Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
İnşallah ya eşime kahve içirdim öncesi kahve diyordu maden suyu falan valla ama vajinal duş yapmadım az önce okurken gördüm gerekiyor muydu
Canım bende sana birşey danışmak istiyorum aklıma takıldı şimdi benim ovülasyon testleri pozitif çıkıyor biraz araştırdım yumurtlama tembelliğindede oluyormuş önceki kan sonuçlarıma baktım lh hormonumun değeri normal bu sonradan değişir mi yani önceden normal olup sonra sıkıntılı olabilirmi

Kizlar bi sorum olucakti erkekte kronik rahatsizligi (diyabet seker tansiyon vs.) olanlarda kullandigi ilaclar kromozomlari etkilermis diye duydum yani y kromozumu öldürürmüs bununla ilgili bilgisi olan varmi

Cnm bende oğluma bu sekılde gebe kalmıstım
ya ben de doğru yaptım gibi geliyor ama emin olamadım bi an
vücut hemen asidikleşebilir mi? yani o kadar aydır yaptığımız diyetler vs vücudu alkali yapmak içindi, bir anda değişebilir mi bu durum? bilmediğim için soruyorum. bir de ilişkiden yarım saat önce bir şurup içtim ben 1 kaşık. sanırım ateş şurubuydu, o da alkali bir ortam olması içindi. bakalım hayırlısı olsun

Valla tatlım ovulasyon testi ben ilk bu ay yaptım ama onun hakkındaki bilgi sahibi olan bi arkadaşımız var çok anlıyor iki kızbir anne olan o yönlendirdi beni de acaba lh çok mu salgılıyor ki senin vücut

Yada acaba yapılan diyet mi lh ı çok gösteriyor vücutlarda alkali olma falan

Merhaba hayırlı olsun bebeğin allah gönlündekini nasip etsin inşallah. Canım okudum ben senin denemeni . Benimde iki oğlum var birincisinde ovu denememiştim ama yumurtlama gününde ilişki olmuştu ve seyrekti. İkinci oğlumda da sık ilışki oldu ama yumurta çatlayınca bir kaç saat içinde ilişkim olmuştı yani silikleştikten sonra.o zaman tabi kız erkek planlamasından haberim yoktu. Bence bebeğinin erkek olma ihtimali yüksek. Ben beslenmenin çok etkilediğini düşünmüyorum açıkcası çünkü şimdi tüketeniylrum ama ben ve eşimde çok süt ürünleri tüketen insanlarız ama iki oğlumuz var. Kız kardeşiminde iki oğlu var onlarda deli gibi yoğurt ayran yerler eksik olmaz ama onların da iki oğlu var. Bence en önemlisi yumurtlama ve zamanlama.

Ve ikinci oğlumda ovu kullanırken ilişki öncesi eşime sert sade türk kahvesi içirmiştim limoblu maden suyu ile birlikte. Bende günde iki çay bardağı kahve ve iki adet maden suyu tüketirdim. Biz resmen ikincide erkek olsun diye çabalamışız. Ama bu ay kız bebek için deneme yapmayı planlıyoruz. Kahve ve maden suyu içmeyi ve içirmeyi düşünmüyorum her ihtimale karşı.

Olmaya da bilir tabi canım. Benim dediğim de bir ihtimal yani. Dediğim gibi çatlama gunu denedigin icin erkek olma ihtimali de yuksek. Mesela benim çatlama olduktan hemen sonra akintim çok azalıyor hemen kuruluk olmaya başlıyor. Benim için geç kalmak riskli diye düşünüyorum. Inşallah gönlündeki tutmustur canım.

