Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Benimde kızımda olmadı oğlum da oldu
Bunda da oldu ama içime kız gibi doğuyor bilemiyorum
Hamilelik olarak oğlumun aynısı şeklinde geçiyor ama yine de içime kız doğuyor
Canım oğlunda ki belirtiler nasıl dı bende hamileyim ondan

Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin kuzu rizki varmış dünyada demekki benimde icimden erkek geçti. 11. Gün test yaptım demiştin ilişki üzerindense erken yumurtlamissin cnm yumurtlama geç olsaydı 11. Gün çıkmazdı testte

ElifAsel54 iwashereonce L Laladunya ve diğer kızlar şimdi adet başladı lekelerle yarın sökülür . Zaten yarın 14. Gündü. Bu denememde 7-10 gün ilişki oldu 12. Pik 13. Gün sabah 11 de çatladı . Bu ay denemeyi 13. Gün çatlayacağını varsayarak 7-9-10-11 düşünüyorım . Siz ne önerirsiniz 2.5 günle tutturamadık.

11. Gün gündüz olabilir cnm son ilişki. 2 gün kız bebek için yeterli bence.

Canım Allah razı olsun senle günlerimiz hemen hemen aynı
Evet 11. Gün öğrendim ilk idrarım değildi beklemiş idrarda değildi silik bi şekilde çıktı. Senin 11. Gün testine çok benziyordu ☺
Hem de öyle bi erken yumurtlamışım ki adetin bittiği gün

Oglus geliyor bence. Erkekler de çok tatlı oluyor cnm. anneye düşkünlüğü hele çok güzel Rabbim herkese yasatsin insallah

Oglus geliyor bence. Erkekler de çok tatlı oluyor cnm. anneye düşkünlüğü hele çok güzel Rabbim herkese yasatsin insallah
Amin canım biz yine yaşadık çok şükür
Hep duamdır burda dileyen arkadaşlarımın hepsine nasip etsin gerçekten gönülden diliyorum bunu hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…