- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #86.201
Lekelenme onemli bence dikkat etYa kızlar benim bugün lekelenmem oldu kimyasal mi oldu nedir gebeligim
Ay keske o kadar cok isterim kiBi de ikiz oğlan olurmuş
Su biraz zaman uzan dinlen ayaklarınin altina yastik koyYa kızlar benim bugün lekelenmem oldu kimyasal mi oldu nedir gebeligim
Test yaptım bugün.. dune göre daha koyu çıktı kimyasal hiç yasamamistim değer yükselmeye devam etmez galiba. Yatıyorum canım bakalım kismette varsa olur zatenLekelenme onemli bence dikkat et
Ben yerlesmeden oluyor vs dedim dusuk yaptim bol bol uzan
Dikkat et canim kimyasal degildir insllaahTest yaptım bugün.. dune göre daha koyu çıktı kimyasal hiç yasamamistim değer yükselmeye devam etmez galiba. Yatıyorum canım bakalım kismette varsa olur zaten
Canım adetine kaç gün var. Benim ilk oğlumda adet gününe denk gelen günde ve bir kaç gün kahve telvesi gibi kahverebgi lekelenmem olmuştuYa kızlar benim bugün lekelenmem oldu kimyasal mi oldu nedir gebeligim
İşte ateş takibinde onu bilmiyorum canınPeki canim biz kiz bebis olarak seviye kac olmali
Yarın adet günüm. Kahve değil canım pembe lekelenme var. Bakalım ya saglikliysa düşmez zatenCanım adetine kaç gün var. Benim ilk oğlumda adet gününe denk gelen günde ve bir kaç gün kahve telvesi gibi kahverebgi lekelenmem olmuştu
Canim bildigim kizlar sicagi seviyorİşte ateş takibinde onu bilmiyorum canın
Yarın adet günüm. Kahve değil canım pembe lekelenme var. Bakalım ya saglikliysa düşmez zaten
Evet onu bende duymuştum canımCanim bildigim kizlar sicagi seviyor
Ben olmamasından bunaldım her ay aynı şey hüsranHayırlısı olsun cnm. Valla bende arada kaldım acaba sipariş etsem mi diye korkuyor insan
Ayvende fenerle falan inceliyorm cidden feba hayal kırıklığı oluyırBen olmamasından bunaldım her ay aynı şey hüsrançabala çabala Heycan lan sonra sıfır saatlerce gebelik testine baktığım oldu ağlaya ağlaya hayalet çizgiyi görmeye çalış telefonun feneriyle bak testin içini aç bak sonuç aynı okadar doluyum ki 3 yıldır
Miktarı önemli canım . İnş. YerleşmedirYa kızlar benim bugün lekelenmem oldu kimyasal mi oldu nedir gebeligim
Dinlen canım ayaklarının havaya dik yatYa kızlar benim bugün lekelenmem oldu kimyasal mi oldu nedir gebeligim
İnşallah yerleşmedr cnm yaYarın adet günüm. Kahve değil canım pembe lekelenme var. Bakalım ya saglikliysa düşmez zaten
Şükürler olsun her halimizeİyiyiz çok şükür canım sen nasılsın ?
Aminnn . Bitsin şu kara günler . Bahar gelsin yine .Şükürler olsun her halimize
Ah inşallah oda olacakAminnn . Bitsin şu kara günler . Bahar gelsin yine .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?