Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Az içiyoruz ya suyu ben hiç sıkışmıyorum çoğunlukla
İdrar açık renk olunca genelde testler açık çıkıyor
Bilen arkadaşlar yazsın yine ama son bi saat mesela ben sıkışık olmaya uğraşıyorum o şekilde bekliyorum o zaman renk daha koyu oluyor

Bilen arkadaşlar yazsın yine ama son bi saat mesela ben sıkışık olmaya uğraşıyorum o şekilde bekliyorum o zaman renk daha koyu oluyor
3 saatte yarım bardak suyla sıkışmıyorum ben. Bilen arkadaşlar bir el atın hele.

Işte ama nerdeyse suyu kestim mesela aşırıda sıkışık olamiyosun

Pik günü benimde idrar rengim biraz daha koyulaşıyor cnm doğru. Ama test pikse her türlü pik çıkıyor. Hiç dinlenmemis idrar olsa da. Her türlü denedim

Pik günü benimde idrar rengim biraz daha koyulaşıyor cnm doğru. Ama test pikse her türlü pik çıkıyor. Hiç dinlenmemis idrar olsa da. Her türlü denedim
O zaman su an yumurtlamam yok benim 27 28 döngü olup 14. Gun hala silik olmasi ilginc arkadasin dediği gibi bana yumurtlamam olmayabilir belkide bu ay

Doğrudur cnım hormon seviyesine bağlı demek ki ben beklemeden çıkmıyor
Herkeste seviye farklı sanırım
Ama dediğin gibi diğer günlere göre renk koyu oluyor

Bende pcos var canlar 3 ay olmaz bazen ilaç kullanırsam 28 günde bir olur geçen ay 37.gün oldu. Ama adet olacağımı bilmeden klomen kullanmıştım ondan belki 12. Günlerde olur mu dedim olmadı nasip

Valla bende de öyle ben zaten daha testi yapmadan idrar renginden anlıyorum açıksa test açık koyuysa test koyu oluyor

Canim ilk idrarla yapilmiyo lh testi ama insaallah yarın olur takip edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…