Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canim genelde böyle oluyomus tam koyulasma olmuyo dedi siviya dikkat ediyo bana sanki 14 ünde koyulasma olmus gibi geldi sence bak gecen ayin testlerini de atayim Eki Görüntüle 2613905
Ama eşit bile değil ki cnm bana sıvıya dikkat etmiyor gibi geldi. Oda benim ilk aydaki gibi doyaa doya suyunu yemeğini yiyip mi kesiyor acaba. Bilemedim yani koyulaşmaya başlamış ama daha eşit bile değil diğer arkadaşlar bi baksın

Canın sen test öncesi kaç saat su tüketmiyorsun. Birde hangi saatte yapıyorsun . Ben 14:30 gibi yapıyorum uygun mu

E peki kiz icin yumurtlama öncesi ya vucut isisi düsük oluyo dimi

Canim genelde böyle oluyomus tam koyulasma olmuyo dedi siviya dikkat ediyo bana sanki 14 ünde koyulasma olmus gibi geldi sence bak gecen ayin testlerini de atayim Eki Görüntüle 2613905
Bu testin sahibi arkadas bence siviya dikkat etmiyor canim. En az 2 3 saat beklemesi lazim, oncesinde de zaten sadece yarim bardak su icecek. Pik bekedigi gun cay kahve sivi birsey tuketmesin. Sadece her testten once yarim bardak su icsin. Bu koyuluklar erkek bebe icin uygun degil suan. Eger siviya dikkat etmeyerek yaptiysa gununu kacirdi muhtemelen

Canım nasılsın iyi misin dinlen bolca Allahın izniyle birşey olmaz inşallah evde çocuk olunca zor olur yatmak ama en azından dikkat li ol

Kızlar merhaba ya benim bat yarın bugüne kadar akıntı yoktu ama bugün sarı gibi akıntı oldu kokusuz kaşıntı falan da yok başına gelen varmı böyle bişey gebelik değil çünkü dün bata 2 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif çıktı çünkü ne bu böyle anlamadım

Hic bilmiyorum canim enfeksiyon olabilir mi acaba

Insallah yarin adet olmazsin ve insallah hamillelik habercisidir

Sagolasin canim ileticem kendisine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…