Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Bir ayda kaç ovülasyon testi lazım oluyor 20 tane almıştım ama yetecek mi bilmiyorum
Ilk defa takip yapacaksan yetmeyebilir cnm. mesela ben çatlama günümü aşağı yukarı bildigim için 12. Gun başlıyorum testlere o yüzden çok kullanmıyorum. ama ilk yaptığımda çok kullanmıştım.

Bu markayı hiç duymamıştım canım. Sen yumurtlama takibi yapmamismiydin ilişki üzerinden 14 gün geçince adet olunur en geç inşallah vardır cnm
Yok canimm yumurtlama takibi yapmamıştım da Ben bende pek bilmiyorum bu testi ama.burdaki eczanede tek o vardı ondan almıştım şimdide cikamiyrm dışarı malum cnm inşallah vardır dediğin gibi olmam lazımdı bu zaman kadar normalde adetim düzensizdir bikac gün oynar .bugun 5gun geçmiş oldu üzerinden beklicem.simdilik bakalım.olursam.olurum hasta zaten nasip.artik.cnm inşallah dediğin gibi vardır

Himm yumurtlama takibi yapmadiysan belli olmaz o zaman cnm. Belki geç yumurtlamissin

Kızlar yumurtlamadan sonra döllenme olursa akıntı olur mu yoksa kuru mu olunur ?
Yumurtlamadan sonra 4 gün gecti ve beyaz krem kıvamında akimtim var cok iç camasirina geciyo ve orda hafif sari oluyo .ay gecmis dönemleri hic hatirlamiyorum ki kıyas layayim

Akıntı olur kuru olmaz benim bildiğim inş hamilesindir

Selam Canim sen nasılsın? Sizin orada da durum ciddi aman kendine ve çocuklarına dikkat et. Canim doktora gittim. Her şey yolunda çok şükür çok teşekkür ederim
Evet canım burası gerçekten çok kötü. Evdeyiz bir aydır sürekli. Kaç haftalıksın peki cinsiyetini öğrendin mi

Arkadaslar erkek bebek için esimin takvıye vıtamın alması gerekırmı l arjının yada e vıtamını gıbı.bırde testesteron hormonu dusuk bıraaz erkek bebegı yanı y kromozomlarını etkılermi.bılgınız varmı

Cinko ve selenyum da kullanabilir
Birde sabah aksam keciboynuzu ozu 1 kaşık
Hormon dusuklugu Y spermini etkileyecegini sanmiyorum genel olarak bi etki hem x , hem y spermlere olur yani ikisinede
Esin bol et tuketsin hem erkek bebek icin hemde hormon seviyesi yukselir, ayni zamanda bol protein tuketmekte hormonu artirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…