- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #86.181
Kesinlikle iyi yaptin bence, 24 saat gecmeden 2 iliski bence cok mantikli sonucta yumurta kaybolmamis oluyor daha. Ilkinde tutmazsa ikinci de tutar,Battı balik yani gider yaptim valla artik ne cikarsa bahtima
Tam 12 saat oldu iki deneme arasi ikinci yumurta 10-11 saat içinde catladiKesinlikle iyi yaptin bence, 24 saat gecmeden 2 iliski bence cok mantikli sonucta yumurta kaybolmamis oluyor daha. Ilkinde tutmazsa ikinci de tutar,
Valla cok iyi oldu bence canimTam 12 saat oldu iki deneme arasi ikinci yumurta 10-11 saat içinde catladi
Aynen cnm tabi testine göre kesersin yada devam ettirirsin ilişkiyi gönlünce olsun inşallah ☺
Oğluna hamile kaldığın zmn testin nasılken ilişki olmuştu cnm
Teşekkür ederim canımTeşekkür ederim canım .
Canım hem pikken hemde silikken oldu ve o ay sık ilişki oldu cinsel perhiz hapmadık
Rica ederim canım allahın sanada nasip eder inşallahTeşekkür ederim canım
Canım ben olsam yine ovulasyonla takip ederdimTeşekkür ederim canım benimde 2.5 yıl önce oğlumda ovu testi yaptığımda hep 2 gün pik kalıyordu. Şimdi ilk denemem olacak ne zaman çatlar kestiremiyorum ama hep düzenli 28 gün periyodum . Bugün 7. Günüm ilişki olarakta 7-8-9-11-12 ( testim durumuna göre karar vereceğim ) düşünüyorum yumurtam genelde 14. Gün çatlıyor tahminimce . Ayrıca ateş takibi de yapıyorum bakalım . Senin eskra bir önerin olurmu . İzleyeceğim yol mantıklımı. Sen olsan ne yapardın.
Canım seninde 1-2 gün değişme olmuş ovulasyon gününde yine testle takip etsen iyi olurKizlar banada yardimci olabilirmisiniz kiz bebek icin bu ay deneme yapmayi dusunuyoruz bunlarda tarihler Eki Görüntüle 2612723
Bi de ikiz oğlan olurmuşTam 12 saat oldu iki deneme arasi ikinci yumurta 10-11 saat içinde catladi
Canım ben olsam yine ovulasyonla takip ederdim
Ya da ateş ölçme yöntemini çok iyi biliyorsan ateşin yükselmeden ilişkiyi bitirmen lazım
Bi de şuan oğlundakinden farklı olabilir vücudun
Sana attığım testlerim 2014 yılındandı
Ama mesela oğluma da testle hamile kaldım 2017-2018 arası hep test yaptım piklerim sadece 2-3 saat sürüyordu
Ben başak burcuyum biraz garanticiyimo yüzden testle takip ederdim son kararım
Ay sagol canimsenin bebisinide sana bağışlasın hayırlı bir oglus nasıp etsin
amin hepimize nasip etsinYa ben topigin ilk dönemlerinden olduğumdan hala tek ilişki kural gibi geliyorsimdikiler yenilikçi iki iliskiye olumlu bakıyor.
Hayırlısı olsun cnm. Valla bende arada kaldım acaba sipariş etsem mi diye korkuyor insanMerhaba kızlar napıyonusuz nasılsınız bugün yumdan sonra 12. Gün bata 2 gün kaldı days comfort erken gebelik testi yaptım sonuç negatif olmadı benim bu ay daovulasyon testi sipariş versem mi bilemedim çok bunaldım artık bu çocuk meselesinden
İlk 5 dk cnm bana göre ama kimileride ilk 10 dk da test ancak kendıne gelir dıyorKızlar laboqick ovulasyon testimi damlattıktan kaç dakika sonra sonuç alacağız 5 dakiks öo acaba
Kızlar peki atesımız hafıf yukselınce yumurtlama mı olmus demek oluyor
Peki canim biz kiz bebis olarak seviye kac olmaliTeşekkür ederim Canım. Benim bildiğim kadarı ile yumurtlama olmadan bir gün önce 2-4 birim ateş düşüyor ertesi günde ateşin normal seyrinden daha yüksek oluyor. Mesela normalde 36.3 diyelim yunurtlamadan bir gün önce 36.0 oluyor ertesi gün yumurtladığımda da 36.7-37 gibi oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?