Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Evet kızlar ben geldim yeni bir ovülasyon testi ile koyuluk devam ediyor ilk 5 dk içinde çıkan sonuçlar bunlar kızlar bata 7 gün var

Eklentiler

• 15853990102751531446056.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 44
  • 1585399065812852527450.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 46
Merhaba kızlar nasılsınız
İki oğlum var biri 5.5 yaşında diğeride 2.5 yaşında. Şimdi 3. Bebeği düşünüyoruz . Tabiki dileğimiz sağlıklı bir bebek allahtan en hayırlısını diliyorum. Ama bir kızımın olmasını çok isterim . Kız bebek için ovulasyon kiti ile takip yapmayı planlıyorum. Hangi saatlerde ovulasyon testi yapmalıyım . Nelere dikkat etmeliyim. Günde bir kez mi test yapıyorsunuz . Adetlerim düzenli 28 günde bir regl oluyorum. Genelde yumurtlamam 14. Gün oluyor. 2. Oğluma hamile kalmak için ovu testi yaptığım dönemlerde genelde 2 gün pik olup 3. Gün çatlıyordu. Kız bebek için nasıl ilerlemem gerekir nelere dikkat etmeliyim ve 14. Gün yumurtlamayı baz alırsam hangi gün ilişkiyi kesmeliyim . Yardımcı olursanıx çok sevinirim.

Evet kızlar ben geldim yeni bir ovülasyon testi ile koyuluk devam ediyor ilk 5 dk içinde çıkan sonuçlar bunlar kızlar bata 7 gün var

Bence hamile olma olasılığınız yüksek genelde ovu testi koyu olanlar gebe oluyor . Bence ilk gebelik testinizi adete 5 kala yapmalısınız .

Birde hangi marka ovulasyon testi önerirsiniz . Şimdilik laboqick aldım 30 adet aldım . Önerilernize açığım

canım öncelikle Rabbim gönlüne göre versin testi genellikle öğlen 2 3 arası yapıyorum 2 saat sıvı almıyorum perhiz içinde sanırım ard arda olması gerekiyormuş Bi arkadaş öyle demişti erkek bebek istediği için tek ilişki demişti ve 3 4 gün perhiz demişti kız içinde durumun tam tersi olması gerek diye düşüyorum bilen arkadaşlar yazacaktır mutlaka

Çok teşekkür ederim cevap verdiğin için. Evet bende az çok kk da araştırma yaptım genelde adet bitimi sık ilişki ve yumurtlamaya iki gün kala ilişkiyi bırakılmalı deniyor. Benim bildiklerim bu kadar kız için denemiş srkadaşlarım yardımcı olurlarsa çok sevinirim.

Iki kizim var,ikisinede adet bitiminden hemen sonra iliskiye baslayarak gun asiri, sık iliskiyle hamile kaldim.Kiz bebek isteyenlere tavsiyem iliskinin sık olmasi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…