- 12 Nisan 2020
- 1.221
- 1.509
- 63
- 35
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #88.121
Canim seninde benim gibi silik ayni anda olcaz bu gidişle bu gün yine yap ama bence testBenimde 14.günüm böyle bugün yok gibi pik ama bir tık koyu sanki
Bende anlamadim canim teste devam edicem mecburHımm valla dikkat ediyorsan sıvı alımına saat kuralına anlamadımki niye böyle oluyor
Kacta yapayim testi tekrar sence 6 iyi miBende anlamadim canim teste devam edicem mecbur
Birazdan yapıcam canım eğer silikse hemen kendime bir keyif kahvesi yapıcam bugünde yok diyeKacta yapayim testi tekrar sence 6 iyi mi
Baya belirgin gibi bu birkaç gün sıkı takip et benceKizlar ben bugün doktora gttim kan testi yaptırdım negatif çıktı hamile değilmişim ama sanırım ben geç yumurtluyorum kızlar yaa şimdi ovulasyan dedim silik çizgi çıktı teki ne diyorsunuz canimlar
Ben 150 TL bir fiyatta ovulasyon testi aldım doğruluk payı %99 Du sadce hamile kalmaya elverişli iki günü tespit ediyor orda öyle yazılıyorduCanim ilk idrarla yapilmiyo lh testi ama insaallah yarın olur takip edicem
İnşalalh canım benimCanim ilk idrarla yapilmiyo lh testi ama insaallah yarın olur takip edicem
Takibe devam canım öyleyse , akşam bi tane daha yap bugün olmaz benceKizlar ben bugün doktora gttim kan testi yaptırdım negatif çıktı hamile değilmişim ama sanırım ben geç yumurtluyorum kızlar yaa şimdi ovulasyan dedim silik çizgi çıktı teki ne diyorsunuz canimlar
Tmm bizede at sonucuBirazdan yapıcam canım eğer silikse hemen kendime bir keyif kahvesi yapıcam bugünde yok diye
Tamam cnm ben şimdi su içtim yarım bardak kaçta yapayım bidaha inş buluruz piki yaaTakibe devam canım öyleyse , akşam bi tane daha yap bugün olmaz bence
Adette kacinci günün canim dongun kac gün benimde 28 dun dongum 14. Gun seninkinden daha silik ama takip et bencede koyulasacak gibiKizlar ben bugün doktora gttim kan testi yaptırdım negatif çıktı hamile değilmişim ama sanırım ben geç yumurtluyorum kızlar yaa şimdi ovulasyan dedim silik çizgi çıktı teki ne diyorsunuz canimlar
Tamam kuzum öyle yapicam atarm buraya bilgilndirirsiniz olur mu.Baya belirgin gibi bu birkaç gün sıkı takip et bence
Inşallah cnm belli olur zaten anlarsınız o gunuAaa süper inşallah bizde sıkıntı yaşamadan pik leri görürüz
Bazi aylar olmayabiliyor, günleri sasabiliyor cnmO zaman su an yumurtlamam yok benim 27 28 döngü olup 14. Gun hala silik olmasi ilginc arkadasin dediği gibi bana yumurtlamam olmayabilir belkide bu ay
6 buçukta yap cnmTamam cnm ben şimdi su içtim yarım bardak kaçta yapayım bidaha inş buluruz piki yaa
Kuzum benim adetim geçti normlade düzensiz benim adetim çok doktora gittim gebe değilim bı sıkıntı da çıkmadı testlerde döndüm 40i buluyor bazen ama pko faln da değilim sadece geç yumurtluyorum heralde benimde pek bilgm yokAdette kacinci günün canim dongun kac gün benimde 28 dun dongum 14. Gun seninkinden daha silik ama takip et bencede koyulasacak gibi
Tamam canım benim6 buçukta yap cnm
TabiTamam kuzum öyle yapicam atarm buraya bilgilndirirsiniz olur mu.
Çok şükür canim rahatsızlığım nuksetti biraz onun harici çok iyiyim dr da kabul etmiyo işte böleIyiyim canim sagol ❤
Sen nasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?