Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Size bir şey sormak istiyorum 2 aydır test yapıyorum pik yakalayim diye hep testlerim silik çıkıyor çıldırtacak bu testler beni sizce bir nedeni var mıdır sıvı alımına da dikkat ediyorum
Sıvıya dikkat ediyorsan acaba test mi bozuk yada yumurtlamada olmuyor olabilir

Bence de çok iyi zamanlama oldu canım. Tutarsa büyük ihtimal prenses tutmuştur

İnşallah tutar
Çok güzel canım rabbim nasip etsin gönlündeki prensesi.

Amin inşallaj canım.

İlk oğlumda hiç belirtim olmamıştı canım hatta ben gebelik testi yapınca şok olmuştum beklemiyordum çünkü. İkincide bacaklarıma vuran kasık ağrım olmuştu ve göğsümden süt gelmişti yine hamileliğe yormamıştım hatta prolaktinim mi yüksek acaba dige düşünmüştüm ama hamilelikmiş.

Yok canım bende senin gibi 1 hafta sonra ovulasyon yapmıştım ikinci çizgi hiç yoktu. Bir yerde okumuştum hcg yükselmeye başladi mi lh de yükselmeye başlıyormuş.
2.gününe yaptim yok denecek kadar azdi 6.gün biraz daha belirgindi ama yine de silikti.ondan bisey beklemiyorum zaten ya daha 7 gün var regl olmama bakalım ve elimde 11 adet gebelik testi var sabah aksam yaparım artik 3. Gün sonra dan başlayıp

Hayırlısı olsun cnm inşallah yanlış görmüştür
Olsun beni bilen bu konuya çok takilmadigimi bilir tabi ilk önce oğlum olsun istedim sonra 1 yıl kadar hamile kalamayınca hic önemli degil olsun da hangisi olursa modundaydim zaten asilamaya gideceğimiz ay hamile kaldim koyvermiştik artik eşim hep Rabbim ne verirse dedi duayı bile yapmadı 9 sene sonra bi bebek daha sadece sağlıkla doğsun huzurla büyüsün zeynepim

Anlafım cnm rabbim çocuklarını sana bağışlasın inşalah

Allah bagislasin, omru uzun bereketli olsun, hayirli evlat olsun
Saglikla kucaginiza alin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…