Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar testlerim bu şekilde bugün 3. Gün yazdığım 14. Günüm yani ben 12. Gün başladım test yapmaya

Eklentiler

• 5BD50039-78E5-4EE4-98C3-3723F1358C6C.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 62
Kızlar testlerim bu şekilde bugün 3. Gün yazdığım 14. Günüm yani ben 12. Gün başladım test yapmaya
Pik olmuş testin en sondaki nin üstündeki gibi olunca ilişki olsun derim esitmis çizgiler onda. Birde iki saatte bir yap canım kacirma

Reactions: BEH
Canım bana en alttaki değil Bi üstündeki Koyu geldi neredeyse aynı renk ikisi en alttaki silikleşmiş gibi
Evet doğru ama en alttakinde yanlış çizgiyi anlamadiysam t c den koyu hala. Ama genele bakarsak 2. Gün akşam yaptigindan sonra ilişki olsaydı keşke. Dün atsa daha iyi olurdu aslinda

Kızlar testlerim bu şekilde bugün 3. Gün 2. yazdığım 14. Günüm yani ben 12. Gün başladım test yapmaya 2. Gün yazdıgında testın pozıtıf sonrakı teste acılmıs göruyorum cnm ben
bak bılıyorsun o hamileligide erkekti sabirinin 3 4 ay dınlen Eylül Ekim gibi iyidir

Son düzenleyen: Moderatör:
Acaba testte mi bişey var t silikleşmeyi gerekirken c silikleşmiş çünkü anlamadım bende QUOTE="Vuslat46, post: 63262027, member: 755774"]
Evet doğru ama en alttakinde yanlış çizgiyi anlamadiysam t c den koyu hala. Ama genele bakarsak 2. Gün akşam yaptigindan sonra ilişki olsaydı keşke. Dün atsa daha iyi olurdu aslinda
[/QUOTE]
tte

Bence dun gece iliski olmaliymis bu fotoya gore , ama bi dd bu testlerde bekledikce koyulasma oluyor onu da dikkate almak lazim 2 saat sonra ki testte belli olur

Kızlar testlerde dünkü yani 2. Günkü olanlar bekledikçe koyulaştı ben t yi en koyu aslında az önce yakaldım bu gün saat aralığı ile yapayım ben demi çünkü çok kaşık ağrım var hala çatlamaya çalışıyor galiba çatlama olmadı daha sanırım. Akıntım hafif kaygan ama beyaz süt gibi kovanı şeffaf değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…