Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Sağlıklıdır inş yorma kendini. Ayy şansına artık kanda verilemiyor kolay kolay

Sen belki yordun kendini farkında değilsin 4 çocuk var sonuçta senden bekleniyor herşey.. inş. Bişey olmaz ya dikkat et ama canım.

benim gibi erkek bir bebek isteyen varmı ?

Yurmurtlama..gününün ertesi günü...ilişkiye girmek ....erkek olma ihtimalini yükseltiyormuş....dogrumu...acaba..bilen varmı
Ben tam yumurtlama günü ilişkiye girdim çatlama iğnesi de olmustum hemen ertesi günü adetin 12.gunu ilişki oldu erkek cocugum var ama yumurtlama günü kızı olan da var bu tamamen erkeğin spermiyle alakalı bence

Canim kiz bebek icin vücut sicakligi yüksek olmasi gerekmiyomu kafam karisti iyice aydinlatirmisin canim

Canim kiz bebek icin vücut sicakligi yüksek olmasi gerekmiyomu kafam karisti iyice aydinlatirmisin canim
Canım benim geçen ay gittiğim doktor demişti yumurtlama zamanı vücut ısısı yüksek olduğu için erkek buna dayanamayabiliyor Kız buna daha dayanıklıdır dedi erkek olması için yumurtlamadan birkaç saat sonra Veya birkaç saat önce olmalı dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…