- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #88.241
Aynen cnm hep duamda burdaki arkadaşlar tez zamanda yaşasınlar insallahAmin canım biz yine yaşadık çok şükür
Hep duamdır burda dileyen arkadaşlarımın hepsine nasip etsin gerçekten gönülden diliyorum bunu hep
Canım yaa kesin adet mi...ElifAsel54 iwashereonce L Laladunya ve diğer kızlar şimdi adet başladı lekelerle yarın sökülür . Zaten yarın 14. Gündü. Bu denememde 7-10 gün ilişki oldu 12. Pik 13. Gün sabah 11 de çatladı . Bu ay denemeyi 13. Gün çatlayacağını varsayarak 7-9-10-11 düşünüyorım . Siz ne önerirsiniz 2.5 günle tutturamadık.
Evet en azından bir hafta olması lazım canımEn az 1 hafta önde gösterir bebis. Ay çok merak ettim şimdiden
Sonra olsa testte çıkmaz bence. hakkında hayırlısı olsun yazarsin doktora gidince ❤Evet en azından bir hafta olması lazım canımama işte sonra döllenme olduysa daha da az olabilir mayısın ortasında randevum o zaman anlaşılır inşaAllah az çok
Acele etme canim yine aynı şekilde bırakmanı öneririm en az 2 gün olsunElifAsel54 iwashereonce L Laladunya ve diğer kızlar şimdi adet başladı lekelerle yarın sökülür . Zaten yarın 14. Gündü. Bu denememde 7-10 gün ilişki oldu 12. Pik 13. Gün sabah 11 de çatladı . Bu ay denemeyi 13. Gün çatlayacağını varsayarak 7-9-10-11 düşünüyorım . Siz ne önerirsiniz 2.5 günle tutturamadık.
Doğru diyorsun canım o da varSonra olsa testte çıkmaz bence. hakkında hayırlısı olsun yazarsin doktora gidince ❤
Bende çok umutluydum ya nasip kısmet vardır bi hayrCanım yaa kesin adet mi...
Çok umutluydum senden bu ay
Bence 2 gün olsun kesin arada
13. Gün sabah 11 de çatladı bu ay.Imkan yoksa akşam olacak cnm mecbur. Geç olmaz bence 13. Gün yumurtlama olursa
Canım yaa kesin adet mi...
Çok umutluydum senden bu ay
Bence 2 gün olsun kesin arada
İnşallah ayarlayabilirim canım . Bu sefer size hergün atarım testleri . Ona göre planlarız. Zafen hem kaset teeg hemde strip testle deneyeceğim. Bu ay bal tarçın çörekotu da deneyeyim diyorum. Soğan kürü ile birlikte .Acele etme canim yine aynı şekilde bırakmanı öneririm en az 2 gün olsun
Bence 1 buçuk gün riskli canım13. Gün sabah 11 de çatladı bu ay.
Evet kesim canım hem ateşim düştü bugüm hemde lekelenme başladı . Bende umutluydum nasip . 10. Gün gece olursa 2.5 gün 11. Gecw olursa 1.5 gün oluyor riskli mi olur .
İnşallah ayarlayabilirim canım . Bu sefer size hergün atarım testleri . Ona göre planlarız. Zafen hem kaset teeg hemde strip testle deneyeceğim. Bu ay bal tarçın çörekotu da deneyeyim diyorum. Soğan kürü ile birlikte .
Soğan kuru deneme rahmi temizleme kiz bebek ortamı için sadece sirke13. Gün sabah 11 de çatladı bu ay.
Evet kesim canım hem ateşim düştü bugüm hemde lekelenme başladı . Bende umutluydum nasip . 10. Gün gece olursa 2.5 gün 11. Gecw olursa 1.5 gün oluyor riskli mi olur .
İnşallah ayarlayabilirim canım . Bu sefer size hergün atarım testleri . Ona göre planlarız. Zafen hem kaset teeg hemde strip testle deneyeceğim. Bu ay bal tarçın çörekotu da deneyeyim diyorum. Soğan kürü ile birlikte .
