- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #86.281
Erkek olma ihtimali yuksek benceHanımlar ben ovulasyon kitiyle gebe kaldım pik yaptıgı gün ve sonraki gün ilişki oldu bir dha da olmadı. Sizce bebgim cinsiyeti ne olur deneyenler ve cinsiyeti belli olanlar yazarmısnız çok merak ediyorum
Ben ikisinde de 2 ya da 3. Gün oldum canım15. Günüm bugün. ikisi eşit koyulukta değil ama gittikçe koyulaşıyor rengi. Senin kaçıncı gün düştü değerin.. yada kaçıncı gün adet oldun kimyasal da canim
Hayırlısı inşallah canım.sagol artık akışına bıraktım olursa olur olmazsa zaten bikac ay ara vericem hepimiz için hayırlısı olsunYinede adet olana kadar umit var cnm
Merhaba canim, bence senin dusuk tehlikelisi degil. Seninkisi yerleşme kanamasıydı. Ben eskiden hep deneme yaptıktan sonra çok dikkat ederdim. Ama bunda hiç etmedim. Çok ağır kaldırdım termal sulara gittim eve döndüğümüzde kahverengi kanamam oldu. Bende önemsemedim hatta adet oldum dedim zaten kadın dr randevum vardı. Eğer ki senin bebeğin iyi tutunmuşsa ve sağlıklı ise hiçbir şey olmaz seninle kalır. Ki insallah aksilik yasamadan güzel bir hamilelik yasarsin. Bide bence kan tahlili yaptırma bu virüs nedeniyle tehlikeli olabilir. Bilmiyorum orada koşullar nasıldır ama dikkat edinYatıp dinleniyorum canım bol bol. Bakalım zaman ne gösterecek. Kimyasal değil testlerde çıkıyor ama düşük tehlikesi olabilir.
Yoruluyoruz ugrasiyoruz Rabbim hepimizin dilegini kabul etsin insallahHayırlısı inşallah canım.sagol artık akışına bıraktım olursa olur olmazsa zaten bikac ay ara vericem hepimiz için hayırlısı olsun
Arkadaşının ki düşük bence canim ya. Kimyasal da o kadar değer yukselmez diye biliyorum. Bakalım artık zaman ne gösterecek saglikliysa bisey olmaz kafasindayim rabbimin izniyleBen ikisinde de 2 ya da 3. Gün oldum canım
Ama bi arkadaşımınki 15 gün sürdü değeri 600 küsürlere kadar çıkmıştı.
Bi de erkek bebeklerde 16. Güne kadar yavaş artar beta hcg diye birşey okumuştum onunla da alakalı olabilir canım
Bende nette baktım yerlesme kanaması tarifine uyuyor ama bilemiyorum tabi canım. Diğerlerinde yaşamadım ya ondan sanırım. Kan vermeye gitmek istemiyorum evde idrar tahliliyle arada kontrol ederim. Aynen canım bende saglikliysa hicbisey olmaz diye düşünüyorum rabbimin izniyle. Çok sağol canımMerhaba canim, bence senin dusuk tehlikelisi degil. Seninkisi yerleşme kanamasıydı. Ben eskiden hep deneme yaptıktan sonra çok dikkat ederdim. Ama bunda hiç etmedim. Çok ağır kaldırdım termal sulara gittim eve döndüğümüzde kahverengi kanamam oldu. Bende önemsemedim hatta adet oldum dedim zaten kadın dr randevum vardı. Eğer ki senin bebeğin iyi tutunmuşsa ve sağlıklı ise hiçbir şey olmaz seninle kalır. Ki insallah aksilik yasamadan güzel bir hamilelik yasarsin. Bide bence kan tahlili yaptırma bu virüs nedeniyle tehlikeli olabilir. Bilmiyorum orada koşullar nasıldır ama dikkat edin
Bilmiyorum canım doktor kimyasal demiştiArkadaşının ki düşük bence canim ya. Kimyasal da o kadar değer yukselmez diye biliyorum. Bakalım artık zaman ne gösterecek saglikliysa bisey olmaz kafasindayim rabbimin izniyle
İnş dedigin gibidir yaaa herhalde bu topikte bu kadar konuşulduguna göre tecrübeli annelerimizde denemiştirErkek olma ihtimali yuksek bence
Gidemedim canim virüsten dolayi cikamiyorumPrensesim2016 canım ne yaptın gidebildin mi doktora cinsiyetini öğrendin mi bebeğinin
Deneyenlerin cogu erkek galiba canimİnş
İnş dedigin gibidir yaaa herhalde bu topikte bu kadar konuşulduguna göre tecrübeli annelerimizde denemiştir
Deneyenlerin cogu erkek galiba canim
Insallah dilegin neyse odur
Amin inşallah canımYoruluyoruz ugrasiyoruz Rabbim hepimizin dilegini kabul etsin insallah
Selam Canim sen nasılsın? Sizin orada da durum ciddi aman kendine ve çocuklarına dikkat et. Canim doktora gittim. Her şey yolunda çok şükürarlo canım nasılsın? Gittin mi doktora?
iyilik kuzum senden nevar ne yok ben hala hastalanmadm inş olmamda hamile olmuş olurum 31mart olmam lazımdı ama 3unde yaptım testte çıkmadı yoktr diye düşünüyorum ama.bi unut işte belki demeden duramiyozSelam kızlar ne var ne yok
Ya inşallah gelmez adete kadar ümit var yinedeiyilik kuzum senden nevar ne yok ben hala hastalanmadm inş olmamda hamile olmuş olurum 31mart olmam lazımdı ama 3unde yaptım testte çıkmadı yoktr diye düşünüyorum ama.bi unut işte belki demeden duramiyoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?