- 18 Şubat 2017
- 360
- 618
- 53
- 35
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #88.101
Az içiyoruz ya suyu ben hiç sıkışmıyorum çoğunluklaCanım peki 3saat bekliyorsun ya sıkışık oluyor Musun idrar koyu renk oluyor mu
İdrar açık renk olunca genelde testler açık çıkıyorAz içiyoruz ya suyu ben hiç sıkışmıyorum çoğunlukla
Bu sabah ki koyuydu idrar aslinda ve sıkışık oluruyorum geneldeCanım peki 3saat bekliyorsun ya sıkışık oluyor Musun idrar koyu renk oluyor mu
3 saatte yarım bardak suyla sıkışmıyorum ben. Bilen arkadaşlar bir el atın hele.İdrar açık renk olunca genelde testler açık çıkıyor
Bilen arkadaşlar yazsın yine ama son bi saat mesela ben sıkışık olmaya uğraşıyorum o şekilde bekliyorum o zaman renk daha koyu oluyor
Işte ama nerdeyse suyu kestim mesela aşırıda sıkışık olamiyosunİdrar açık renk olunca genelde testler açık çıkıyor
Bilen arkadaşlar yazsın yine ama son bi saat mesela ben sıkışık olmaya uğraşıyorum o şekilde bekliyorum o zaman renk daha koyu oluyor
Eveeet bilenler yardiiiiiiimmmm3 saatte yarım bardak suyla sıkışmıyorum ben. Bilen arkadaşlar bir el atın hele.
Pik günü benimde idrar rengim biraz daha koyulaşıyor cnm doğru. Ama test pikse her türlü pik çıkıyor. Hiç dinlenmemis idrar olsa da. Her türlü denedimİdrar açık renk olunca genelde testler açık çıkıyor
O zaman su an yumurtlamam yok benim 27 28 döngü olup 14. Gun hala silik olmasi ilginc arkadasin dediği gibi bana yumurtlamam olmayabilir belkide bu ayPik günü benimde idrar rengim biraz daha koyulaşıyor cnm doğru. Ama test pikse her türlü pik çıkıyor. Hiç dinlenmemis idrar olsa da. Her türlü denedim
Aynen bazı aylar olmuyor bizzat doktora sordum benim de olmamıştı cunkuO zaman su an yumurtlamam yok benim 27 28 döngü olup 14. Gun hala silik olmasi ilginc arkadasin dediği gibi bana yumurtlamam olmayabilir belkide bu ay
Doğrudur cnım hormon seviyesine bağlı demek ki ben beklemeden çıkmıyorPik günü benimde idrar rengim biraz daha koyulaşıyor cnm doğru. Ama test pikse her türlü pik çıkıyor. Hiç dinlenmemis idrar olsa da. Her türlü denedim
Aaa süper inşallah bizde sıkıntı yaşamadan pik leri görürüzPik günü benimde idrar rengim biraz daha koyulaşıyor cnm doğru. Ama test pikse her türlü pik çıkıyor. Hiç dinlenmemis idrar olsa da. Her türlü denedim
Bugün degil de yarın pik olur bazen geç olabiliyor bundan sonra her sbah ilk idrarınla takip et gün boyu yapma canım benim genelde lh sabahları kalkıyor bende senin gibi ovulasyon kullandım benimki 14.üncü gün pik oldu14 Canim dongumde 26 27 28
Iyiyim canim sagol ❤Prensesim2016 canim nerdesin nasılsın ?
Yarın ya da diger gün koyulaşırBenimde 14.günüm böyle bugün yok gibi pik ama bir tık koyu sanki
Hımm valla dikkat ediyorsan sıvı alımına saat kuralına anlamadımki niye böyle oluyorO gece devam ettim aslinda 2 ye kadar ama koyu olmadi yine De
Tmm canim bakalim devam edeyimde olmazsa obur ay artikAynen bazı aylar olmuyor bizzat doktora sordum benim de olmamıştı cunku
Valla bende de öyle ben zaten daha testi yapmadan idrar renginden anlıyorum açıksa test açık koyuysa test koyu oluyorİdrar açık renk olunca genelde testler açık çıkıyor
Canim ilk idrarla yapilmiyo lh testi ama insaallah yarın olur takip edicemBugün degil de yarın pik olur bazen geç olabiliyor bundan sonra her sbah ilk idrarınla takip et gün boyu yapma canım benim genelde lh sabahları kalkıyor bende senin gibi ovulasyon kullandım benimki 14.üncü gün pik oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?