Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canim oyleyse sen bugun hic deneme yapma daha. Tutarsa 10.gun olan tutsun. Tutmazsa da en azindan onumuzde ki ay icin pik sureni ogrenmis olursun, sonucta 3 yil gecmis ustunden ayni olmasi kesin degil. O yuzden risk alma. Yinede karar senin tabiki
Bende senin gibi düşündüm canım sonuçta 13. Gün çatlasa bile tutma ihtimali var .tüh keşke dün ilişki olsaymış pişman oldum. Evet en azından pik süresini öğrenmiş olurum . Acelem yok.

Bende senin gibi düşündüm canım sonuçta 13. Gün çatlasa bile tutma ihtimali var .tüh keşke dün ilişki olsaymış pişman oldum. Evet en azından pik süresini öğrenmiş olurum . Acelem yok.
Kesinlikle oyle canim keske dun yapsaymissin saglik olsun tutarsa zaten 2gun onceki tutar canim hayirlisi olsun

Canım çok çok çok sevindim sende çok sabrettin elhamdulillah sabrının meyvesini almışsın
Cok teşekkür ederim canım benim gerçekten çok çok sabrettim yeri geldi daraldım yeri geldi vazgeçtim yeri geldi Allah’a sığındım. Cokk şükür bu duyguyu da allah bana tattırdı. İnsallah burada bulanan bütün arkadaşlarıma nasip eylesin. Allah sana çocuklarını bağışlasın canım benim

Canım sen yumurtlama testi vs herhangi bişey yaptın mı lütfen bilgilendirirmisin beni

S sakyuz sakın deneme ypma daha keşke dün olsaydı ama bu ay bole kalsın keşke deneme yapmadan 2 3 ay ovulasyon testi ile yum ve cat öğrenseydin kendini tanısaydın Rabbim gonlundekini nasip etsin
Tamam canım yarın çatlarsa en az 3 gün çnce deneme yapmış olacağım . Aslında deneme dün olacaktı üst üste olmasın diye yapmadık tahminen 14. Gün bekliyordum yumurtlamayı erken oldu . Neyse canım tutarsa tutar tutmazsa da önümüzdeki aylarda denerim inşallah .

Aynen canım birdahaki ay bu ay istediğin gibi denersin

Kız için deniyorum canım bugün 12. Gün en son ilişki 10 gecesi saat 23:45 bugün 48 saat doluyor
Kız icin pik olmadan 1-2 gün öncesine kadar sık iliski olmasi gerekiyo bence bu ay olmazsa gelecek ay korunmalı sık iliski olsun pik olmadan önceki zamanda da ilk iliski korunmalı ikinci korunmasız olsun

Kız icin pik olmadan 1-2 gün öncesine kadar sık iliski olmasi gerekiyo bence bu ay olmazsa gelecek ay korunmalı sık iliski olsun pik olmadan önceki zamanda da ilk iliski korunmalı ikinci korunmasız olsun
Ah ah canım benimde hesabım dediğin gibi yapmakto ama koca kendini naza çekti sinir oldum zaten . 6. Günde adet bitti ben 7-9-11 duruma göre 12 planlıyordum ama evdeki hesap çarşıya uymadı . En azından ilişki sonrası 2 gün kesin geçti bakalım be zaman çatlayacak.

Valla bu ay benimde hesap uymadı normalde gecen ay 22.sinde catladi bende ona güvenerek 17 de son iliski olsun dedim ama 18 de catladi ve 11 saat sonra 2.defa çatladi bakalim tutacak mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…