- 30 Aralık 2012
- 2.549
- 4.387
- 333
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #85.781
Hayır normal test ileErken gebelik testiyle mi öğrenmiştiniz
Gündüz yumurtlama olduysa biraz geç kalmışsınız ama nasipte ne varsa o oluyorBenim gununde oldu yani 30 gündüz yumurtlama oldu bizde gecesi ilişki oldu 31 de saat 1 gibi
Canım benimde dün 9. Günümdu. laboquick test ile yaptım çok çok silik çizgi çıktı sanki. Şaşırdım hatta demek olabiliyormus. Yarın 11. Gün tekrar edicem bakalım varmı gercektenHayır normal test ile
Hani çubuk şeklinde dışı olmayanlarla ama çok silikti
Oğlumda ilk 11. Gün yapmıştım çok silik çıkmıştı. 9. Gün ilk defa yaptımCanım benimde dün 9. Günümdu. laboquick test ile yaptım çok çok silik çizgi çıktı sanki. Şaşırdım hatta demek olabiliyormus. Yarın 11. Gün tekrar edicem bakalım varmı gercekten
Çok heyecanlıCanım benimde dün 9. Günümdu. laboquick test ile yaptım çok çok silik çizgi çıktı sanki. Şaşırdım hatta demek olabiliyormus. Yarın 11. Gün tekrar edicem bakalım varmı gercekten
Inşallah bakalim sagol cnm Bazı testlerde negatif te olsa çizgi çıkıyor ya ondan şüpheci yaklaşıyorum suanÇok heyecanlı
İnşaAllah net görürsün çizgiyi canım
Kız bebek için önerin nedir ? Bu ay ilk denemem olacak .Çok heyecanlı
İnşaAllah net görürsün çizgiyi canım
İyi diyelim iyi olsun canım şükür sen nasılsınK Khvekokusu20 canım nasılsın?
Inşallah bakalim sagol cnm Bazı testlerde negatif te olsa çizgi çıkıyor ya ondan şüpheci yaklaşıyorum suan
Sağolasın canım sana da insallahİnşallah vardır bebişin canım allah nasip etsin .
Ben kızıma da ovulasyon testiyle hamile kaldımKız bebek için önerin nedir ? Bu ay ilk denemem olacak .
Hayırdır canım sıkkın gibisinİyi diyelim iyi olsun canım şükür sen nasılsın
Hem pikken hem siliklesince oldu canım çok önemsemedim aslında şansa bıraktım birazAnladım cnm peki testin pikken mi deneme oldu yoksa silikken mi
Sen Amerikadaydın degil mi canım?Hayırdır canım sıkkın gibisin
Bende şöyle böyle. Eve kapandık kaldık
Burda malum hastalık yüzünden durumlar bayağı kötü
Cnm sen deneme yaptın mı ay inşalah vardırCanım benimde dün 9. Günümdu. laboquick test ile yaptım çok çok silik çizgi çıktı sanki. Şaşırdım hatta demek olabiliyormus. Yarın 11. Gün tekrar edicem bakalım varmı gercekten
Hayırlısı olsun inşallah cnm inşallh oğluşun tutmuşteHem pikken hem siliklesince oldu canım çok önemsemedim aslında şansa bıraktım biraz
Evet canım bugün 10. GünCnm sen deneme yaptın mı ay inşalah vardır
Cnm sen napıyon oğlun nasılK Khvekokusu20 canım nasılsın?
Beybi sen nerelerdesin Yaa nasılsın valla cnm bu virüs psikolojimize ettiSen Amerikadaydın degil mi canım?
Bende virüs yüzünden sıkkınım ailecek hastayız birde tuzu biberi oldu eve de tam kapanamıyoruz eşim çalışıyor tedirginim o yuzden
Canim o güne kadar sIk iliski mi olduBen kızıma da ovulasyon testiyle hamile kaldım
Ovulasyondan 2 gün önce tek deneme ile
T çizgisi C kadar koyu olmadan deneme yapmak sonra da en azından bir hafta boyunca korunmasız deneme yapmamak lazım ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?