- 7 Aralık 2013
- 1.097
- 2.185
- 133
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #85.561
Yok ben erkek bebek icin pikten sonra tek iliski olarak deneme yapicam gecen ay oyle yaptim kimyasal gebelik oldu bu ay tekrar oyle yapicam erkek bebek için en az 4-5 gün eşlerin kendini tutması lazim ya cinsel perhiz oluyo o19 pik olmuşsa 18 19 20 21 birliktelik şansı arttırıyor sonra gün aşırı devam
Benim takvimlere uymuyo geç yumurtluyorum ben normalde 16-17 günler olmasi lazim ben 19 ve 22. Günde yumurtladim test yaptigim aylardaCanım ben ayarlamadım gerçi telefonda takim uygulamam var ordan da bakıyorum birebir uydu takvimle benim 15. Gün pik olmuştu ben 13 14 15 16 birliktelik oldu 17. Ara verdim 18 yine oldu
Anladım canım Allah kalbinden geçeni nasip etsin inşallahYok ben erkek bebek icin pikten sonra tek iliski olarak deneme yapicam gecen ay oyle yaptim kimyasal gebelik oldu bu ay tekrar oyle yapicam erkek bebek için en az 4-5 gün eşlerin kendini tutması lazim ya cinsel perhiz oluyo o
19.gune gore kendini ayarla oyleyse 15.gun korunmali iliski olsun sonra perhiz yap. 19.gun pik olursa deneme yaparsin, 18.gun bakarsin testin durumuna gore tekrar 19 da olmayacak gibi ise 18.gun yine perhizi boz. Sonra denemeye kadar yeterli olurBenim takvimlere uymuyo geç yumurtluyorum ben normalde 16-17 günler olmasi lazim ben 19 ve 22. Günde yumurtladim test yaptigim aylarda
Deneme yapmissindir umarim catlama baslamisKızlar sanki benim t çizgim hafif açılma var ne yapayım çatlama olmuş mudur kasık ağrım da var şu an
Aynen bi sekilde ayarlicam olmazsa 15.gün son korunmalı olsun.ben zaten gecen ay 12 gün olmamıştı denemeye kadar bunda da en fazla 6-7 gün olur cinsel perhiz uygun olur heralde19.gune gore kendini ayarla oyleyse 15.gun korunmali iliski olsun sonra perhiz yap. 19.gun pik olursa deneme yaparsin, 18.gun bakarsin testin durumuna gore tekrar 19 da olmayacak gibi ise 18.gun yine perhizi boz. Sonra denemeye kadar yeterli olur
Aynen 1 haftayi gecmesin , testlerin durumuna gore bakarsinAynen bi sekilde ayarlicam olmazsa 15.gün son korunmalı olsun.ben zaten gecen ay 12 gün olmamıştı denemeye kadar bunda da en fazla 6-7 gün olur cinsel perhiz uygun olur heralde
Deneme yapmissindir umar
Deneme şimdi oldu canım biraz geç kaldım elimim işi nedeni ile inşallah aksilik olmaz yaDeneme yapmissindir umarim catlama baslamis
Sabah oldu deneme canım inşaşlah geç kalmamıştırCanım evet açılmış rengi açılmaya başladıysa çatlama olmuş oluyor yavaş yavaş silikleşicektir
Yaptım bakalım sabah oldu ama canımEvet sanki silislesmis bence hemen deneme yap bekleme
canım bir şey sorucam, t ile c eşit koyulukta olunca deneme olsun demişsin ya ben şubatta tek ilişki ile gebe kaldım. ve gece 11 de ikisi de koyuydu, deneme yapmadım. ertesi gün sabah 11 de açılma vardı ama eşit koyuluk değil, diğeri daha açıktı. bundan 3 saat sonra ilişki oldu onunla gebe kaldım. akşam 8de tekrarladım testi ve bayağı silikti artık, aslında çatlamanın sonuna yaklaşırken ilişki olmuş gibi oldu. geç mi kaldım?Çok açılmasın ama geç kalma canım. Şöyle anlatayim t c den koyu oluyor ya sonrasında esitlenince olsun ilişki geç kalmadan
bunu ben de merak ediyorum ama tek bildiğim kesenin şekli fasulye gibi ovalse erkek diyorlar... doğru mu bilemiyorum tabiiMerhaba arkadaşlar ben de bir ara buranın mudavimiydimburadan öğrendiklerimi kendimce uygulayarak Şubat'ta hamile kaldım ilk ultrason fotomu dün aldım bilenler yorumlarda sevinirim kese konumu filan
Cnm bende oğluma bu sekılde gebe kalmıstımcanım bir şey sorucam, t ile c eşit koyulukta olunca deneme olsun demişsin ya ben şubatta tek ilişki ile gebe kaldım. ve gece 11 de ikisi de koyuydu, deneme yapmadım. ertesi gün sabah 11 de açılma vardı ama eşit koyuluk değil, diğeri daha açıktı. bundan 3 saat sonra ilişki oldu onunla gebe kaldım. akşam 8de tekrarladım testi ve bayağı silikti artık, aslında çatlamanın sonuna yaklaşırken ilişki olmuş gibi oldu. geç mi kaldım?
geç döllenme de yok, çünkü usg ile paralel gidiyor haftam. aklım karıştı şimdi
Canım geç kalınca vücut asidiklesiyor o yüzden y spermleri yuma ulaşamaya biliyor diye biliyorum. Bi kaç kişiye şahit oldum geç deneme yapıp kızı oldu. Ama belki senin vücudun asidik olmamıştır. Yumurtlama öncesi deneyenlere göre sansin yuksek çatlayınca deneme olmuş. Ama dediğim gibi vücudun asidiklesmesi olasılığı da var. Rabbim gönlündeki nasip etsin canım insallahcanım bir şey sorucam, t ile c eşit koyulukta olunca deneme olsun demişsin ya ben şubatta tek ilişki ile gebe kaldım. ve gece 11 de ikisi de koyuydu, deneme yapmadım. ertesi gün sabah 11 de açılma vardı ama eşit koyuluk değil, diğeri daha açıktı. bundan 3 saat sonra ilişki oldu onunla gebe kaldım. akşam 8de tekrarladım testi ve bayağı silikti artık, aslında çatlamanın sonuna yaklaşırken ilişki olmuş gibi oldu. geç mi kaldım?
geç döllenme de yok, çünkü usg ile paralel gidiyor haftam. aklım karıştı şimdi
Canım kese şekli tutmuyor çoğu zaman. Ama bebek bu haftalarda uzun ise ben erkek diye tahmin yürütüyorum. Benimkiler de öyleydi çünkü. Bana bebeğin erkek gibi geldi.Merhaba arkadaşlar ben de bir ara buranın mudavimiydimburadan öğrendiklerimi kendimce uygulayarak Şubat'ta hamile kaldım ilk ultrason fotomu dün aldım bilenler yorumlarda sevinirim kese konumu filan
Çok teşekkür ederim canım ya Allah razı olsun hepinden
Keşke içmeseydin bende aynı hatayı yaptım yumurta olduğundan fazla büyüdü ama çatlamadı kist oldu o yumurta şimdi 6 cm kist şeklinde duruyor tedavi görüyorum kistten kurtulabilmek içinKızlar bende bugün tarlusal içtim adet söktürmek için yıne muhtesem bır adet düzenim olduğu için uzun surdude arası
Cumlemizden canimÇok teşekkür ederim canım ya Allah razı olsun hepinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?