Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Hanımlar ben ovulasyon kitiyle gebe kaldım pik yaptıgı gün ve sonraki gün ilişki oldu bir dha da olmadı. Sizce bebgim cinsiyeti ne olur deneyenler ve cinsiyeti belli olanlar yazarmısnız çok merak ediyorum
Erkek olma ihtimali yuksek bence

Son düzenleme:
15. Günüm bugün. ikisi eşit koyulukta değil ama gittikçe koyulaşıyor rengi. Senin kaçıncı gün düştü değerin.. yada kaçıncı gün adet oldun kimyasal da canim
Ben ikisinde de 2 ya da 3. Gün oldum canım
Ama bi arkadaşımınki 15 gün sürdü değeri 600 küsürlere kadar çıkmıştı.
Bi de erkek bebeklerde 16. Güne kadar yavaş artar beta hcg diye birşey okumuştum onunla da alakalı olabilir canım

Yatıp dinleniyorum canım bol bol. Bakalım zaman ne gösterecek. Kimyasal değil testlerde çıkıyor ama düşük tehlikesi olabilir.
Merhaba canim, bence senin dusuk tehlikelisi degil. Seninkisi yerleşme kanamasıydı. Ben eskiden hep deneme yaptıktan sonra çok dikkat ederdim. Ama bunda hiç etmedim. Çok ağır kaldırdım termal sulara gittim eve döndüğümüzde kahverengi kanamam oldu. Bende önemsemedim hatta adet oldum dedim zaten kadın dr randevum vardı. Eğer ki senin bebeğin iyi tutunmuşsa ve sağlıklı ise hiçbir şey olmaz seninle kalır. Ki insallah aksilik yasamadan güzel bir hamilelik yasarsin. Bide bence kan tahlili yaptırma bu virüs nedeniyle tehlikeli olabilir. Bilmiyorum orada koşullar nasıldır ama dikkat edin

Arkadaşının ki düşük bence canim ya. Kimyasal da o kadar değer yukselmez diye biliyorum. Bakalım artık zaman ne gösterecek saglikliysa bisey olmaz kafasindayim rabbimin izniyle

Bnde kizim var ikinciye erkek istiyorum da catlatma ignesiyle hamile kaldm ne gibi belirtiler yada onceden nasil tespitler yaptiniz kizimda cok farkliydi ama suan çok iyiyim bilemiyorum yeni oldugu icinmidir bu da 5+6 keseyi gordum kizimda çok erken gormstm bunda çok sürdu adetten 13 gun sonra gordm erkek bebek kesesi gec olurmus bide diyolar var mi boyle bisey

Eklentiler

• IMG-20200404-WA0002.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 36
Bende nette baktım yerlesme kanaması tarifine uyuyor ama bilemiyorum tabi canım. Diğerlerinde yaşamadım ya ondan sanırım. Kan vermeye gitmek istemiyorum evde idrar tahliliyle arada kontrol ederim. Aynen canım bende saglikliysa hicbisey olmaz diye düşünüyorum rabbimin izniyle. Çok sağol canım

Selam kızlar ne var ne yok
iyilik kuzum senden nevar ne yok ben hala hastalanmadm inş olmamda hamile olmuş olurum 31mart olmam lazımdı ama 3unde yaptım testte çıkmadı yoktr diye düşünüyorum ama.bi unut işte belki demeden duramiyoz

iyilik kuzum senden nevar ne yok ben hala hastalanmadm inş olmamda hamile olmuş olurum 31mart olmam lazımdı ama 3unde yaptım testte çıkmadı yoktr diye düşünüyorum ama.bi unut işte belki demeden duramiyoz
Ya inşallah gelmez adete kadar ümit var yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…