- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #86.381
Canım sende mi kız için deniyorsunValla bu ay benimde hesap uymadı normalde gecen ay 22.sinde catladi bende ona güvenerek 17 de son iliski olsun dedim ama 18 de catladive 11 saat sonra 2.defa çatladi bakalim tutacak mi
Yok benim 2 kizm var erkek bebek icin perhiz uygulamak istemistim en az 4 günlük eşin cinsel perhizi oda kismet olmadiCanım sende mi kız için deniyorsun
CNım peki deneme ne zaman oldu .bence perhizi ve sık ilişkiyi sorun etme ben 2. Oğlumda ovu testi kullandım çok sık ilişkiydi hemde hem pikten bir gün önce ilişki oldu hemde silinince yani yumurta çatladığında ve oğlum olduValla bu ay benimde hesap uymadı normalde gecen ay 22.sinde catladi bende ona güvenerek 17 de son iliski olsun dedim ama 18 de catladive 11 saat sonra 2.defa çatladi bakalim tutacak mi
Sabah 7. Buçuk gibi cok hafif silinme oldu 8 buçuk gibi deneme oldu öğlen 11 de tekrar yaptım tamamen silik olmustu. 4 saat sonra(16.20) bi daha yaptım tekrar pik olmustu 18.20 de tekrar silinmişti ve 1 saat sonra 2.deneme oldu ..(cok karışık bi durum anlattim ama inşallah anlamistirsinCNım peki deneme ne zaman oldu .bence perhizi ve sık ilişkiyi sorun etme ben 2. Oğlumda ovu testi kullandım çok sık ilişkiydi hemde hem pikten bir gün önce ilişki oldu hemde silinince yani yumurta çatladığında ve oğlum oldu
Merhaba canim evet ben testle takip ettim. Tam yumurtlama günü deneme oldu.Canım sen yumurtlama testi vs herhangi bişey yaptın mı lütfen bilgilendirirmisin beni
Canım eğer döllenme olmuşsa bence erkek olması hatta ikiz olması muhtemel .bence iki yumurtan vardı ve farklı zamanlarda çatladı. İnşallah gönlümdeki yola çıkmış geliyordur canım. Allah nasip edecek inan.Sabah 7. Buçuk gibi cok hafif silinme oldu 8 buçuk gibi deneme oldu öğlen 11 de tekrar yaptım tamamen silik olmustu. 4 saat sonra(16.20) bi daha yaptım tekrar pik olmustu 18.20 de tekrar silinmişti ve 1 saat sonra 2.deneme oldu ..(cok karışık bi durum anlattim ama inşallah anlamistirsin)
Ay inşallah yaa Rabbim duysun sesimizi gönlümüzden geçeni hayirli sağlıkla nasip etsin bugün deneme ustunden 5 gün geçti bakalim beklemek çok zorCanım eğer döllenme olmuşsa bence erkek olması hatta ikiz olması muhtemel .bence iki yumurtan vardı ve farklı zamanlarda çatladı. İnşallah gönlümdeki yola çıkmış geliyordur canım. Allah nasip edecek inan.
10. Gün test yapmaya başlayabilirsin gebelik testi canım .Ay
Ay inşallah yaa Rabbim duysun sesimizi gönlümüzden geçeni hayirli sağlıkla nasip etsin bugün deneme ustunden 5 gün geçti bakalim beklemek çok zor
Canım bende tam yumurtlama günü ve sonraki gün ilişki oldu bir dahada olmadı ve alkali su tüketiyorum yıllardır. Sen yumurtan çatladıgını nasıl anladın ve sence benim bebegim de erkek olur muMerhaba canim evet ben testle takip ettim. Tam yumurtlama günü deneme oldu.
9-10.gün baslicam zaten hic bir zaman daha uzun bekleyemedim10. Gün test yapmaya başlayabilirsin gebelik testi canım .
İki oğlunuzda da yumurtlama günüylemi hamile kaldınız canım benimCNım peki deneme ne zaman oldu .bence perhizi ve sık ilişkiyi sorun etme ben 2. Oğlumda ovu testi kullandım çok sık ilişkiydi hemde hem pikten bir gün önce ilişki oldu hemde silinince yani yumurta çatladığında ve oğlum oldu
İnşallah seninledir bebeğin canım9-10.gün baslicam zaten hic bir zaman daha uzun bekleyemedimbakalim nolcak gecen ay kimyasal gebelik oldu bu ay tuttu mu bakalim
Evet canım iki oğlumda da yumurtlama günümde ilişki olduİki oğlunuzda da yumurtlama günüylemi hamile kaldınız canım benim
Peki tek ilişkiyle mi hamile kaldinizEvet canım iki oğlumda da yumurtlama günümde ilişki oldu
İlk oğlumda ovu testi kullanmadım ama yumurtlama güni olduğuna eminim hesapladığımda tek ilişkiydi ikinci oğlumda sık ilişki pikten 1 gün önce pik günü ve silikleşiöce olduPeki tek ilişkiyle mi hamile kaldiniz
. Canim insallah Bebegin erkektir. Allah gonlundekini nasip etsin sana. Ben sürekli testle takip ettim. Yumurtlama günü tek birliktelik oldu. Yumurtlamadan 8 saat sonra testim silinmeye başladı. Ve ben anladım kı yumurtam çatladı.Canım bende tam yumurtlama günü ve sonraki gün ilişki oldu bir dahada olmadı ve alkali su tüketiyorum yıllardır. Sen yumurtan çatladıgını nasıl anladın ve sence benim bebegim de erkek olur mu
İnş canım benim çok teşekkür ederim inş sizin dualarınızla kabuk olur. Canim insallah Bebegin erkektir. Allah gonlundekini nasip etsin sana. Ben sürekli testle takip ettim. Yumurtlama günü tek birliktelik oldu. Yumurtlamadan 8 saat sonra testim silinmeye başladı. Ve ben anladım kı yumurtam çatladı.
Çok teşekür ederim bilgileriniz için bende öyle yaptım umarım tutmuştur boy babyİlk oğlumda ovu testi kullanmadım ama yumurtlama güni olduğuna eminim hesapladığımda tek ilişkiydi ikinci oğlumda sık ilişki pikten 1 gün önce pik günü ve silikleşiöce oldu
İnşallah canım gönlündeki nasip olsunÇok teşekür ederim bilgileriniz için bende öyle yaptım umarım tutmuştur boy baby
Pikten bir gün öncesinde ilişki oldu demişsin ya peki daha öncesindede oldumu? Yani adetten sonra sadece pikten 1 gün önce pik günü ve sonrasımı oldu sadece canım?İlk oğlumda ovu testi kullanmadım ama yumurtlama güni olduğuna eminim hesapladığımda tek ilişkiydi ikinci oğlumda sık ilişki pikten 1 gün önce pik günü ve silikleşiöce oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?