Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ruveydam2015 testlerine baktım
Eğer sıvıya dikkat ederek testlerini yaptıysan bence yumurtan çatlamadı
Bazen birden fazla yumurta gelişiyor ama hepsi çatlamıyor bu da testlerde dalgalanma yapıyor bu normal
Yerinde olsam bir iki gün daha bakardım testlerin duruma (Adet döngün kısa olduğu için en geç 16 ya da 17. Gününde çatlaması lazım çünkü)
Eğer piki görmezsem deneme yapmazdım
Bi sonraki aya bırakırdım

Evet canim pik görmezsem yapmayacağım acelesi yok nasilsa emin olmadan yapmam

Merhaba.araniza yeni katıldım.bir sorum var adet bitiminden bir gün sonra iliski oldu.cinsiyet ne olur acaba? Bu arada iki kızim var.öencrlikle saglik sihhat güzel ve uzun ömürleri olsun...iki kizimda ilkinde adet bitiminden 5 gün sonra ikinci kizim ise adete 2 gün kala iliski olmustu...cinsiyet tabiki ayrim yapmiyorum fakat iliski gunune gore cinsiyet belirleme ihtimali daha dogru geliyor diger yöntemlere nazaran...Allahim hayirli evlat nasip etetsi.tnesekkurler

Merhâba Hoşgeldiniz o dediğiniz adet bitimi hem kızı olan hem oğlu olan çok siz yumurtlama gunu deneyin bence Rabbim gonlundekini hakkında hayırlı eylesin

Hamilesiniz sanırım hayırlı uğurlu olsun, adet bitimi oğlu da kızı da olan çok, en iyi yöntem yumurta takibi. Hayırlı sağlıklı gönlünüzden geçen erkek bi bebeğe sahip olursunuz inşallah

Kızlar benim de size bir haberim var
Hala şok içinde olduğum için nasıl yazsam bilmiyorum
Bende hamileyim
Yeniden...
Hiç hazır değildim planlı da değildi...
Sadece bir kere korunmadım o da adetin bittiği gün
Nasıl hissetsem bilmiyorum hala alışamadım.
Dualarınızı bekliyorum.

Aaaa kıyamam hayırlı olsunnn sağlıkla al kucagina inşallah

Canım hayırlı olsun . Allah nasip etmiş sağlıkla al kucağına inşallah . Mutlu ol kuzum ne güzel darısı bize olsun inşallah bakalım cinsiyet ne olacak en çok onu merak ettim şimdi

kaçıncı çocuk canım
Hayırlı olsunnn inşallah oğluna bi erkek kardeş nasip olur , hayırla sağlıkla gelsin inşallah ❤❤

Canım Allah tamamına erdirsin çok şaşırdım çokta swvindim

Hayirli olsun Canim sağlıkla al kucağına insaallah

Hayirli olsun Canim sağlıkla al kucağına insaallah

Canım hayırlı olsun . Allah nasip etmiş sağlıkla al kucağına inşallah . Mutlu ol kuzum ne güzel darısı bize olsun inşallah bakalım cinsiyet ne olacak en çok onu merak ettim şimdi
Sağol canım çok teşekkür ederim
Yani bi mutluyum bi gergin bi şokta çok karışık hepsi
Cinsiyeti bende merak ediyorum ilk kez ovulasyon testi kullanmadan hamile kaldım

Kızlar 2 gibi yarim bardaksu içtim 2 saat once wcye gittim bunuda 20 dk önce yaptim silik yine yarın yapayım diyorum tekrar ama

Eklentiler

• 20200420_184101.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 31
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…