Canım kusura bakma birşey sormak istiyorum bende seborik dermatit var ama sanki yüzümede geçti gibi senin egzaman nasıl bu bendeki de mi egzama türü acaba sürekli saç diplerim kaşınır bir ara tedavi gördüm ama başka ildeyim kendi doktorum yok burda yeni evli sayılırım birde ortalık hastalık dolu sendeki nasıl anlatabilirmisin rica etsem

Hormonlar strese çevreye bağlı hatta beslenmeye bağlı değişkenlik gösterir canım sık sık tahlilleri yenile iyi demekle bazen iyi kalmıyor

amin teşekkür ederim canım duan için
beslenmeye de çok dikkat ettik hem eşim hem ben.
artık hayırlısı bakalım takdir Rabbimin
hamile kalmadan önce daha farklıydım erkek istiyordum hala da istiyorum ama hamile kalınca birden bir nötrlük geldi bana ikisi de olur fark etmez moduna geçtim
anladım canım sağol, bakalım şansımıza ne çıkacak :)

Merhaba canım benim egzamam ellerimde kol ve bacak diz ve dirseklerde kuru pul pul kaşıntılı ve ellerimdeki çatlıyor ve kanıyor özellikle deterjana dokunmam yasak. Ben 4 yıldır muzdaribim . Gitmediğim cildiye doktoru kalmadı . İlaçlar kortizonlu kremler egzamam için ipek eldivenler egzama sabunu hiçbirşwy çözüm olmadı . Bende araştırdım fonksiyonel tıp uzmanı (bütüncül ) tıp doktoruna gittim. Kan tahlillerim yapıldı vücudumda eksik olan minerelkar ve vitaminler yerine koyuldu ( d vitamini, b 12 vit ,omega 3 , magnezyum, çinko, biotin , Quercetin (özellikle cilt hastalıkları için kullanılıyor ) , alfa lipoik asit, ve kenevir tohumu yağı kullanıyorum. Egzamanın sebebi stres, vücutta toksin birikimi ve beslenme yanlışları imiş. Yani egzama vücuttan toksin arma çabası . En çok vücudumuza da toksini deterjanlardan ve yediğimiz gıdadan havadam solumun yolu ile alıyoruz. De tavsiyedi ile önce evimde ki tüm temizlik ürünlerini tüm kimyasalları çöpe attık ve yerine temiz içereikli vegan ekolojik ürünler aldım şampuanımda diş macununa , bulaşık çamaşır makinası deteerjanına kadar , rollon da dahil. Yediğim ürünleride meyve sebzeyi organik almaya çılıyorum alamıyorsanda tüm sebze ve meyveleri yemeden önce 20 dk karbonatlı suda bekletip yıkıyorum. Kuru yemişleri akşamdan tuzlu suya veya peynir altı suyuna ıslıyorums sabah süzüp yiyorum (fitik asitten arınmak için ) . Kuru baklagilleri arada suyunu değiştirerek 48 saat sirleli su da bekletip öyle pişiriyorum. Şuan egzamam için diyet uyguluyorum gluten , şeker ve süt ürünleri, paketli gıdalar yasak ( tüketmiyorum (ekmek , makarna , mısır , yulaf , pirinç, patates ) yasak . Akdeniz diyeTi yapıyorum yani bol meyve sebze kuru baklagil et tavuk balık yumurta Serbest . Tedaviye başladığım ilk 21 gün de eliminasyon diyeti yaptım (burda kurubaklagil çay kahve ve yeşil çayda de yasaktı ) . ) Hergün düzenli kemik suyu içiyorum ve fermente şahana turlusu yiyorum bağırsak sağlığımın düzelmesi için . Tedavimin 4. Ayındayım ve çpk şükür egzamam geçti . Saç dipledinde olab dermatitde egzama gibi canım .

En önemlisi sağlıklı olması canım tabiki allah gönlündekini nasip etsin . Benimde iki oğlum var ama bende ikinci oğluma hamileyken kız olmasını diledim ama oğlum olunca üzülmedim en önemlisi sağlıklı olmasıydo . Hayırlısı buymuş dedim . Zaten doğunca cinsiyetin hiç önemi kalmıyor inan . Şimdi oğlum 2.5 yaşında ve o kadar tatlı gamzeli bir oğlan . Çok şükür sağlıkları yerinde. Şimdi bizde 3. Bebeği istiyoruz inşallah allah da bana hayırlısı ile sağlıklı bir kız evlat nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…