- 5 Nisan 2017
- 6.442
- 11.324
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #86.481
Sıvıya dikkat ediyorsan acaba test mi bozuk yada yumurtlamada olmuyor olabilirSize bir şey sormak istiyorum 2 aydır test yapıyorum pik yakalayim diye hep testlerim silik çıkıyor çıldırtacak bu testler beni sizce bir nedeni var mıdır sıvı alımına da dikkat ediyorum
Bence de çok iyi zamanlama oldu canım. Tutarsa büyük ihtimal prenses tutmuştur
Çok güzel canım rabbim nasip etsin gönlündeki prensesi.
Ya kızlar ben bisey fark ettim. Oğlumda da yumurtlama günü oldu ya ilişki. o gece gebelik oldu. Iliskiden sonra çok şiddetli kasik ağrısı olmuştu. Ve bu hamileligimde de ilişki sonrası şiddetli kasik ağrısı oldu. Cinsiyetten dolayı demiyorum da, demekki gebelik tutunca o ağrılar oluyormuş bende. Acaba bunu yaşayan varmı baska
Çatlamış canım
2.gününe yaptim yok denecek kadar azdi 6.gün biraz daha belirgindi ama yine de silikti.ondan bisey beklemiyorum zaten ya daha 7 gün var regl olmama bakalım ve elimde 11 adet gebelik testi varYok canım bende senin gibi 1 hafta sonra ovulasyon yapmıştım ikinci çizgi hiç yoktu. Bir yerde okumuştum hcg yükselmeye başladi mi lh de yükselmeye başlıyormuş.
Canım çok uğraştı doktor önce bacaklarını açmadi dedi karnıma bastırdı sonra hayırlı olsun kiziniz olacak dedi. Bu hafta bir doktora daha gidicem net olsun
Hayırlısı olsun cnm inşallah yanlış görmüştürCanım çok uğraştı doktor önce bacaklarını açmadi dedi karnıma bastırdı sonra hayırlı olsun kiziniz olacak dedi. Bu hafta bir doktora daha gidicem net olsun
Daha test yapmana gerek yok emin olduk çat olduğundan Rabbim gonlundekini hakkında hayırlı kilsinKızlar şimdi yaptım testi daha da açılmış rengi
Olsun beni bilen bu konuya çok takilmadigimi bilir tabi ilk önce oğlum olsun istedim sonra 1 yıl kadar hamile kalamayınca hic önemli degil olsun da hangisi olursa modundaydim zaten asilamaya gideceğimiz ay hamile kaldim koyvermiştik artik eşim hep Rabbim ne verirse dedi duayı bile yapmadı 9 sene sonra bi bebek daha sadece sağlıkla doğsun huzurla büyüsün zeynepimHayırlısı olsun cnm inşallah yanlış görmüştür
Anlafım cnm rabbim çocuklarını sana bağışlasın inşalahOlsun beni bilen bu konuya çok takilmadigimi bilir tabi ilk önce oğlum olsun istedim sonra 1 yıl kadar hamile kalamayınca hic önemli degil olsun da hangisi olursa modundaydim zaten asilamaya gideceğimiz ay hamile kaldim koyvermiştik artik eşim hep Rabbim ne verirse dedi duayı bile yapmadı 9 sene sonra bi bebek daha sadece sağlıkla doğsun huzurla büyüsün zeynepim
Daha test yapmana gerek yok canimArtık test yapmayayım bugün diyorum yarın 15 gibi mi yapsam
Allah bagislasin, omru uzun bereketli olsun, hayirli evlat olsunOlsun beni bilen bu konuya çok takilmadigimi bilir tabi ilk önce oğlum olsun istedim sonra 1 yıl kadar hamile kalamayınca hic önemli degil olsun da hangisi olursa modundaydim zaten asilamaya gideceğimiz ay hamile kaldim koyvermiştik artik eşim hep Rabbim ne verirse dedi duayı bile yapmadı 9 sene sonra bi bebek daha sadece sağlıkla doğsun huzurla büyüsün zeynepim
Amin canım cümlemize bagislasin insallahAnlafım cnm rabbim çocuklarını sana bağışlasın inşalah
Amin canım saolasinAllah bagislasin, omru uzun bereketli olsun, hayirli evlat olsun
Saglikla kucaginiza alin insallah
Bugün 15 gün yumurtlama olması gerekiyor ama olmuyor silik durumda ikinci çizgi bir türlü yakalayamıyorum 2 saate bir yapıyorum çok moralim bozuldu kist var ondan da olabilir mi acabaSıvıya dikkat ediyorsan acaba test mi bozuk yada yumurtlamada olmuyor olabilir
Olabilir bilmiyorum ki cnm doktora gitmedin mi hiçBugün 15 gün yumurtlama olması gerekiyor ama olmuyor silik durumda ikinci çizgi bir türlü yakalayamıyorum 2 saate bir yapıyorum çok moralim bozuldu kist var ondan da olabilir mi acaba
gidemiyorum bu hastalık yüzümden evde çıkamıyorum doktorum da yok1 ay doğum harici hastane de olmayacakmışOlabilir bilmiyorum ki cnm doktora gitmedin mi hiç
Evet bende doktorumu aradım izne çıkmş doktorlargidemiyorum bu hastalık yüzümden evde çıkamıyorum doktorum da yok1 ay doğum harici hastane de olmayacakmış
Canım sen de mi ovulasyon test yaptın be kız mı istiyordun erkek miAmin canım saolasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?