- 30 Aralık 2012
- 2.549
- 4.387
- 333
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #88.181
Amin canım aminSağol canimm
Aynenn ne kadar cok bekledigimi direndigimi hangi yollardan gectigimi bi siz biluyosunuz rabbim olmayan herkese nasip etsin ben cok bekledim cok sukur karsiligini verdi rabbim ims darisi isteyen butun arkadaslarimizin basina olur
Yerleşme kanaması olanlara eskiler erkek bebek derBiliyorum canım çünkü sadece bir kere korunmadık
Bir hafta kadar sonraydı çok minik bi lekelenme yaşadım ama şeker ilacı kullanıyordum belki ondan kaynaklı birşeydir diye düşündüm
10. Gündü sanırım sabah midem bulandı bi şüphelendim.
11. Gün test yaptım silik pozitifti inanmadım daha doğrusu inanamadım 2 gün sonra testi tekrarladım ve pozitifti
Yazını okuyunca direkt kiz geçti icimden Allah sağlıkla kavustursunBende 2 kız kardeş çok severim ama hayırlısı neyse o olsun tabiki
Bana sanki kız gibi geliyor ama oğlum da pek tatlı oğlan da istiyor gibiyim. Sanırım fark etmiyor
Aaaa canim hayırlı olsun şimdi öğreniyorum oğlun olacağını Rabbim sağ salim kavustursunHersey yolunda cok sukur canim nasipse oğlum olcakk benimde
Benimde bugün gögüslerde şişkinlik var bir dolgunluk..reglimin 9.günü beraberlik olmustu ve 11.günü..ilk defa bu kadar erken gogus hassasiyeti olustu bendeBiliyorum canım çünkü sadece bir kere korunmadık
Bir hafta kadar sonraydı çok minik bi lekelenme yaşadım ama şeker ilacı kullanıyordum belki ondan kaynaklı birşeydir diye düşündüm
10. Gündü sanırım sabah midem bulandı bi şüphelendim.
11. Gün test yaptım silik pozitifti inanmadım daha doğrusu inanamadım 2 gün sonra testi tekrarladım ve pozitifti
Bnim de ole olmuştu ikinci oglumdaYerleşme kanaması olanlara eskiler erkek bebek der
Sanırım üçüncüye hamile kalırsam ve yerleşme kanaması bekliycem gelmezse vay halimeBnim de ole olmuştu ikinci oglumda
Sagol canim amin inslh rabbim saanada hayirli saglikli saliha bi kiz evlat nasip edrr sen naptn basladnmi calismalaraAaaa canim hayırlı olsun şimdi öğreniyorum oğlun olacağını Rabbim sağ salim kavustursun
Benim arkadasimda da olmustu demek ki erkek olduğu içinmiş ayy insaalah yerleşme lekemiz olurSanırım üçüncüye hamile kalırsam ve yerleşme kanaması bekliycem gelmezse vay halime
Bende olmadi amaBnim de ole olmuştu ikinci oglumda
Siz test yaptınız mı?Benimde bugün gögüslerde şişkinlik var bir dolgunluk..reglimin 9.günü beraberlik olmustu ve 11.günü..ilk defa bu kadar erken gogus hassasiyeti olustu bende
İnşallah inşallahBenim arkadasimda da olmustu demek ki erkek olduğu içinmiş ayy insaalah yerleşme lekemiz olur
Sen naptın cnm test yaptın mı
sağlıkla gelsin dünyaya kuzucuk . Her iki meyveden de tattın canım ne olursa farketmez.Sağol canım çok teşekkür ederim
Yani bi mutluyum bi gergin bi şokta çok karışık hepsi
Cinsiyeti bende merak ediyorum ilk kez ovulasyon testi kullanmadan hamile kaldım
Olacak diye birşey yok ama işte öyle diyorlarmışBende olmadi ama
Benim ilk oğlumda lekelenmem olmuştu ama beklenen adet tarihimde olmuştuBenim arkadasimda da olmustu demek ki erkek olduğu içinmiş ayy insaalah yerleşme lekemiz olur
Evet daha oncede duymustum ama herkeste olcak diye bisi yokk dmekkiOlacak diye birşey yok ama işte öyle diyorlarmış
Bende ilk öğrendiğimde erkek hissettim ama şuan kız hissediyorum canımYazını okuyunca direkt kiz geçti icimden Allah sağlıkla kavustursun
Benimde kızımda olmadı oğlum da olduYerleşme kanaması olanlara eskiler erkek bebek der
Evet aynen öyle oluyormuşBenim ilk oğlumda lekelenmem olmuştu ama beklenen adet tarihimde olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?