- 18 Şubat 2017
- 360
- 618
- 53
- 35
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #88.161
Nasibi varmış... Hayırlı olsun inşallahKızlar benim de size bir haberim var
Hala şok içinde olduğum için nasıl yazsam bilmiyorum
Bende hamileyim
Yeniden...
Hiç hazır değildim planlı da değildi...
Sadece bir kere korunmadım o da adetin bittiği gün
Nasıl hissetsem bilmiyorum hala alışamadım.
Dualarınızı bekliyorum.
Ne zaman tarihi biliyormusunuz.bende sizin gibiyimKızlar benim de size bir haberim var
Bende hamileyim
Yeniden...
Dualarınızı bekliyorum.
Canım herhalde kimse benden daha çok şaşıramazCanım Allah tamamına erdirsin çok şaşırdım çokta swvindim
Sağol canım aminHayirli olsun Canim sağlıkla al kucağına insaallah
Diğer 2 si kiz mi canimAmin canım Allah razı olsun ❣
3 olacak inşAllah☺
Demek ki canım...Nasibi varmış... Hayırlı olsun inşallah
Bir kız bir oğlanDiğer 2 si kiz mi canim
sabah 11 de yine yap canımKızlar 2 gibi yarim bardaksu içtim 2 saat once wcye gittim bunuda 20 dk önce yaptim silik yine yarın yapayım diyorum tekrar ama
Hayieli ugurlu olsun nasibi varmis demekki cnm.saglikla kucagina alirsn inslhKızlar benim de size bir haberim var
Bende hamileyim
Yeniden...
Dualarınızı bekliyorum.
Oooo masallah ay kız olsun o zaman 2 kiz kardeş çok güzel oluyo bence sağlıklı olsun en basta tabi ve gönlündekiBir kız bir oğlan
Biliyorum canım çünkü sadece bir kere korunmadıkNe zaman tarihi biliyormusunuz.bende sizin gibiyim
Demek ki canım bende kendime öyle diyorumHayieli ugurlu olsun nasibi varmis demekki cnm.saglikla kucagina alirsn inslh
Bende 2 kız kardeş çok severim ama hayırlısı neyse o olsun tabikiOooo masallah ay kız olsun o zaman 2 kiz kardeş çok güzel oluyo bence sağlıklı olsun en basta tabi ve gönlündeki
Hersey yolunda cok sukur canim nasipse oğlum olcakk benimdeDemek ki canım bende kendime öyle diyorum
Sen ne yaptın öğrendin mi bebişin cinsiyetini?
Herşey yolunda inşaAllah
Senin dediğin gibi yaptım canim suya ozellikle dikkat ettim bu gün 1 bardak su içtim bu saate kadar sabah ve öğlen yarim yarim bakalim nolcaksabah 11 de yine yap canım
Ikisinden de var farketmez nasilsa sağlıcakla doğsun insaallahBende 2 kız kardeş çok severim ama hayırlısı neyse o olsun tabiki
Bana sanki kız gibi geliyor ama oğlum da pek tatlı oğlan da istiyor gibiyim. Sanırım fark etmiyor
Canım çok sevindimHersey yolunda cok sukur canim nasipse oğlum olcakk benimde
Aynen öyle canım tek sağlıklı hayırlı evlat olsun en önemlisi oIkisinden de var farketmez nasilsa sağlıcakla doğsun insaallah
Sağol canimmCanım çok sevindim
O kadar sabrettin ki karşılığı geldi çok şükür
Canimm hayırlı olsun sağlıcakla doğsun insaallah bende bu ara oğlan olsun diye şansımı deniyorum 1 kizim var uyguladigin özel bişey var miHersey yolunda cok sukur canim nasipse oğlum olcakk benimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?