- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #88.221
Çok geçmiş olsun kuzum allah şifa versinYoo özel dgil canim fmf ve iltihapli eklem romatizmasi
Canım senin yerleşme kanama oldumu ve eger bunu yaşayan varsa kaçıncı haftada yaşanıyorEvet daha oncede duymustum ama herkeste olcak diye bisi yokk dmekki
Cnm hayırlı Olsun.isteyerek mi olduBenimde kızımda olmadı oğlum da oldu
Bunda da oldu ama içime kız gibi doğuyor bilemiyorum
Hamilelik olarak oğlumun aynısı şeklinde geçiyor ama yine de içime kız doğuyor
Canım oğlunda ki belirtiler nasıl dı bende hamileyim ondanBenimde kızımda olmadı oğlum da oldu
Bunda da oldu ama içime kız gibi doğuyor bilemiyorum
Hamilelik olarak oğlumun aynısı şeklinde geçiyor ama yine de içime kız doğuyor
Allah razı olsun canimÇok geçmiş olsun kuzum allah şifa versin
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin kuzu rizki varmış dünyada demekki benimde icimden erkek geçti. 11. Gün test yaptım demiştin ilişki üzerindense erken yumurtlamissin cnm yumurtlama geç olsaydı 11. Gün çıkmazdı testteKızlar benim de size bir haberim var
Hala şok içinde olduğum için nasıl yazsam bilmiyorum
Bende hamileyim
Yeniden...
Hiç hazır değildim planlı da değildi...
Sadece bir kere korunmadım o da adetin bittiği gün
Nasıl hissetsem bilmiyorum hala alışamadım.
Dualarınızı bekliyorum.
Bence erkek canımKızlar benimde biliyorsunuz 3 kizim 1 oğlum var hiçbirinde yerlesme kanaması yaşamadım. Bu hamileliğimde oldu sadece Bakalım cinsiyet ne olacak
7. Haftamın içindeyim canımCanım kaçıncı haftadasın gebelikte
Canım çok geçmiş olsun . Umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşursun. Rahatsızlığın medir canım özel değilse.
Henüz pik olmamış gibi görünüyor canım
Yok canım isteyerek olmadıCnm hayırlı Olsun.isteyerek mi oldu
11. Gün gündüz olabilir cnm son ilişki. 2 gün kız bebek için yeterli bence.ElifAsel54 iwashereonce L Laladunya ve diğer kızlar şimdi adet başladı lekelerle yarın sökülür . Zaten yarın 14. Gündü. Bu denememde 7-10 gün ilişki oldu 12. Pik 13. Gün sabah 11 de çatladı . Bu ay denemeyi 13. Gün çatlayacağını varsayarak 7-9-10-11 düşünüyorım . Siz ne önerirsiniz 2.5 günle tutturamadık.
Canım Allah razı olsunHayırlı olsun canım sağlıkla gelsin kuzu rizki varmış dünyada demekki benimde icimden erkek geçti. 11. Gün test yaptım demiştin ilişki üzerindense erken yumurtlamissin cnm yumurtlama geç olsaydı 11. Gün çıkmazdı testte
Çok yakınız cnm. Bebisleri birlikte dogururuz rabbimin izniyle7. Haftamın içindeyim canım
Canım gündüz olma şansı malesef yok iki çocuk biri uyuyor ama diğeri uyumuyor 5.5 yaşında nasıl yapsam 11. Gece çok mu geç olur11. Gün gündüz olabilir cnm son ilişki. 2 gün kız bebek için yeterli bence.
Oglus geliyor bence. Erkekler de çok tatlı oluyor cnm. anneye düşkünlüğü hele çok güzelCanım Allah razı olsunsenle günlerimiz hemen hemen aynı
Evet 11. Gün öğrendim ilk idrarım değildi beklemiş idrarda değildi silik bi şekilde çıktı. Senin 11. Gün testine çok benziyordu ☺
Hem de öyle bi erken yumurtlamışım ki adetin bittiği gün
Benim 11 Mart ama vaktinden önce yumurtladığım için doktor kaçı hesaplayacak bilmiyorumÇok yakınız cnm. Bebisleri birlikte dogururuz rabbimin izniylebenim son adet 9 mart seninki hangi gün
Imkan yoksa akşam olacak cnm mecbur. Geç olmaz bence 13. Gün yumurtlama olursaCanım gündüz olma şansı malesef yok iki çocuk biri uyuyor ama diğeri uyumuyor 5.5 yaşında nasıl yapsam 11. Gece çok mu geç olur
Amin canım biz yine yaşadık çok şükürOglus geliyor bence. Erkekler de çok tatlı oluyor cnm. anneye düşkünlüğü hele çok güzelRabbim herkese yasatsin insallah
En az 1 hafta önde gösterir bebis. Ay çok merak ettim şimdidenBenim 11 Mart ama vaktinden önce yumurtladığım için doktor kaçı hesaplayacak bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?