- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #88.281
Bal kürünü denediğim ay hamile kalmıştım yumurtayı erken olgunlaşmasını sağlıyor k8zım oldu13. Gün sabah 11 de çatladı bu ay.
Evet kesim canım hem ateşim düştü bugüm hemde lekelenme başladı . Bende umutluydum nasip . 10. Gün gece olursa 2.5 gün 11. Gecw olursa 1.5 gün oluyor riskli mi olur .
İnşallah ayarlayabilirim canım . Bu sefer size hergün atarım testleri . Ona göre planlarız. Zafen hem kaset teeg hemde strip testle deneyeceğim. Bu ay bal tarçın çörekotu da deneyeyim diyorum. Soğan kürü ile birlikte .
Çok güzel bence allah analı babalı büyütsün. Bence uc yada dört çocuk isteyen üst üste yapmalı. Daha iyi birlikte büyürler. Ben mesela çok ara koydum ama koşullarımdan dolayı çalıştığım icin araları biraz oldu. Ama olsun bunada şükür. Canim tebrik seni zaten ilerde yapacaktın iyi ve güzel olmuş. Güzel günlerde doğsun insallah canimKızlar benim de size bir haberim var
Hala şok içinde olduğum için nasıl yazsam bilmiyorum
Bende hamileyim
Yeniden...
Hiç hazır değildim planlı da değildi...
Sadece bir kere korunmadım o da adetin bittiği gün
Nasıl hissetsem bilmiyorum hala alışamadım.
Dualarınızı bekliyorum.
Tebrik ederim canımHersey yolunda cok sukur canim nasipse oğlum olcakk benimde
. Bence erkek olacak ama kız da olsa güzel çünkü iki duyguyu da allah tattırmış. Sağlıklı mutlu bir bebek olsun insallahYazını okuyunca direkt kiz geçti icimden Allah sağlıkla kavustursun
İnsallah canim allah önce sana şifa versin sonda da çok tatlı güzel bir kız nasip etsin insallahYok canım hala rahatsizim yapamam
Seninki de içimden erkek geçti. Yerleşme kanaması olanların çoğu erkek bebek oluyor. İnsallah senin de erkek olurKızlar benimde biliyorsunuz 3 kizim 1 oğlum var hiçbirinde yerlesme kanaması yaşamadım. Bu hamileliğimde oldu sadece Bakalım cinsiyet ne olacak
Canım detaylı anlatırmısın normalde kaçıncı gün yumurtlaman olurdu ve çörek otu bal tarçın kullanınca kaçıncı gün oldu . Bende kızım olmasını çok istiyorum . İlişki günlerin nasıl olmuştı .Bal kürünü denediğim ay hamile kalmıştım yumurtayı erken olgunlaşmasını sağlıyor k8zım oldu
Kızlar soğan kürü demissiniz erkek bebek için biraz araştırdım 7.günü başlanıp 15 gün kullanılıyormuş adetimin 7.gününe girdim baslamayi düşünüyorum siz ne diyorsunuz baslayayim mi ?
Nasil yapmıştın adetin 7.günü başlayıp 15 gün sabah aksam mi ictinCanım detaylı anlatırmısın normalde kaçıncı gün yumurtlaman olurdu ve çörek otu bal tarçın kullanınca kaçıncı gün oldu . Bende kızım olmasını çok istiyorum . İlişki günlerin nasıl olmuştı .
Canım ben ikinci oğlumda hamile kalmadan 1 ay önce yaptım soğan kürünü. Sık ilişki olmasına rağmen tabi yumurtlama gününü değerlendirdiğim için erkek oldu.
Evet canım aynen öyle yaptımNasil yapmıştın adetin 7.günü başlayıp 15 gün sabah aksam mi ictin
Aç karnına içmen gerekiyor veya yemekten 1-2 saat sonra . 6 ayda bir yapılıyor bu kür yalnızca canım bilgn olsun .Nasil yapmıştın adetin 7.günü başlayıp 15 gün sabah aksam mi ictin
Nasıl yani bu ay yapsam bi daha 6 ay sonra mi yapmam gerekAç karnına içmen gerekiyor veya yemekten 1-2 saat sonra . 6 ayda bir yapılıyor bu kür yalnızca canım bilgn olsun .
Amin Allah razı olsun canimİnsallah canim allah önce sana şifa versin sonda da çok tatlı güzel bir kız nasip etsin insallah
Bu arada klorsuz su diyo okuduğum yerlerde biz normalde hazir su kullanmiyoruz normal çeşme suyuyla olsa olmaz mi acabaAç karnına içmen gerekiyor veya yemekten 1-2 saat sonra . 6 ayda bir yapılıyor bu kür yalnızca canım bilgn olsun .
Eger erkek bebiş istiyorsan alkali su tüket ve soğan suyu yapacaksan çeşme suyuylada olur ben de yapıp içtim hamile kalmadan önce soğan suyunuBu arada klorsuz su diyo okuduğum yerlerde biz normalde hazir su kullanmiyoruz normal çeşme suyuyla olsa olmaz mi acaba
Ama bebegin cinsiyeti üzerinde bir etki oldugunu hiç düşünmedim orasını anlamdımEger erkek bebiş istiyorsan alkali su tüket ve soğan suyu yapacaksan çeşme suyuylada olur ben de yapıp içtim hamile kalmadan önce soğan suyunu
Erkek bebek icin rahmin temiz olmasi gerekmiş iltihap enfeksiyon filan olmamasi gerekmiş soğan suyu da rahmi temizledigi icin sanirim erkek bebek icin diyolarAma bebegin cinsiyeti üzerinde bir etki oldugunu hiç düşünmedim orasını anlamdım
Sağol cnm insallah❤Seninki de içimden erkek geçti. Yerleşme kanaması olanların çoğu erkek bebek oluyor. İnsallah senin de erkek olur
Sagol cnmTebrik ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?