- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #88.261
Amin canim benim tesekkur ederim. Omur boyu cekicez artik. Kizlarda olmasaydi da keske benim ki sorun degildiÇok geçmiş olsun canım sizede allah şifa versin sana ve kuzuna .
Yaa evet canim ne kotu Allah sifa versin insallah. En hafif duzeyde gecsin yaaBenim de aynı ole senin kızın gibi bide attığım foto var onada bak o hale geliyorum
Ben hastasıyım taşıyıcı değil beni bu bacak yoruyo ataklar 40 derece ates zor ya Allah ümmedi Muhammede şifa versin içindede bize inseAllahYaa evet canim ne kotu Allah sifa versin insallah. En hafif duzeyde gecsin yaa
Artik öyle umut ediyorum olacak yada olmayacak@sakyuz canım bence mutlaka 2 gün olsun yine arada en olmadı 1buçuk gün olsun
ElifAsel54 canım geçmiş olsun fmf kızlarım ve bende de var
Ruveydam2015 canım yarın artık senin testler tam anlamı ile belli olur
Prensesim2016 canım tebrik ederim MaşAllah, Rabbim nazarlardan saklasın sağlıkla al kucağına inşallah
Canim bende hastasiyim da sukur atak falan olmuyor, Allah tum hastalara sifa versin insallah. Senin evet bacaklar cok kotu olmusBen hastasıyım taşıyıcı değil beni bu bacak yoruyo ataklar 40 derece ates zor ya Allah ümmedi Muhammede şifa versin içindede bize inseAllah
Soğan kürü erkek olma ihtimalini mi arttiyo yani yanlış mi anladımAbooo tamam o zaman en az 2 gün bırakmaya çalışacağım.
Tamam canım en az 2 gün bırakayım.
Ayy iyiki söyledin ben 2. Oğlan öncesi soğan kürü yapmıştım.
Valla nerden ne cikaracagimizi sasirdikSoğan kürü erkek olma ihtimalini mi arttiyo yani yanlış mi anladım
Evet küçük oğlumda denedim kalmadan artı rahim temizleme işinide görüyorSoğan kürü erkek olma ihtimalini mi arttiyo yani yanlış mi anladım
Aminn Allah razı olsun canimmCanim bende hastasiyim da sukur atak falan olmuyor, Allah tum hastalara sifa versin insallah. Senin evet bacaklar cok kotu olmusRabbim kolaylik versin cnm
Colcison kullanıyorsun ovakit 3 öğün artı 4 ilaç dha var kullandığımCanim bende hastasiyim da sukur atak falan olmuyor, Allah tum hastalara sifa versin insallah. Senin evet bacaklar cok kotu olmusRabbim kolaylik versin cnm
Colchicum dispert cnm sabah aksam kizimin ki. Cok kotu valla cnm Allah beterinden korusunColcison kullanıyorsun ovakit 3 öğün artı 4 ilaç dha var kullandığım
Amin canimColchicum dispert cnm sabah aksam kizimin ki. Cok kotu valla cnm Allah beterinden korusun
Arada kaçırdım demekki cnm. Cok geçmiş olsun❤Oyy canim geçmiş olsun senin ataklar ne sıklıkla ben yoğun yaşıyorum ilacını aksatma Allah şifa versin
Size de geçmiş olsun cnmCok sukur ben ve kucuk kizim atak gecirmiyoruz canim.bana ilac baslamadilar. Ben ve buyuk kizim hastayiz. Kucuk kizim ve esim tasiyici.
Buyuk kizim da oluyor ataklar ayda bi kez belki, ilac kullaniyordu doktor kesti ege universitesine kan yollamistik, tekrar kayseriyr gidicez kontrole baslayacaklar ilac. Eklem ve karin agrisi cok kotu oluyor kizimda ates 41 e kadar cikiyor. O biraz sikintili iste dusuremiyoruz
Allah razı olsun canimArada kaçırdım demekki cnm. Cok geçmiş olsun❤
Sagolasin canimmSize de geçmiş olsun cnm
Sagol cnm darisi sana olsn insallah@sakyuz canım bence mutlaka 2 gün olsun yine arada en olmadı 1buçuk gün olsun
ElifAsel54 canım geçmiş olsun fmf kızlarım ve bende de var
Ruveydam2015 canım yarın artık senin testler tam anlamı ile belli olur
Prensesim2016 canım tebrik ederim MaşAllah, Rabbim nazarlardan saklasın sağlıkla al kucağına inşallah
Amin canim tesekkur ederimSagol cnm darisi sana olsn insallah
Tesekkurler canimGeçmiş olsun kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?