- 30 Aralık 2012
- 2.549
- 4.387
- 333
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #88.201
Sağol canım amin
Yok canım hala rahatsizim yapamamSagol canim amin inslh rabbim saanada hayirli saglikli saliha bi kiz evlat nasip edrr sen naptn basladnmi calismalara
Aminn Allah razı olsunSagol canim amin inslh rabbim saanada hayirli saglikli saliha bi kiz evlat nasip edrr sen naptn basladnmi calismalara
Aminn Allah razı olsun canimmBende ilk öğrendiğimde erkek hissettim ama şuan kız hissediyorum canımamin Darısı sana olsun
Hayir yapmadım hastaneye gitmeye de korkuyorum zaten gitsem de daha günu var.ama ben hissediyorum hamileyim..Siz test yaptınız mı?
bende göğüs hassasiyeti olmadı
Hayir yapmadım hastaneye gitmeye de korkuyorum zaten gitsem de daha günu var.ama ben hissediyorum hamileyim..haftaya belli olur kesin
Bugün kaç gün geçti ilk denemenin üzerinden?Hayir yapmadım hastaneye gitmeye de korkuyorum zaten gitsem de daha günu var.ama ben hissediyorum hamileyim..
Benim kizim 20 aylik 9 aylıkken emmeyi birakti ve hala sıkınca süt geliyo zorlaştırır mi ki gebeliğiKızlar oğlumu Ocak’ta sütten kesmıstım gögsumden sıkınca sut gelıyor gebelıge engel olurmu
Bılmıyorum vala cnm prolaktın yukseklıgı engellıyor dıye bılıyorum benBenim kizim 20 aylik 9 aylıkken ekmeği birakti ve hala sıkınca süt geliyo zorlaştırır mi ki gebeliği
Bence engel degil annem bana abimi emzirirken hamile kalmisKızlar oğlumu Ocak’ta sütten kesmıstım gögsumden sıkınca sut gelıyor gebelıge engel olurmu
Evet muhtemelen prolaktin hormonu yüksektir bazı kişilerde gebeliğe engel olabiliyor kimisi emzirirken hamile kalabiliyorBenim kizim 20 aylik 9 aylıkken ekmeği birakti ve hala sıkınca süt geliyo zorlaştırır mi ki gebeliği
Canım hamile kaldığın ay neler denemistin bize de soylesene bu arada sağlıkla gelsin oğluşun darisi bizeEvet daha oncede duymustum ama herkeste olcak diye bisi yokk dmekki
Amin allah razi olsun ozel bisi denemedim plansz bi gebelikti cnm gelisi guzel oldu darisi sizlerede olsunCanım hamile kaldığın ay neler denemistin bize de soylesene bu arada sağlıkla gelsin oğluşun darisi bize
Uff ona da simdi gidip baktiramam artik bodoslama denicem oldu oldu olmadi artik virüsten sonra giderimEvet muhtemelen prolaktin hormonu yüksektir bazı kişilerde gebeliğe engel olabiliyor kimisi emzirirken hamile kalabiliyor
Benimde kızımda olmadı oğlum da oldu
Bunda da oldu ama içime kız gibi doğuyor bilemiyorum
Hamilelik olarak oğlumun aynısı şeklinde geçiyor ama yine de içime kız doğuyor
Yok canım hala rahatsizim yapamam
Bunlarda bugunkı testlerım kızlar dünden bugune altakı 3 u bugunkı yaptıklarım
Yoo özel dgil canim fmf ve iltihapli eklem romatizmasiCanım kaçıncı haftadasın gebelikte
Canım çok geçmiş olsun . Umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşursun. Rahatsızlığın medir canım özel değilse.
Henüz pik olmamış gibi görünüyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?