Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
L Laladunya canım. Erken gebelik belirtilerin nelerdi iki defa olmuş üstüste hatırlıyorsundur. Benim bu ayda tutmadı galiba. Hiç değişiklik yok

L Laladunya canım. Erken gebelik belirtilerin nelerdi iki defa olmuş üstüste hatırlıyorsundur. Benim bu ayda tutmadı galiba. Hiç değişiklik yok
En buyuk belirti belim cok agridi
Sonrasinda akintim vardi ama normal akinti gibi degil yapiskan
Bi de lekelenme oldu bi kac sefer akintinin icinde minicik kil gibi kahverengi leke

Bence hiç öyle düşünme oğlumda benimde hiç belirtim yoktu 16. Hafta da göğüslerim şişti uçları koyulaştı 25. Hafta da miğdem yandı bukadar başka hiç bişey yoktu

Gebe kalan arkadaslar ogrenir ogrenmez ovulasyon testi yapsın bakalım nasıl çıkıyor. Hep merak etmişimdir bende yapacam eğer tutarsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…