Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ben karıştırdım ozaman pgt yaptırdınız ssandım. Çok özür dilerim.

Ay inşallah valla ediyorum hepinize. Benim kızlar çok sevindi. babalarını aradılar hemen. Adamda çok sevindi bana dikkat iş yapma filan dedi inşallah senin herife de benimkinin isteğini versin Allah
Hayırlı saglikli gönlündeki bebisin gelir insallah. Hadi gozun aydin canin

Güzel zamanlama olmuş canım hadi bakalım bekleme sureci simdi. Peki denedikten sonra tekrar test yaptin mi bir kaç saat sonra ne kadar acildigini görmek icin
Evet bende simdi onu yazicaktim 11.50 de yaptim silinmisti simdi tekrar yaptim dedim bi bakayim tamamen silinmis mi diye t c yine ayni koyuluga gelmis napicam simdi ben bu ne ki boyle

Eklentiler

• _20200401_162408.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 50
Evet bende simdi onu yazicaktim 11.50 de yaptim silinmisti simdi tekrar yaptim dedim bi bakayim tamamen silinmis mi diye t c yine ayni koyuluga gelmis napicam simdi ben bu ne ki boyle
Tekrar koyulasak gibi durmuyor canım. Bence catladi artık. Benimde birgün sürüyor testlerimin tamamen silinmesi. Bence anca vücuttan gidiyor hormon.

Tekrar koyulasak gibi durmuyor canım. Bence catladi artık. Benimde birgün sürüyor testlerimin tamamen silinmesi. Bence anca vücuttan gidiyor hormon.
Yok silindi bariz belliydi t nin silindiği simdi t ve c ayni koyulukta hatta t biraz daha koyu tam pik oldu yani

Yok silindi bariz belliydi t nin silindiği simdi t ve c ayni koyulukta hatta t biraz daha koyu tam pik oldu yani
Sen klomen kullanmistin ya acaba birden fazla yumurta mi oluştu. Doktora gitmiş miydin yumurta kontrolune. Yoksa normalde bu kadar silindi mi tekrar koyulasmaz

Sen klomen kullanmistin ya acaba birden fazla yumurta mi oluştu. Doktora gitmiş miydin yumurta kontrolune. Yoksa normalde bu kadar silindi mi tekrar koyulasmaz
Yok koronavirus çıkınca dr.a gidemedim ama Klomen kullandim evet acaba tekrar mi yumurtluyorum peki simdi napicam pik olup siliklesince bi deneme daha mi olsa kafam cok karisti yaa bi de bu hemen catlamazsa 12 saati gececek deneme sonradan catlarsa asidiklesiyo y ler ölüyo demiştiniz ay yaa hersey mi ters gider bu ay tepetaklak oldu hersey cinsel perhiz olmadi deneme geceye degil gündüze denk geldi tekrar pik oldu umarim sonunda beklediğim olur

Aslında bayağı silinmiş nasıl bidaha okadar koyulaşmış ilginç . Peki sıvıya dikkat ederek yaptın değil mi?

Tekrar pikse eger silinince bi deneme daha yap, klomenden dolayi birden fazla yumurta olusuyor

Ay canım hani senle konuşmuştuk ya birden fazla yumurtanin riskli tarafı var diye. Akintin varmı şeffaf. Pikse siliklesince tekrar deneyebilirsin. Başka yumurta varsa o tutunur yoksa zaten gebelik oluşmaz büyük ihtimal

Ay canım hani senle konuşmuştuk ya birden fazla yumurtanin riskli tarafı var diye. Akintin varmı şeffaf. Pikse siliklesince tekrar deneyebilirsin. Başka yumurta varsa o tutunur yoksa zaten gebelik oluşmaz büyük ihtimal
Evet sen soyleyince korktum Biraz tam da korktugum basima geldi gecen ay da Klomenin kullandim ama boyle olmamıştı bi defa yumurtladim.valla tekrar siliklesince denicem yine olursa oldu olmazsa da nasip dicem artık bi de ikiz oluyomus ikisi döllenip eşim kalpten gider heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…