- 9 Ocak 2020
- 2.628
- 2.524
- 53
- 33
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #86.261
Kızlar benimde 3gun gecikti adetim hastalanmadm bugün test yaptm negatif çıktı artik.yoktur dimi dahaHenüz gelen giden yok canım belirti de dün hafif kasık ağrısı vardı bugün oda yok ama yine gebelik testi yaptım negatifson aşılamadan sonra değişti Düzenim 1 2 gün önce oluyordum geçen ay 1 gün gecikmeli oldu bakalım bu ay nasıl olacak
Hayirlisiolsun insallah cnmHenüz gelen giden yok canım belirti de dün hafif kasık ağrısı vardı bugün oda yok ama yine gebelik testi yaptım negatifson aşılamadan sonra değişti Düzenim 1 2 gün önce oluyordum geçen ay 1 gün gecikmeli oldu bakalım bu ay nasıl olacak
Sanmiyorum canim yoktur benceKızlar benimde 3gun gecikti adetim hastalanmadm bugün test yaptm negatif çıktı artik.yoktur dimi daha
Canım bilmiyorumCanim kiz bebek icin vücut sicakligi yüksek olmasi gerekmiyomu kafam karisti iyice aydinlatirmisin canim
Amiin kısmet değilmiş demek kiHayirlisiolsun insallah cnm
Yani nette araştırdığım kadarıyla öğrenen var geç döllenmeden dolayı ama bize vurmaz o piyango ben sana olabilir deyip umutlanırmak da istemem yok deyip kırmak da sen kendini yokmuş gibi hazırla canım bence ben öyle yaptım artık gel de diyorum en azından şişkinliğim gitsin diye kendi kendime moral veriyorumKızlar benimde 3gun gecikti adetim hastalanmadm bugün test yaptm negatif çıktı artik.yoktur dimi daha
Bende aynısını düşünüyorum cnmda işte bi ihtimal belkiSanmiyorum canim yoktur bence
Sağol cnm aynen bende artık yok.diye düşünüyorum varsada supriz olur napiyim artık cnm sağolun yinedeYani nette araştırdığım kadarıyla öğrenen var geç döllenmeden dolayı ama bize vurmaz o piyango ben sana olabilir deyip umutlanırmak da istemem yok deyip kırmak da sen kendini yokmuş gibi hazırla canım bence ben öyle yaptım artık gel de diyorum en azından şişkinliğim gitsin diye kendi kendime moral veriyorum
Yatıp dinleniyorum canım bol bol. Bakalım zaman ne gösterecek. Kimyasal değil testlerde çıkıyor ama düşük tehlikesi olabilir.@Vuslat46 canım ne yaptın?
Amiin canım hayırlısı olsun inşallah bende onu bekliyorum sonra aşılama yapılacak bir kez daha sonra tüp bebeğe geçicezSağol cnm aynen bende artık yok.diye düşünüyorum varsada supriz olur napiyim artık cnm sağolun yinedeartık bikac ay düşünmüyom zaten şu ortalıkta düzelsin sonra devam.etcem çalışmalara inşallah hepimiz icin hayırlısı olsun
İnşallah hayırlısı olsun hepimiz için cnm bende hastalanması bekliyrm artk olurum elbet bikac güne 3gun gecikti hiç belirtim de yok ama olurum kesinAmiin canım hayırlısı olsun inşallah bende onu bekliyorum sonra aşılama yapılacak bir kez daha sonra tüp bebeğe geçicez
Canım testlerin koyulaşıyor mu? Çünkü tahminen şuan 15-16 gün geçmiş olması lazım denemenden. Net çift çizgi görmen lazımYatıp dinleniyorum canım bol bol. Bakalım zaman ne gösterecek. Kimyasal değil testlerde çıkıyor ama düşük tehlikesi olabilir.
Yinede adet olana kadar umit var cnmBende aynısını düşünüyorum cnmda işte bi ihtimal belki
Bence erkek genelde böyle deneyenlerim oğlu oluyor canım benimde öyleyfi 2. OğlumHanımlar ben ovulasyon kitiyle gebe kaldım pik yaptıgı gün ve sonraki gün ilişki oldu bir dha da olmadı. Sizce bebgim cinsiyeti ne olur deneyenler ve cinsiyeti belli olanlar yazarmısnız çok merak ediyorum
Senin iki defa bu yöntemle oğlun mu oldu ciddimisin İnş öyledir yaaBence erkek genelde böyle deneyenlerim oğlu oluyor canım benimde öyleyfi 2. Oğlum
İlk oğlum tesadüf canım ama ikinci oğlum aynı senin gibi ilişki zamanları ki normalde erkek bebekte yunurtlama günü tek ilişki denir ama benim o ay hem sık ilişki olmuştu hemde yumurtlama günü ve ertesi gün ilişki oluştu . Hayırlısı olsun hakkında canım . Allah gönlündekini nasip etsinSen iki defa bu yön
Senin iki defa bu yöntemle oğlun mu oldu ciddimisin İnş öyledir yaabenim biraz özel bir sorunum var hayatımla ilgili
15. Günüm bugün. ikisi eşit koyulukta değil ama gittikçe koyulaşıyor rengi. Senin kaçıncı gün düştü değerin.. yada kaçıncı gün adet oldun kimyasal da canimCanım testlerin koyulaşıyor mu? Çünkü tahminen şuan 15-16 gün geçmiş olması lazım denemenden. Net çift çizgi görmen lazım
Bende yaşadım 2 defa kimyasal gebelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?