorsun, vücud tam gebelige hazırladı kendini.. tekrar ara olursa başlayınca yine uğraşırsin belki.. yinede hakkında en hayırlısı olsunOyle canim gercekten bakalimm dinlenmeye cekildim ben 6 7 ay
Ortalij duzelsin biraz hemde ben toparlanirim
Esimde artik istemiyor zaten
Buraya atarsan yorumlarz cnm adetlern düzenlimiİnşallah ya şimdi gene 40 dakka sonra bakalım yapacağım ovulasyon testi dün gece çizgim koyulaşmış gibiydi
Sol sağ olayı yok o zaman olay erkekte bitiyorBenim örnek iki oglumda solda oldu kese bile solda tek tüp ile iki cins çocukları olanlar var sağ sol olayı boş
Ewet canım her ay düzenli oluyor yapınca atayım ben sizeBuraya atarsan yorumlarz cnm adetlern düzenlimi
Takip et bakalim 2 saatte bir yap testleriİnşallah ya şimdi gene 40 dakka sonra bakalım yapacağım ovulasyon testi dün gece çizgim koyulaşmış gibiydi
Öyle oluyor evet yaşayan biri olarakSol sağ olayı yok o zaman olay erkekte bitiyor
Kaçıncı günündu cnm sennEwet canım her ay düzenli oluyor yapınca atayım ben size
Canim gecen ay da bu ay dusuk oldu, hatta gecen ay olani bilmiyordum hcg yaptirdim oyle cikti ortaya kimyasalldi galiba,Canım eşin istemiyorsa bilemem ama bence düşükten sonra daha çabuk gebe kalirdin. Bikaç aydır deniyorsun, vücud tam gebelige hazırladı kendini.. tekrar ara olursa başlayınca yine uğraşırsin belki.. yinede hakkında en hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?