- 25 Ocak 2019
- 1.402
- 2.261
- 63
- 36
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #86.221
Doguma az kaldi ortalik kötü durumda ee bide dogum korkusu var onun dışında iyiNaber kızlar
Ay. Evet eni doğuma da az kaldı bu virüste Allah yardımcın olsun. Valla bende bildiğin gibiDoguma az kaldi ortalik kötü durumda ee bide dogum korkusu var onun dışında iyisen de ne var ne yok cnm
Amin canm sagol hastanelerde sorun yanina 1 kisi kabul ediyorlar napcam hic bilmiyomm ortalik biraz durulsun beklemede kal senAy. Evet eni doğuma da az kaldı bu virüste Allah yardımcın olsun. Valla bende bildiğin gibi
Henüz bişi yok
Şansına kötü ana denk geldi hayırlısıAmin canm sagol hastanelerde sorun yanina 1 kisi kabul ediyorlar napcam hic bilmiyomm ortalik biraz durulsun beklemede kal sen
Aynen canim her bakimdan kotu bi zmna denk geldi rabbim bundan kötü yapmasin ne diyelimŞansına kötü ana denk geldi hayırlısı
Aynen sağlıklı bi şekilde doğum yapıp eve git yeter inşallah ☺Aynen canim her bakimdan kotu bi zmna denk geldi rabbim bundan kötü yapmasin ne diyelim
Cnm naptınYarın adet günüm. Kahve değil canım pembe lekelenme var. Bakalım ya saglikliysa düşmez zaten
Cnm naptın
Yatıp dinleniyorum kizlar tskler. Dün biraz sancılarım ve leke oldu ışte. Daha çok yeni olduğu için ne olur bilemiyorum. Kanama cogalmazsa iki güne bir gebelik testiyle takip etmeyi düşünüyorum. Hayırlısı ya saglikliysa bisey olmaz zaten allah in izniyleBen de merak ettim @Vuslat46 canım nasıl oldun? İnş. İyisindir
Sağlıklıdır inş yorma kendini. Ayy şansına artık kanda verilemiyor kolay kolayYatıp dinleniyorum kizlar tskler. Dün biraz sancılarım ve leke oldu ışte. Daha çok yeni olduğu için ne olur bilemiyorum. Kanama cogalmazsa iki güne bir gebelik testiyle takip etmeyi düşünüyorum. Hayırlısı ya saglikliysa bisey olmaz zaten allah in izniyle
Evet canım doğru. 6. Haftaya ulaşırsak inşallah o zaman giderim. Evdeki gebelik testiyle koyulasmasini takip edicem bir süreSağlıklıdır inş yorma kendini. Ayy şansına artık kanda verilemiyor kolay kolay
Aynen cnmEvet canım doğru. 6. Haftaya ulaşırsak inşallah o zaman giderim. Evdeki gebelik testiyle koyulasmasini takip edicem bir süre
Sen belki yordun kendini farkında değilsin 4 çocuk var sonuçta senden bekleniyor herşey.. inş. Bişey olmaz ya dikkat et ama canım.Yatıp dinleniyorum kizlar tskler. Dün biraz sancılarım ve leke oldu ışte. Daha çok yeni olduğu için ne olur bilemiyorum. Kanama cogalmazsa iki güne bir gebelik testiyle takip etmeyi düşünüyorum. Hayırlısı ya saglikliysa bisey olmaz zaten allah in izniyle
Olabilir canım hepsi evde isim bitmiyorSen belki yordun kendini farkında değilsin 4 çocuk var sonuçta senden bekleniyor herşey.. inş. Bişey olmaz ya dikkat et ama canım.
Allah yardımcın olsun canım Sen de sağol canımOlabilir canım hepsi evde isim bitmiyorbakalım ya zaman ne gösterecek sağolasın ❤
Ben tam yumurtlama günü ilişkiye girdim çatlama iğnesi de olmustum hemen ertesi günü adetin 12.gunu ilişki oldu erkek cocugum var ama yumurtlama günü kızı olan da var bu tamamen erkeğin spermiyle alakalı bencebenim gibi erkek bir bebek isteyen varmı ?
Yurmurtlama..gününün ertesi günü...ilişkiye girmek ....erkek olma ihtimalini yükseltiyormuş....dogrumu...acaba..bilen varmı
Canim kiz bebek icin vücut sicakligi yüksek olmasi gerekmiyomu kafam karisti iyice aydinlatirmisin canimCanım ben olsam yine ovulasyonla takip ederdim
Ya da ateş ölçme yöntemini çok iyi biliyorsan ateşin yükselmeden ilişkiyi bitirmen lazım
Bi de şuan oğlundakinden farklı olabilir vücudun
Sana attığım testlerim 2014 yılındandı
Ama mesela oğluma da testle hamile kaldım 2017-2018 arası hep test yaptım piklerim sadece 2-3 saat sürüyordu
Ben başak burcuyum biraz garanticiyimo yüzden testle takip ederdim son kararım
Canım benim geçen ay gittiğim doktor demişti yumurtlama zamanı vücut ısısı yüksek olduğu için erkek buna dayanamayabiliyor Kız buna daha dayanıklıdır dedi erkek olması için yumurtlamadan birkaç saat sonra Veya birkaç saat önce olmalı dediCanim kiz bebek icin vücut sicakligi yüksek olmasi gerekmiyomu kafam karisti iyice aydinlatirmisin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?