Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ay canım hani senle konuşmuştuk ya birden fazla yumurtanin riskli tarafı var diye. Akintin varmı şeffaf. Pikse siliklesince tekrar deneyebilirsin. Başka yumurta varsa o tutunur yoksa zaten gebelik oluşmaz büyük ihtimal
Silinmiş simdi yaptim napayim ki

Eklentiler

• _20200401_183029.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 47
Canım geç gördüm deneme yapmadıysan yapma bence. ilişki sabah oldu zaten tutan tutmuştur. Yinede erkek şansı yuksek bence iki yumurta varsa da
Ya ben topigin ilk dönemlerinden olduğumdan hala tek ilişki kural gibi geliyor simdikiler yenilikçi iki iliskiye olumlu bakıyor.

Ya ben topigin ilk dönemlerinden olduğumdan hala tek ilişki kural gibi geliyor simdikiler yenilikçi iki iliskiye olumlu bakıyor.
Bende aslında yek ilişki taraftarıyım cnm şimdiye kadar hep tek ilişki oldu. Ana galiba benimde pik kısa sürüyor bu sefer pikken mi demesem acaba diyorum

Bende aslında yek ilişki taraftarıyım cnm şimdiye kadar hep tek ilişki oldu. Ana galiba benimde pik kısa sürüyor bu sefer pikken mi demesem acaba diyorum
Bende hep tek ilişki denedim. Bencede kisaysa pikken dene. Pikken deneyen hep gebe kalıyor valla. Inşallah gelsin oğlusun bu ay❤

Bende hep siliklesince tek iliski olacak yaparsam diyodum ama bugün boyle ikinci kez yumurtlama olunca o tutmadiysa bu tutsun dedim bu ay herşey ters gitti tek yumurtlama olsaydi keske icim daha rahat edecekti ama olan oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…