Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
14.gun net yumurtalama oluyorsa her zaman 11.gun gece yapip birakabilirsin , adet bitimi sık iliski olsun. Hatta eger mumkun olursa 11 yada 12.gun testlerin durumuna gore gunu ayarlayip ayni gun 2 iliski olsun, ilki korumali olsun ikincisi bebek icin olsun. Asidik beslen yogurt sut bol tuket, iliskiden 1 2 saat once sirkeli su ile vajinal dus yapabilirsin. Test olarak bence de en net laboquick. Gunde 2 3 kez yapman yeterli olur,

Çok teşekkür ederim cevapladığın için . Şuan bir diyetteyim sağlığım açısından doktor kontrolünde o yüzden bana süt ürünleri yasak yoğurtta dahil. Peki vajinal duşun gebeliğe engel bir durumu olurmu. Sirkeli suyun ölçüsü ne olmalı sence . 11. Güne kadar hergün mü ilişki olmalı yoksa gün aşırı yeterli olurmu. Adetim genelde 5. Gün bitiyor .

Adet bittikten 2 gun sonra basla oyleyse iliskiye , gun asiri olsun 11 yada 12.gun iki iliski olsun ayni gun icinde ilki korunmali ikincisi normal, sirkeli suyun zarari oldugunu sanmiyorum direkt sirke ile yikayanlar da var , ama sen 1 litre suyun icine yarim cay bardagi koyabilirsin olcusu baya az olmus olur, tam tersi erkek bebek icin bende 2 ay vajinal dus yaptim ikisinde de gebelik tuttu, o yuzden problem olmaz bence,

Oyle canim gercekten bakalimm dinlenmeye cekildim ben 6 7 ay
Ortalij duzelsin biraz hemde ben toparlanirim
Esimde artik istemiyor zaten
Bnde bu ay olmazsam bidakine 2 3 ay yapmicam.cnm hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Tamam canım teşekkür ederim söylediklerini uygulamaya çalılacağım. Birde kız bebek için maden suyu ve kahvenin bir zararı olurmu acaba

Tamam canım teşekkür ederim söylediklerini uygulamaya çalılacağım. Birde kız bebek için maden suyu ve kahvenin bir zararı olurmu acaba
Rica ederim, Maden suyu erkek bebek icin daha uygun,ama kahveyi net bilmiyorum canim, sadece bi saglik sitesinde okumustum kiz bebek isteyenler kahveden uzak dursun yaziyordu

Cnm tam tersı kız için süt ürünlerinin bol tüketmen lazım

Anladım cnm ketçap mayonez bol tavuk balık tatlı seyler dondurma vs asıdık beslensin o zmn

Canım bana egzama rahatsızlığımdan dolayı birçok şey yasak . Buna süt ürünleri de dahil ketçap mayonezde. Şuan ben bol elma sirkesi limon tüketiyorum. Haftada bir veya iki et tüketiyorum . Bol sebze meyve ve kuruyemiş tüketiyorum. Bana tüm paketli ürünler şeker ekmek bulgur tüm glutenli ürünler yasak. Egzama mı beslenme ile tedavi ediyor dr. Tamamen sağlıklı besleniyorum. Akdeniz diyeti yani. Güne zaten elma sirkeli su ile başlıyorum . Umarım yeterli olur .

İnşallah ya eşime kahve içirdim öncesi kahve diyordu maden suyu falan valla ama vajinal duş yapmadım az önce okurken gördüm gerekiyor muydu
canım vajinal duşu hiçbir doktor önermiyor ph dengesini bozduğu için 4 aşılama geçirdim üstüne basa basa hep bunu söylediler sakın yapmayın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…