- 5 Nisan 2017
- 6.442
- 11.324
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #86.161
Sıkma canını cnm olacağı varsa olur zaten inşallah ilk ilişkin tutmuşturBende hep siliklesince tek iliski olacak yaparsam diyodum ama bugün boyle ikinci kez yumurtlama olunca o tutmadiysa bu tutsun dedim bu ay herşey ters gitti tek yumurtlama olsaydi keske icim daha rahat edecekti ama olan oldu
Evet canımAy evet cnm ya sen oradasın dimi. Allah için dikkat et valla risk gittikçe artıyor
Elini bi yere sürüyorsa da yüzüne götürmesin eve geldiği gibi bi yere dokunmadan direk tertemiz yıkasın. Bizim burda çok çok fazla vaka olmamasına rağmen ben yinede eşim eve gelirken çnce banyoya gönderiyorum bi yere dokundurmadanEvet canımevdeyim hep hiçbiyere çıkmıyorum ama eşim arada markete gidip geliyor korkuyorum çok
İnşallah oğlun tutunmuştur canım içini ferah tutBende hep siliklesince tek iliski olacak yaparsam diyodum ama bugün boyle ikinci kez yumurtlama olunca o tutmadiysa bu tutsun dedim bu ay herşey ters gitti tek yumurtlama olsaydi keske icim daha rahat edecekti ama olan oldu
Aynen öyle yapıyor zaten canım. Maske felan da kullanıyor. Rabbim yardımcımız olsunElini bi yere sürüyorsa da yüzüne götürmesin eve geldiği gibi bi yere dokunmadan direk tertemiz yıkasın. Bizim burda çok çok fazla vaka olmamasına rağmen ben yinede eşim eve gelirken çnce banyoya gönderiyorum bi yere dokundurmadan
Amin cnm yaAynen öyle yapıyor zaten canım. Maske felan da kullanıyor. Rabbim yardımcımız olsun
İnşallah bakalim simdi bekleme zamaniSıkma canını cnm olacağı varsa olur zaten inşallah ilk ilişkin tutmuştur
Ay inşallahİnşallah oğlun tutunmuştur canım içini ferah tut
İstanbul en çok vaka görülen ilAy kızlar bakan şehir şehir vakaları gösterdi gördünüz müKonyada da çok varmış zeynooooo dikkat et
Evet cnm biliyorum zeyno tedirgindi ondan dedim orda da fazlaymış dikkat etsin dedimİstanbul en çok vaka görülen il
Canım sabır ve duaOy maşallah 7 aylık oldu mu bile vallahi ne olsun Biz de hala denemeye devam
Evet canım koyulaşma başlamıştı ama tam pik olması 2 gün sürdü o zamanlar demek ki geç çatlıyormuş yumurtamEvet canım kız bebek için deneme yapacağım. 29 unda testin baya pik durumunda ve ikş gün sonra çstlamış 31. İnde değilmi.
Hayırlı olsun canım bende gördüm . Sağlıkla kucağına al inşallah oğluşunu
Aynen cnö zamanını bekliyoruz bizde nasipCanım sabır ve dua
Vakti gelince oluyor
Bende pikken denedimBende hep tek ilişki denedim. Bencede kisaysa pikken dene. Pikken deneyen hep gebe kalıyor valla. Inşallah gelsin oğlusun bu ay❤
Teşekkür ederim canım benimde 2.5 yıl önce oğlumda ovu testi yaptığımda hep 2 gün pik kalıyordu. Şimdi ilk denemem olacak ne zaman çatlar kestiremiyorum ama hep düzenli 28 gün periyodum . Bugün 7. Günüm ilişki olarakta 7-8-9-11-12 ( testim durumuna göre karar vereceğim ) düşünüyorum yumurtam genelde 14. Gün çatlıyor tahminimce . Ayrıca ateş takibi de yapıyorum bakalım . Senin eskra bir önerin olurmu . İzleyeceğim yol mantıklımı. Sen olsan ne yapardın.Evet canım koyulaşma başlamıştı ama tam pik olması 2 gün sürdü o zamanlar demek ki geç çatlıyormuş yumurtam
Bence üstüste değilde iki günde bir olsun pik olmaya yakın da ilişkiyi kes. Çünkü hergün olunca sperm kalitesi kalmaz bu seferTeşekkür ederim canım benimde 2.5 yıl önce oğlumda ovu testi yaptığımda hep 2 gün pik kalıyordu. Şimdi ilk denemem olacak ne zaman çatlar kestiremiyorum ama hep düzenli 28 gün periyodum . Bugün 7. Günüm ilişki olarakta 7-8-9-11-12 ( testim durumuna göre karar vereceğim ) düşünüyorum yumurtam genelde 14. Gün çatlıyor tahminimce . Ayrıca ateş takibi de yapıyorum bakalım . Senin eskra bir önerin olurmu . İzleyeceğim yol mantıklımı. Sen olsan ne yapardın.
Tamam canım o zaman 7-9-11- 12 belki olsun o zamanBence üstüste değilde iki günde bir olsun pik olmaya yakın da ilişkiyi kes. Çünkü hergün olunca sperm kalitesi kalmaz bu sefer
Aynen cnm tabi testine göre kesersin yada devam ettirirsin ilişkiyi gönlünce olsun inşallah ☺Tamam canım o zaman 7-9-11- 12 belki olsun o zaman
Oğluna hamile kaldığın zmn testin nasılken ilişki olmuştu cnmTeşekkür ederim canım benimde 2.5 yıl önce oğlumda ovu testi yaptığımda hep 2 gün pik kalıyordu. Şimdi ilk denemem olacak ne zaman çatlar kestiremiyorum ama hep düzenli 28 gün periyodum . Bugün 7. Günüm ilişki olarakta 7-8-9-11-12 ( testim durumuna göre karar vereceğim ) düşünüyorum yumurtam genelde 14. Gün çatlıyor tahminimce . Ayrıca ateş takibi de yapıyorum bakalım . Senin eskra bir önerin olurmu . İzleyeceğim yol mantıklımı. Sen olsan ne yapardın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?