Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canim benim bildigim erkekte Östrogen düsük Testosteronwerte yüksek bayanda ikiside yüksek ve Progesteronwerte düsük olmali diye biliyorum canim

Canim benim bildigim erkekte Östrogen düsük Testosteronwerte yüksek bayanda ikiside yüksek ve Progesteronwerte düsük olmali diye biliyorum canim
Bende bı sıtede boyle okumustum.y kromızonlarını etkıloyrmus dusuklugu.esımın 3.08 cıktı tahlılınde sınırda suan ama cınko nun testesteron hormonuna etkısı varmiş inşallah yukseltır

iwashereonce canım selam nasılsın üstteki dün saat 15 teki testim
Alttakide bugün şimdi yaptığım test normalde 14. Gün yumurtllamsm olur şaşmaz 28 adet periyot
Bugün 12. Günüm ateşim düşmedi daha

iwashereonce
Soldaki bugün 12. Gün sağdaki 11. Gün

ilişkide 7-10 gün oldu bugün ilişki omalımı sence kız bebek için genelde 14. Yumurtam çatlar mormalde

Eklentiler

• DA5AB92D-AC3D-4638-9D13-FDFFCB5B7F29.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 54
  • AEA7302A-8CF4-4A40-B4A4-62B4581EB763.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 54
Suan pik , erkek bebek icin daha uygun
Canım bugün 12. Gün en son ilişki 10. Gün gece 23:45-00 gibi oldu yani bu akşam 48 saat olmuş olacak yani sence ilişki olmasın dimi hemen çatlamıyordu benim yumurta iki gün pik kalıyordu ama bünyen değiltmi bilmen

Bence iliski olmasin daha canim, tutarsa 10.gün olan tutsun, bugun yaparsan erkek riski daha cok olur , bugun iliski olursa eger catladigi an Y spermler gider yumurtaya, yapma o yuzden

Bi de cnm pik 2 gun suruyor mu emin misin, ona gore de deneme yapabilirsin bugun ama eger iliski olupta bugun catlarsa sikinti olur
Canım şöyle emin değilim 2. Oğmumda hep pik olurdu ertesi gün ultra pik olurdu ve yaklaşık 48 saat sonra çatlardı . Ama 3 yıl sonrası ilk ovu testim bu .

Canım şöyle emin değilim 2. Oğmumda hep pik olurdu ertesi gün ultra pik olurdu ve yaklaşık 48 saat sonra çatlardı . Ama 3 yıl sonrası ilk ovu testim bu .
Zaten bugün ilişki okursada en erken gece 23 sonrası olur oda risk
Canim oyleyse sen bugun hic deneme yapma daha. Tutarsa 10.gun olan tutsun. Tutmazsa da en azindan onumuzde ki ay icin pik sureni ogrenmis olursun, sonucta 3 yil gecmis ustunden ayni olmasi kesin degil. O yuzden risk alma. Yinede karar senin tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…