- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #86.341
Protein tozu ayri birsey diye biliyorum, ondan eminim degilim canim, selenyum icinde Cinko icinde venatura dan mamnun kalirsin canimBır yerde l arjınını proteın tozu diye okumustum acaba dogrumu kusura bakma cok soru sordum
Canim benim bildigim erkekte Östrogen düsük Testosteronwerte yüksek bayanda ikiside yüksek ve Progesteronwerte düsük olmali diye biliyorum canimArkadaslar erkek bebek için esimin takvıye vıtamın alması gerekırmı l arjının yada e vıtamını gıbı.bırde testesteron hormonu dusuk bıraaz erkek bebegı yanı y kromozomlarını etkılermi.bılgınız varmı
Bende bı sıtede boyle okumustum.y kromızonlarını etkıloyrmus dusuklugu.esımın 3.08 cıktı tahlılınde sınırda suan ama cınko nun testesteron hormonuna etkısı varmiş inşallah yukseltırCanim benim bildigim erkekte Östrogen düsük Testosteronwerte yüksek bayanda ikiside yüksek ve Progesteronwerte düsük olmali diye biliyorum canim
Canım çok çok çok sevindim sende çok sabrettin elhamdulillah sabrının meyvesini almışsınCanim hemen hemen 19 haftalık oldu. Cinsiyetini erken öğrendim (kanda) bir oğlum olacak insallah. Birde su süreci bir atlatabilsek
Rica ederim canim Allah gonlune gore versin insallahTesekkurler canım.
Suan pik , erkek bebek icin daha uyguniwashereonce
Soldaki bugün 12. Gün sağdaki 11. Gün
ilişkide 7-10 gün oldu bugün ilişki omalımı sence kız bebek için genelde 14. Yumurtam çatlar mormalde
Canım bugün 12. Gün en son ilişki 10. Gün gece 23:45-00 gibi oldu yani bu akşam 48 saat olmuş olacak yani sence ilişki olmasın dimi hemen çatlamıyordu benim yumurta iki gün pik kalıyordu ama bünyen değiltmi bilmenSuan pik , erkek bebek icin daha uygun
Tekrar ne zaman testyapayım sence 4 saat sonra mıSuan pik , erkek bebek icin daha uygun
Bence iliski olmasin daha canim, tutarsa 10.gün olan tutsun, bugun yaparsan erkek riski daha cok olur , bugun iliski olursa eger catladigi an Y spermler gider yumurtaya, yapma o yuzdenCanım bugün 12. Gün en son ilişki 10. Gün gece 23:45-00 gibi oldu yani bu akşam 48 saat olmuş olacak yani sence ilişki olmasın dimi hemen çatlamıyordu benim yumurta iki gün pik kalıyordu ama bünyen değiltmi bilmen
Tekrar ne zaman testyapayım sence 4 saat sonra mı
Bi de cnm pik 2 gun suruyor mu emin misin, ona gore de deneme yapabilirsin bugun ama eger iliski olupta bugun catlarsa sikinti olurTekrar ne zaman testyapayım sence 4 saat sonra mı
Canım şöyle emin değilim 2. Oğmumda hep pik olurdu ertesi gün ultra pik olurdu ve yaklaşık 48 saat sonra çatlardı . Ama 3 yıl sonrası ilk ovu testim bu .Bi de cnm pik 2 gun suruyor mu emin misin, ona gore de deneme yapabilirsin bugun ama eger iliski olupta bugun catlarsa sikinti olur
Canım şöyle emin değilim 2. Oğmumda hep pik olurdu ertesi gün ultra pik olurdu ve yaklaşık 48 saat sonra çatlardı . Ama 3 yıl sonrası ilk ovu testim bu .
Canim oyleyse sen bugun hic deneme yapma daha. Tutarsa 10.gun olan tutsun. Tutmazsa da en azindan onumuzde ki ay icin pik sureni ogrenmis olursun, sonucta 3 yil gecmis ustunden ayni olmasi kesin degil. O yuzden risk alma. Yinede karar senin tabikiZaten bugün ilişki okursada en erken gece 23 sonrası olur oda risk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?