Oyy canim geçmiş olsun senin ataklar ne sıklıkla ben yoğun yaşıyorum ilacını aksatma Allah şifa versinS sakyuz canım bence mutlaka 2 gün olsun yine arada en olmadı 1buçuk gün olsun
ElifAsel54 canım geçmiş olsun fmf kızlarım ve bende de var
Ruveydam2015 canım yarın artık senin testler tam anlamı ile belli olur
Prensesim2016 canım tebrik ederim MaşAllah, Rabbim nazarlardan saklasın sağlıkla al kucağına inşallah
1.5 gün risk canim bence en az 2 gün olmazli acelesi yokki şimdilik 2 5 günde devam etsinS sakyuz canım bence mutlaka 2 gün olsun yine arada en olmadı 1buçuk gün olsun
Ruveydam2015 canım yarın artık senin testler tam anlamı ile belli olur
Prensesim2016 canım tebrik ederim MaşAllah, Rabbim nazarlardan saklasın sağlıkla al kucağına inşallah
Abooo tamam o zaman en az 2 gün bırakmaya çalışacağım.Bence 1 buçuk gün riskli canım
Ben yabancı bi kadın sitesine daha üyeyim
Orda erkek spermleri 36 saate kadar yaşıyor diyorlar
S sakyuz canım bence mutlaka 2 gün olsun yine arada en olmadı 1buçuk gün olsun
Ruveydam2015 canım yarın artık senin testler tam anlamı ile belli olur.
Ayy iyiki söyledin ben 2. Oğlan öncesi soğan kürü yapmıştım.Soğan kuru deneme rahmi temizleme kiz bebek ortamı için sadece sirke
Tamam o zaman 2 -2.5 gün devam ediyoruk bu sisteme. Yok kuzum acelem yok tabiki allah ne zaman nasip ederse inşallah1.5 gün risk canim bence en az 2 gün olmazli acelesi yokki şimdilik 2 5 günde devam etsin
2 ay daha bu şekilde sonra düşürücez inşeALLAH canjmTamam o zaman 2 -2.5 gün devam ediyoruk bu sisteme. Yok kuzum acelem yok tabiki allah ne zaman nasip ederse inşallah
Cok sukur ben ve kucuk kizim atak gecirmiyoruz canim.bana ilac baslamadilar. Ben ve buyuk kizim hastayiz. Kucuk kizim ve esim tasiyici.Oyy canim geçmiş olsun senin ataklar ne sıklıkla ben yoğun yaşıyorum ilacını aksatma Allah şifa versin
Tamam canım2 ay daha bu şekilde sonra düşürücez inşeALLAH canjm
Cok sukur ben ve kucuk kizim atak gecirmiyoruz canim.bana ilac baslamadilar. Ben ve buyuk kizim hastayiz. Kucuk kizim ve esim tasiyici.
Buyuk kizim da oluyor ataklar ayda bi kez belki, ilac kullaniyordu doktor kesti ege universitesine kan yollamistik, tekrar kayseriyr gidicez kontrole baslayacaklar ilac. Eklem ve karin agrisi cok kotu oluyor kizimda ates 41 e kadar cikiyor. O biraz sikintili iste dusuremiyoruz
Benim de aynı ole senin kızın gibi bide attığım foto var onada bak o hale geliyorumCok sukur ben ve kucuk kizim atak gecirmiyoruz canim.bana ilac baslamadilar. Ben ve buyuk kizim hastayiz. Kucuk kizim ve esim tasiyici.
Buyuk kizim da oluyor ataklar ayda bi kez belki, ilac kullaniyordu doktor kesti ege universitesine kan yollamistik, tekrar kayseriyr gidicez kontrole baslayacaklar ilac. Eklem ve karin agrisi cok kotu oluyor kizimda ates 41 e kadar cikiyor. O biraz sikintili iste dusuremiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?