- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #85.521
Pik olmuş testin en sondaki nin üstündeki gibi olunca ilişki olsun derim esitmis çizgiler onda. Birde iki saatte bir yap canım kacirmaKızlar testlerim bu şekilde bugün 3. Gün yazdığım 14. Günüm yani ben 12. Gün başladım test yapmaya
Canım 2. Gün koyu çıkmış bugün silikleşmişKızlar testlerim bu şekilde bugün 3. Gün yazdığım 14. Günüm yani ben 12. Gün başladım test yapmaya
Akıntı agri filan varmiPik olmuş testin en sondaki nin üstündeki gibi olunca ilişki olsun derim esitmis çizgiler onda. Birde iki saatte bir yap canım kacirma
Yanlış çizgiye mi bakıyorum acaba en alttakinde koyu çizgi t degilmiCanım 2. Gün koyu çıkmış bugün silikleşmiş
Canım bana en alttaki değil Bi üstündeki Koyu geldi neredeyse aynı renk ikisi en alttaki silikleşmiş gibiYanlış çizgiye mi bakıyorum acaba en alttakinde koyu çizgi t degilmi
Bugünkü yaptığı testte c silik çıkmış t ye göre ama dünkü testte ikisi de aynı renkteYanlış çizgiye mi bakıyorum acaba en alttakinde koyu çizgi t degilmi
Evet doğru ama en alttakinde yanlış çizgiyi anlamadiysam t c den koyu hala. Ama genele bakarsak 2. Gün akşam yaptigindan sonra ilişki olsaydı keşke. Dün atsa daha iyi olurdu aslindaCanım bana en alttaki değil Bi üstündeki Koyu geldi neredeyse aynı renk ikisi en alttaki silikleşmiş gibi
Demekki ben yanlış çizgiyi t sanmisim canım bilen arkadaşlar yardımcı olurdu keşke dün atsaydı testleriBugünkü yaptığı testte c silik çıkmış t ye göre ama dünkü testte ikisi de aynı renkte
Kızlar testlerim bu şekilde bugün 3. Gün yazdığım 14. Günüm yani ben 12. Gün başladım test yapmaya
Kızlar testlerim bu şekilde bugün 3. Gün 2. yazdığım 14. Günüm yani ben 12. Gün başladım test yapmaya 2. Gün yazdıgında testın pozıtıf sonrakı teste acılmıs göruyorum cnm ben
bak bılıyorsun o hamileligide erkekti sabirinin 3 4 ay dınlen Eylül Ekim gibi iyidir
Acaba testte mi bişey var t silikleşmeyi gerekirken c silikleşmiş çünkü anlamadım bende QUOTE="Vuslat46, post: 63262027, member: 755774"]
Farklı göstermiş canım doğru her test farklı oluyor ben laboquick kullandığım için onu iyi anlıyorum
Var canım sol kasık devamlı kasılma ve batmaAkıntı agri filan varmi
t yi tam koyu bu gün yakaladım ama canım dün mü çatlamış yumurtamPik olmuş testin en sondaki nin üstündeki gibi olunca ilişki olsun derim esitmis çizgiler onda. Birde iki saatte bir yap canım kacirma
Evet canım t en altta koyu çıktıYanlış çizgiye mi bakıyorum acaba en alttakinde koyu çizgi t degilmi
Agri akıntı varsa catlamamis olabilir. Testler durdukça koyulaşıyor evet. Iki saat sonra tekrarla bakalım canım.Var canım sol kasık devamlı kasılma ve batma
Tamam canım çok teşekkür ederimAgri akıntı varsa catlamamis olabilir. Testler durdukça koyulaşıyor evet. Iki saat sonra tekrarla bakalım canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?