Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Nasibi varmış... Hayırlı olsun inşallah

Ne zaman tarihi biliyormusunuz.bende sizin gibiyim

Canım Allah tamamına erdirsin çok şaşırdım çokta swvindim
Canım herhalde kimse benden daha çok şaşıramaz
İnan öğrendikten sonra 3 gün şoktan çıkamadım
Doktordan randevu almak için bile bi hafta bekledim o kadar inanamadım ki...
Hala hafif şoktayım ama işte...
Hayırlısı buymuş demek ki biraz daha tevekkülüm şuan çok şükür

Hayieli ugurlu olsun nasibi varmis demekki cnm.saglikla kucagina alirsn inslh

Ne zaman tarihi biliyormusunuz.bende sizin gibiyim
Biliyorum canım çünkü sadece bir kere korunmadık
Bir hafta kadar sonraydı çok minik bi lekelenme yaşadım ama şeker ilacı kullanıyordum belki ondan kaynaklı birşeydir diye düşündüm
10. Gündü sanırım sabah midem bulandı bi şüphelendim.
11. Gün test yaptım silik pozitifti inanmadım daha doğrusu inanamadım 2 gün sonra testi tekrarladım ve pozitifti

Oooo masallah ay kız olsun o zaman 2 kiz kardeş çok güzel oluyo bence sağlıklı olsun en basta tabi ve gönlündeki
Bende 2 kız kardeş çok severim ama hayırlısı neyse o olsun tabiki
Bana sanki kız gibi geliyor ama oğlum da pek tatlı oğlan da istiyor gibiyim. Sanırım fark etmiyor

Bende 2 kız kardeş çok severim ama hayırlısı neyse o olsun tabiki
Bana sanki kız gibi geliyor ama oğlum da pek tatlı oğlan da istiyor gibiyim. Sanırım fark etmiyor
Ikisinden de var farketmez nasilsa sağlıcakla doğsun insaallah

Canım çok sevindim
O kadar sabrettin ki karşılığı geldi çok şükür
Sağol canimm
Aynenn ne kadar cok bekledigimi direndigimi hangi yollardan gectigimi bi siz biluyosunuz rabbim olmayan herkese nasip etsin ben cok bekledim cok sukur karsiligini verdi rabbim ims darisi isteyen butun arkadaslarimizin basina olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…