Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar benimde 3gun gecikti adetim hastalanmadm bugün test yaptm negatif çıktı artik.yoktur dimi daha

Hayirlisiolsun insallah cnm

Kızlar benimde 3gun gecikti adetim hastalanmadm bugün test yaptm negatif çıktı artik.yoktur dimi daha
Yani nette araştırdığım kadarıyla öğrenen var geç döllenmeden dolayı ama bize vurmaz o piyango ben sana olabilir deyip umutlanırmak da istemem yok deyip kırmak da sen kendini yokmuş gibi hazırla canım bence ben öyle yaptım artık gel de diyorum en azından şişkinliğim gitsin diye kendi kendime moral veriyorum

Sağol cnm aynen bende artık yok.diye düşünüyorum varsada supriz olur napiyim artık cnm sağolun yinede artık bikac ay düşünmüyom zaten şu ortalıkta düzelsin sonra devam.etcem çalışmalara inşallah hepimiz icin hayırlısı olsun

Amiin canım hayırlısı olsun inşallah bende onu bekliyorum sonra aşılama yapılacak bir kez daha sonra tüp bebeğe geçicez

Amiin canım hayırlısı olsun inşallah bende onu bekliyorum sonra aşılama yapılacak bir kez daha sonra tüp bebeğe geçicez
İnşallah hayırlısı olsun hepimiz için cnm bende hastalanması bekliyrm artk olurum elbet bikac güne 3gun gecikti hiç belirtim de yok ama olurum kesin

Yatıp dinleniyorum canım bol bol. Bakalım zaman ne gösterecek. Kimyasal değil testlerde çıkıyor ama düşük tehlikesi olabilir.
Canım testlerin koyulaşıyor mu? Çünkü tahminen şuan 15-16 gün geçmiş olması lazım denemenden. Net çift çizgi görmen lazım
Bende yaşadım 2 defa kimyasal gebelik

Hanımlar ben ovulasyon kitiyle gebe kaldım pik yaptıgı gün ve sonraki gün ilişki oldu bir dha da olmadı. Sizce bebgim cinsiyeti ne olur deneyenler ve cinsiyeti belli olanlar yazarmısnız çok merak ediyorum

Hanımlar ben ovulasyon kitiyle gebe kaldım pik yaptıgı gün ve sonraki gün ilişki oldu bir dha da olmadı. Sizce bebgim cinsiyeti ne olur deneyenler ve cinsiyeti belli olanlar yazarmısnız çok merak ediyorum
Bence erkek genelde böyle deneyenlerim oğlu oluyor canım benimde öyleyfi 2. Oğlum

Sen iki defa bu yön
Bence erkek genelde böyle deneyenlerim oğlu oluyor canım benimde öyleyfi 2. Oğlum
Senin iki defa bu yöntemle oğlun mu oldu ciddimisin İnş öyledir yaa benim biraz özel bir sorunum var hayatımla ilgili

Sen iki defa bu yön
Senin iki defa bu yöntemle oğlun mu oldu ciddimisin İnş öyledir yaa benim biraz özel bir sorunum var hayatımla ilgili
İlk oğlum tesadüf canım ama ikinci oğlum aynı senin gibi ilişki zamanları ki normalde erkek bebekte yunurtlama günü tek ilişki denir ama benim o ay hem sık ilişki olmuştu hemde yumurtlama günü ve ertesi gün ilişki oluştu . Hayırlısı olsun hakkında canım . Allah gönlündekini nasip etsin

Canım testlerin koyulaşıyor mu? Çünkü tahminen şuan 15-16 gün geçmiş olması lazım denemenden. Net çift çizgi görmen lazım
Bende yaşadım 2 defa kimyasal gebelik
15. Günüm bugün. ikisi eşit koyulukta değil ama gittikçe koyulaşıyor rengi. Senin kaçıncı gün düştü değerin.. yada kaçıncı gün adet oldun kimyasal da canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…