Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kizlar banada yardimci olabilirmisiniz kiz bebek icin bu ay deneme yapmayi dusunuyoruz bunlarda tarihler

Canım ben olsam yine ovulasyonla takip ederdim
Ya da ateş ölçme yöntemini çok iyi biliyorsan ateşin yükselmeden ilişkiyi bitirmen lazım
Bi de şuan oğlundakinden farklı olabilir vücudun
Sana attığım testlerim 2014 yılındandı
Ama mesela oğluma da testle hamile kaldım 2017-2018 arası hep test yaptım piklerim sadece 2-3 saat sürüyordu
Ben başak burcuyum biraz garanticiyim o yüzden testle takip ederdim son kararım

Tamam canım testle takipe diyorum ateşi çok baz almıyorum şimdilikx bugün 8. Günüm teste başlıyorum teşekkür ederim

Ay sagol canim senin bebisinide sana bağışlasın hayırlı bir oglus nasıp etsin
Ya ben topigin ilk dönemlerinden olduğumdan hala tek ilişki kural gibi geliyor simdikiler yenilikçi iki iliskiye olumlu bakıyor.
amin hepimize nasip etsin
ben de bu topiğin başlarını çoook okuduğumdan eski yöntemciyim ve ona göre yaptım

Hayırlısı olsun cnm. Valla bende arada kaldım acaba sipariş etsem mi diye korkuyor insan

Kızlar laboqick ovulasyon testimi damlattıktan kaç dakika sonra sonuç alacağız 5 dakiks öo acaba

Kızlar peki atesımız hafıf yukselınce yumurtlama mı olmus demek oluyor

Teşekkür ederim Canım. Benim bildiğim kadarı ile yumurtlama olmadan bir gün önce 2-4 birim ateş düşüyor ertesi günde ateşin normal seyrinden daha yüksek oluyor. Mesela normalde 36.3 diyelim yunurtlamadan bir gün önce 36.0 oluyor ertesi gün yumurtladığımda da 36.7-37 gibi oluyor.

Peki canim biz kiz bebis olarak seviye kac olmali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…