- 9 Ocak 2020
- 2.628
- 2.524
- 53
- 33
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #86.301
İnşallah canım ya dua edin.sizde bende kaliyim hamile hberdar ederim.burdan zaten inş banada hamileyim kizlarrrr diye mesaj yazmak nasip. Olur sen nasılsın nasıl.gidiyor hamileydin sen yanlış hatırlamıyorsam degilmiYa inşallah gelmez adete kadar ümit var yinede
İnşallah canım ya dua edin.sizde bende kaliyim hamile hberdar ederim.burdan zaten inş banada hamileyim kizlarrrr diye mesaj yazmak nasip. Olur sen nasılsın nasıl.gidiyor hamileydin sen yanlış hatırlamıyorsam degilmi
Hee pardon kuzum.hasbeyle karıştırdım seni galiba ben ama.Allah mi söyletti ne inş bu ay kalırsın.cnm senin 1kizinmi varYok cnm hamile değilim bu ay denedim tutmadı biraz geç kaldım galiba denemekte. Adetim dün bitti
2 kızım var cnm Allah izin verirse Üçüncüyü erkek istiyoruz hemde çokk. Rabbim hepimize verir inşallah bi paşaHee pardon kuzum.hasbeyle karıştırdım seni galiba ben ama.Allah mi söyletti ne inş bu ay kalırsın.cnm senin 1kizinmi var
Benimde 1kizim var cnm 2.yi erkek istiyoz bizde hemde cookkk2 kızım var cnm Allah izin verirse Üçüncüyü erkek istiyoruz hemde çokk. Rabbim hepimize verir inşallah bi paşa
İnşallah cnm en yakın zamanda en hayırlısından en yakışıklısından inşallahhhhBenimde 1kizim var cnm 2.yi erkek istiyoz bizde hemde cookkkAminnn inşallah gönlümüzdekini nasip eder Rabbim en tez zamanda
Amiiiiiinnnnn kuzum ağzın bal. Yesin inş yavrm alırız bizde paşalarımizi kucağımıza bol bol dua edelim birbirimize deİnşallah cnm en yakın zamanda en hayırlısından en yakışıklısından inşallahhhh
İnşallah cnmAmiiiiiinnnnn kuzum ağzın bal. Yesin inş yavrm alırız bizde paşalarımizi kucağımıza bol bol dua edelim birbirimize de
Salı gunu gidicem ama soylermi doktor bilmiyorumGidemedim canim virüsten dolayi cikamiyorum
Sen öğrendinmiii
Yumurtlama gününü biliyorsan gecikme normal değil canım ya. Çünkü en geç yumdan 14 gün sonra adet olunur. Belki vardır testte çıkmıyordur. Gebelik testinin markası neiyilik kuzum senden nevar ne yok ben hala hastalanmadm inş olmamda hamile olmuş olurum 31mart olmam lazımdı ama 3unde yaptım testte çıkmadı yoktr diye düşünüyorum ama.bi unut işte belki demeden duramiyoz
Kaç haftalık bebeğinSalı gunu gidicem ama soylermi doktor bilmiyorum
16 haftalık canimKaç haftalık bebeğin
Maşallah canım Allah bağışlasın. Kocaman olmuş annesi doktor söyler kesin bi şekilde hemde16 haftalık canim
İnşallah en son bi çıkıntı var orda bir sonraki sefer netlesir demiştiMaşallah canım Allah bağışlasın. Kocaman olmuş annesi doktor söyler kesin bi şekilde hemde
Cnm markası oncomed di yaptığımın bulmiyrm gecmi yumurtladm noldu valla çıkmayınca şimdi bekliyrm adeti artık inş vardır tabi temennim.o ama umudumda yok açıkçasıYumurtlama gününü biliyorsan gecikme normal değil canım ya. Çünkü en geç yumdan 14 gün sonra adet olunur. Belki vardır testte çıkmıyordur. Gebelik testinin markası ne
İnşallah Allah isteyen herkese nasip etsin aratmadanİnşallah canım ya dua edin.sizde bende kaliyim hamile hberdar ederim.burdan zaten inş banada hamileyim kizlarrrr diye mesaj yazmak nasip. Olur sen nasılsın nasıl.gidiyor hamileydin sen yanlış hatırlamıyorsam degilmi
İnşallah Allah isteyen herkese nasip etsin aratmadan
[/QUO
Aminnn inşallah canım
O zaman erkektir allah in izniyleİnşallah en son bi çıkıntı var orda bir sonraki sefer netlesir demişti
Bu markayı hiç duymamıştım canım. Sen yumurtlama takibi yapmamismiydin ilişki üzerinden 14 gün geçince adet olunur en geç inşallah vardır cnmCnm markası oncomed di yaptığımın bulmiyrm gecmi yumurtladm noldu valla çıkmayınca şimdi bekliyrm adeti artık inş vardır tabi temennim.o ama umudumda yok açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?