- 5 Nisan 2017
- 6.442
- 11.324
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #85.801
Benimde sözde o gğne denk gelecekti hatta oğlum olırsa adı da Muhammed miraç olacak adı çoktan hazır bende tam miraç kandilinedenk gelecek ne tesadüf diye sevinmiştim olmadıEvet canım bugün 10. Günmirac gecesine denk geldi hatta deneme
Benim pikler çok kısa sürüyordu. Hep siliklesince deniyordum. Bu ay pikken denedim. Denedikten yaklaşık 4 saat sonra catladi sanırım hissettimCnm sen deneme yaptın mı ay inşalah vardır
Yaa ay inşallah gönlündeki tutmuştur cnm hayırlısıylaBenim pikler çok kısa sürüyordu. Hep siliklesince deniyordum. Bu ay pikken denedim. Denedikten yaklaşık 4 saat sonra catladi sanırım hissettim
Kötü bir haftanın ardından burdayım canımCnm sen napıyon oğlun nasıl
Beybi sen nerelerdesin Yaa nasılsın valla cnm bu virüs psikolojimize etti
Olsun canım yine olur o zaman koyarsin. Benim de erken geldi 2 gün yumurta. 12. Gün cat olduBenimde sözde o gğne denk gelecekti hatta oğlum olırsa adı da Muhammed miraç olacak adı çoktan hazır bende tam miraç kandilinedenk gelecek ne tesadüf diye sevinmiştim olmadı
Amin canım sizlerinde inşallahYaa ay inşallah gönlündeki tutmuştur cnm hayırlısıyla
Sorma bide her geçen gün ikiye katlanmaz mıKötü bir haftanın ardından burdayım canım
Burdaki korona virüs konusunu okuyup psikolojimi iyice Bozup cıkıyorum
Anladım cnm gelsin paşalarOlsun canım yine olur o zaman koyarsin. Benim de erken geldi 2 gün yumurta. 12. Gün cat oldu
İnşallahSorma bide her geçen gün ikiye katlanmaz mıvalla sonumuz hayrolsun inşallah
Hayirli olsun inşallah bebisin seninledirAmin canım sizlerinde inşallah
Aynen cnm ya kendimizi ve ailemizi koruyalım yeter. Atlatacaz inşallahİnşallahne olacağını ne zaman ne şekilde biteceğini tahmin bile edemediğimiz bi süreç beni yoruyor
Sanki diğerinden daha mı silik ağrı akıntı ne durumdaHayirli olsun inşallah bebisin seninledirbu arada 22.50 de yaptim testi hala catlamadi sanirim boyle
Sağol canım inşallah. Ya canım sanki bir tik rengi açılmış gibi geldi. Çatlama başlamış olabilirHayirli olsun inşallah bebisin seninledirbu arada 22.50 de yaptim testi hala catlamadi sanirim boyle
Bemcede sanki çatlamış gibi ama ben olsam iki saat sonra bi test daha yaparım ona göre hareket edermSağol canım inşallah. Ya canım sanki bir tik rengi açılmış gibi geldi. Çatlama başlamış olabilir
Ya tekrar koyulasan testlerden dolayı korkuyorum ama sanki çatlama başlamış gibi değilmi cnmSanki diğerinden daha mı silik ağrı akıntı ne durumda
Aynen cnm sanki deYa tekrar koyulasan testlerden dolayı korkuyorum ama sanki çatlama başlamış gibi değilmi cnm
Aynen çünkü kendide pik süresini pek kestiremiyor sürprizle karsilasmayalimBemcede sanki çatlamış gibi ama ben olsam iki saat sonra bi test daha yaparım ona göre hareket ederm
Pik kısa sürüyorsa deneme olabilirHayirli olsun inşallah bebisin seninledirbu arada 22.50 de yaptim testi hala catlamadi sanirim boyle
Ağrı akıntı varsa olmalı benceAynen cnm sanki de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?