Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım yaa kesin adet mi...
Çok umutluydum senden bu ay
Bence 2 gün olsun kesin arada

Acele etme canim yine aynı şekilde bırakmanı öneririm en az 2 gün olsun

Imkan yoksa akşam olacak cnm mecbur. Geç olmaz bence 13. Gün yumurtlama olursa
13. Gün sabah 11 de çatladı bu ay.

Canım yaa kesin adet mi...
Çok umutluydum senden bu ay
Bence 2 gün olsun kesin arada

Evet kesim canım hem ateşim düştü bugüm hemde lekelenme başladı . Bende umutluydum nasip . 10. Gün gece olursa 2.5 gün 11. Gecw olursa 1.5 gün oluyor riskli mi olur .
Acele etme canim yine aynı şekilde bırakmanı öneririm en az 2 gün olsun
İnşallah ayarlayabilirim canım . Bu sefer size hergün atarım testleri . Ona göre planlarız. Zafen hem kaset teeg hemde strip testle deneyeceğim. Bu ay bal tarçın çörekotu da deneyeyim diyorum. Soğan kürü ile birlikte .

Bence 1 buçuk gün riskli canım
Ben yabancı bi kadın sitesine daha üyeyim
Orda erkek spermleri 36 saate kadar yaşıyor diyorlar

S sakyuz canım bence mutlaka 2 gün olsun yine arada en olmadı 1buçuk gün olsun
ElifAsel54 canım geçmiş olsun fmf kızlarım ve bende de var
Ruveydam2015 canım yarın artık senin testler tam anlamı ile belli olur
Prensesim2016 canım tebrik ederim MaşAllah, Rabbim nazarlardan saklasın sağlıkla al kucağına inşallah

Soğan kuru deneme rahmi temizleme kiz bebek ortamı için sadece sirke

Oyy canim geçmiş olsun senin ataklar ne sıklıkla ben yoğun yaşıyorum ilacını aksatma Allah şifa versin

1.5 gün risk canim bence en az 2 gün olmazli acelesi yokki şimdilik 2 5 günde devam etsin

Bence 1 buçuk gün riskli canım
Ben yabancı bi kadın sitesine daha üyeyim
Orda erkek spermleri 36 saate kadar yaşıyor diyorlar
Abooo tamam o zaman en az 2 gün bırakmaya çalışacağım.

Tamam canım en az 2 gün bırakayım.

Soğan kuru deneme rahmi temizleme kiz bebek ortamı için sadece sirke
Ayy iyiki söyledin ben 2. Oğlan öncesi soğan kürü yapmıştım.

Oyy canim geçmiş olsun senin ataklar ne sıklıkla ben yoğun yaşıyorum ilacını aksatma Allah şifa versin
Cok sukur ben ve kucuk kizim atak gecirmiyoruz canim.bana ilac baslamadilar. Ben ve buyuk kizim hastayiz. Kucuk kizim ve esim tasiyici.
Buyuk kizim da oluyor ataklar ayda bi kez belki, ilac kullaniyordu doktor kesti ege universitesine kan yollamistik, tekrar kayseriyr gidicez kontrole baslayacaklar ilac. Eklem ve karin agrisi cok kotu oluyor kizimda ates 41 e kadar cikiyor. O biraz sikintili iste dusuremiyoruz

Çok geçmiş olsun canım sizede allah şifa versin sana ve kuzuna .

Benim de aynı ole senin kızın gibi bide attığım foto var onada bak o hale geliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…