- 7 Aralık 2013
- 1.097
- 2.185
- 133
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #86.141
Silinmiş simdi yaptim napayim kiAy canım hani senle konuşmuştuk ya birden fazla yumurtanin riskli tarafı var diye. Akintin varmı şeffaf. Pikse siliklesince tekrar deneyebilirsin. Başka yumurta varsa o tutunur yoksa zaten gebelik oluşmaz büyük ihtimal
Silinmiş simdi yaptim napayim ki
Bence bi deneme daha yapSilinmiş simdi yaptim napayim ki
Battı balik yani gider yaptim valla artik ne cikarsa bahtimaBence bi deneme daha yap
Rabbim gönlüne göre versin canımBattı balik yani gider yaptim valla artik ne cikarsa bahtima
Amin Rabbim hepimizin gönlüne göre versin gönlümüzde olani hakkimizda hayırlı etsin nasip etsin inşallahRabbim gönlüne göre versin canım
Amin canım inşaAllahAmin Rabbim hepimizin gönlüne göre versin gönlümüzde olani hakkimizda hayırlı etsin nasip etsin inşallah
İyi yaptın cnm ikinci ilişki ile inşallah tutunur paşanBattı balik yani gider yaptim valla artik ne cikarsa bahtima
Ay inşallahİyi yaptın cnm ikinci ilişki ile inşallah tutunur paşan
Canım geç gördüm deneme yapmadıysan yapma bence. ilişki sabah oldu zaten tutan tutmuştur. Yinede erkek şansı yuksek bence iki yumurta varsa daSilinmiş simdi yaptim napayim ki
Battı balik yani gider yaptim valla artik ne cikarsa bahtima
Ya ben topigin ilk dönemlerinden olduğumdan hala tek ilişki kural gibi geliyorCanım geç gördüm deneme yapmadıysan yapma bence. ilişki sabah oldu zaten tutan tutmuştur. Yinede erkek şansı yuksek bence iki yumurta varsa da
Bende aslında yek ilişki taraftarıyım cnm şimdiye kadar hep tek ilişki oldu. Ana galiba benimde pik kısa sürüyor bu sefer pikken mi demesem acaba diyorumYa ben topigin ilk dönemlerinden olduğumdan hala tek ilişki kural gibi geliyorsimdikiler yenilikçi iki iliskiye olumlu bakıyor.
Bende hep tek ilişki denedim. Bencede kisaysa pikken dene. Pikken deneyen hep gebe kalıyor valla. Inşallah gelsin oğlusun bu ay❤Bende aslında yek ilişki taraftarıyım cnm şimdiye kadar hep tek ilişki oldu. Ana galiba benimde pik kısa sürüyor bu sefer pikken mi demesem acaba diyorum
İnşallahhhh cnm ama emin değilim ya kısa sürüyor gibi hiç bikaç saat pik görmedim hemen siliniyorBende hep tek ilişki denedim. Bencede kisaysa pikken dene. Pikken deneyen hep gebe kalıyor valla. Inşallah gelsin oğlusun bu ay❤
Aynı benimde öyleydi işte. sadece bir test pik görüyordum diğer test açılma başlıyordu. Her kadının hormon seviyesi farklı. Bizimki o kadar yükseliyor demekkiİnşallahhhh cnm ama emin değilim ya kısa sürüyor gibi hiç bikaç saat pik görmedim hemen siliniyor
En çok İstanbul daAy kızlar bakan şehir şehir vakaları gösterdi gördünüz müKonyada da çok varmış zeynooooo dikkat et
Bende hep siliklesince tek iliski olacak yaparsam diyodum ama bugün boyle ikinci kez yumurtlama olunca o tutmadiysa bu tutsun dedim bu ay herşey ters gitti tek yumurtlama olsaydi keske icim daha rahat edecekti ama olan olduYa ben topigin ilk dönemlerinden olduğumdan hala tek ilişki kural gibi geliyorsimdikiler yenilikçi iki iliskiye olumlu bakıyor.
Ay evet cnm ya sen oradasın dimi. Allah için dikkat et valla risk gittikçe artıyorEn çok İstanbul da
Benim ultra pik olmuyor hiç eşit oluyor sadece en fazlaAynı benimde öyleydi işte. sadece bir test pik görüyordum diğer test açılma başlıyordu. Her kadının hormon seviyesi farklı. Bizimki o kadar yükseliyor demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?