- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #85.821
Sanki başka yok gibi cnmAsbei canım eskilerden deneme yapıp cinsiyet ögrenmeyi bekleyen baska kimler vardı koronaya daldık burayı unuttuk
Hoş geldin cnm noldu moral yok sankiMerhabaaa
Iyi diyelim iyi olsun canisiMerhaba canım
Nasılsın
Genel seyler canimmm bi sorun yok sukurHoş geldin cnm noldu moral yok sanki
Şükür canım kızım hasta iyileşemedi bi türlü doktora da gidemiyoruz gergin bir sekilde dolanıyorum evin içindeIyi diyelim iyi olsun canisi
Hamd olsun, sen nasilsin cnm
Sanki diğerinden daha mı silik ağrı akıntı ne durumda
Sağol canım inşallah. Ya canım sanki bir tik rengi açılmış gibi geldi. Çatlama başlamış olabilir
Ya seyden şüpheye kapıldım saat 19.25 deki test daha da koyulasmis sanki bekledikce o yüzden o bi tık açılmaya güvenemiyorumBemcede sanki çatlamış gibi ama ben olsam iki saat sonra bi test daha yaparım ona göre hareket ederm
Virus herkesin moralini düşürdü değilmi cnm. Ama ben nisan ayı bitene kadar iyi olacağıni düşünüyorum allah in izniyleGenel seyler canimmm bi sorun yok sukur
Anladım cnm o genel şeylerin altında neler yatıyor bilirimGenel seyler canimmm bi sorun yok sukur
Allah sifa versin canim bol bol c vitamini destekleŞükür canım kızım hasta iyileşemedi bi türlü doktora da gidemiyoruz gergin bir sekilde dolanıyorum evin içinde
Bundan sonraki test belli eder canım çatlama varmı diye. O zaman olsun deneme o halde Hem gece vakitte uygunYa seyden şüpheye kapıldım saat 19.25 deki test daha da koyulasmis sanki bekledikce o yüzden o bi tık açılmaya güvenemiyorum
Nedense ben o kadar inanmıyorum inşallah öyle olurVirus herkesin moralini düşürdü değilmi cnm. Ama ben nisan ayı bitene kadar iyi olacağıni düşünüyorum allah in izniyle
İnşallah canım aminAllah sifa versin canim bol bol c vitamini destekle
Rabbim sonumuzu hayretsin insallah
Cikamiyoruz bizde bi yere
Aynen bencedeBundan sonraki test belli eder canım çatlama varmı diye. O zaman olsun deneme o zaman. Hem gece vakitte uygun
Insallah canim bitsin gitsin artikVirus herkesin moralini düşürdü değilmi cnm. Ama ben nisan ayı bitene kadar iyi olacağıni düşünüyorum allah in izniyle
Inşallah canım ümidimiz öyle.Nedense ben o kadar inanmıyorum inşallah öyle olur
Ay haziranada razıyım bazıları sene sonunu bulur diyorInsallah canim bitsin gitsin artik
Gunlerdir ailemi goremiyorum babam hasta gidemiyoruz gelemiyoruz
Evin icinde daraldim
Bazi uzmanlar haziranda rahatlama bekliyoruz diyorlar da insallah o kadar sürmez
Oyle canim birbirimizin halini bizden baskasi anlamazAnladım cnm o genel şeylerin altında neler yatıyor bilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?