- 30 Aralık 2012
- 2.549
- 4.387
- 333
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #88.141
Evet canim pik görmezsem yapmayacağım acelesi yok nasilsa emin olmadan yapmamRuveydam2015 testlerine baktım
Eğer sıvıya dikkat ederek testlerini yaptıysan bence yumurtan çatlamadı
Bazen birden fazla yumurta gelişiyor ama hepsi çatlamıyor bu da testlerde dalgalanma yapıyor bu normal
Yerinde olsam bir iki gün daha bakardım testlerin duruma (Adet döngün kısa olduğu için en geç 16 ya da 17. Gününde çatlaması lazım çünkü)
Eğer piki görmezsem deneme yapmazdım
Bi sonraki aya bırakırdım
Merhâba Hoşgeldiniz o dediğiniz adet bitimi hem kızı olan hem oğlu olan çok siz yumurtlama gunu deneyin bence Rabbim gonlundekini hakkında hayırlı eylesinMerhaba.araniza yeni katıldım.bir sorum var adet bitiminden bir gün sonra iliski oldu.cinsiyet ne olur acaba? Bu arada iki kızim var.öencrlikle saglik sihhat güzel ve uzun ömürleri olsun...iki kizimda ilkinde adet bitiminden 5 gün sonra ikinci kizim ise adete 2 gün kala iliski olmustu...cinsiyet tabiki ayrim yapmiyorum fakat iliski gunune gore cinsiyet belirleme ihtimali daha dogru geliyor diger yöntemlere nazaran...Allahim hayirli evlat nasip etetsi.tnesekkurler
Hamilesiniz sanırım hayırlı uğurlu olsun, adet bitimi oğlu da kızı da olan çok, en iyi yöntem yumurta takibi. Hayırlı sağlıklı gönlünüzden geçen erkek bi bebeğe sahip olursunuz inşallahMerhaba.araniza yeni katıldım.bir sorum var adet bitiminden bir gün sonra iliski oldu.cinsiyet ne olur acaba? Bu arada iki kızim var.öencrlikle saglik sihhat güzel ve uzun ömürleri olsun...iki kizimda ilkinde adet bitiminden 5 gün sonra ikinci kizim ise adete 2 gün kala iliski olmustu...cinsiyet tabiki ayrim yapmiyorum fakat iliski gunune gore cinsiyet belirleme ihtimali daha dogru geliyor diger yöntemlere nazaran...Allahim hayirli evlat nasip etetsi.tnesekkurler
Aaaa kıyamam hayırlı olsunnn sağlıkla al kucagina inşallahKızlar benim de size bir haberim var
Hala şok içinde olduğum için nasıl yazsam bilmiyorum
Bende hamileyim
Yeniden...
Hiç hazır değildim planlı da değildi...
Sadece bir kere korunmadım o da adetin bittiği gün
Nasıl hissetsem bilmiyorum hala alışamadım.
Dualarınızı bekliyorum.
Canım hayırlı olsun . Allah nasip etmiş sağlıkla al kucağına inşallah . Mutlu ol kuzum ne güzel darısı bize olsun inşallah bakalım cinsiyet ne olacak en çok onu merak ettim şimdiKızlar benim de size bir haberim var
Bende hamileyim
Yeniden...
Dualarınızı bekliyorum.
kaçıncı çocuk canımKızlar benim de size bir haberim var
Bende hamileyim
Yeniden...
Dualarınızı bekliyorum.
Canım Allah tamamına erdirsin çok şaşırdım çokta swvindimKızlar benim de size bir haberim var
Bende hamileyim
Yeniden...
Dualarınızı bekliyorum.
Hayirli olsun Canim sağlıkla al kucağına insaallahKızlar benim de size bir haberim var
Bende hamileyim
Yeniden...
Dualarınızı bekliyorum.
Sen naptın cnm test yaptın mıCanım hayırlı olsun . Allah nasip etmiş sağlıkla al kucağına inşallah . Mutlu ol kuzum ne güzel darısı bize olsun inşallah bakalım cinsiyet ne olacak en çok onu merak ettim şimdi
Sağol canım Allah razı olsunAaaa kıyamam hayırlı olsunnn sağlıkla al kucagina inşallah
Sağol canım Allah razı olsunAaaa kıyamam hayırlı olsunnn sağlıkla al kucagina inşallah
Hayirli olsun Canim sağlıkla al kucağına insaallahKızlar benim de size bir haberim var
Bende hamileyim
Yeniden...
Dualarınızı bekliyorum.
Sen naptın cnmCanım hayırlı olsun . Allah nasip etmiş sağlıkla al kucağına inşallah . Mutlu ol kuzum ne güzel darısı bize olsun inşallah bakalım cinsiyet ne olacak en çok onu merak ettim şimdi
Sağol canım çok teşekkür ederimCanım hayırlı olsun . Allah nasip etmiş sağlıkla al kucağına inşallah . Mutlu ol kuzum ne güzel darısı bize olsun inşallah bakalım cinsiyet ne olacak en çok onu merak ettim şimdi
Amin canım Allah razı olsunkaçıncı çocuk canım
Hayırlı olsunnninşallah oğluna bi erkek kardeş nasip olur , hayırla sağlıkla gelsin inşallah ❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?