Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kizlar ben bugün doktora gttim kan testi yaptırdım negatif çıktı hamile değilmişim ama sanırım ben geç yumurtluyorum kızlar yaa şimdi ovulasyan dedim silik çizgi çıktı teki ne diyorsunuz canimlar

Eklentiler

• 1587384533963986348574166888645.webp
    64 KB · Görüntüleme: 36
Kizlar ben bugün doktora gttim kan testi yaptırdım negatif çıktı hamile değilmişim ama sanırım ben geç yumurtluyorum kızlar yaa şimdi ovulasyan dedim silik çizgi çıktı teki ne diyorsunuz canimlar
Takibe devam canım öyleyse , akşam bi tane daha yap bugün olmaz bence

Adette kacinci günün canim dongun kac gün benimde 28 dun dongum 14. Gun seninkinden daha silik ama takip et bencede koyulasacak gibi

Adette kacinci günün canim dongun kac gün benimde 28 dun dongum 14. Gun seninkinden daha silik ama takip et bencede koyulasacak gibi
Kuzum benim adetim geçti normlade düzensiz benim adetim çok doktora gittim gebe değilim bı sıkıntı da çıkmadı testlerde döndüm 40i buluyor bazen ama pko faln da değilim sadece geç yumurtluyorum heralde benimde pek bilgm yok
ama ovulasyan takibndn inş hep beraber yapicaz burdan takibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…