Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Bal kürünü denediğim ay hamile kalmıştım yumurtayı erken olgunlaşmasını sağlıyor k8zım oldu

Çok güzel bence allah analı babalı büyütsün. Bence uc yada dört çocuk isteyen üst üste yapmalı. Daha iyi birlikte büyürler. Ben mesela çok ara koydum ama koşullarımdan dolayı çalıştığım icin araları biraz oldu. Ama olsun bunada şükür. Canim tebrik seni zaten ilerde yapacaktın iyi ve güzel olmuş. Güzel günlerde doğsun insallah canim

Kızlar soğan kürü demissiniz erkek bebek için biraz araştırdım 7.günü başlanıp 15 gün kullanılıyormuş adetimin 7.gününe girdim baslamayi düşünüyorum siz ne diyorsunuz baslayayim mi ?

Bal kürünü denediğim ay hamile kalmıştım yumurtayı erken olgunlaşmasını sağlıyor k8zım oldu
Canım detaylı anlatırmısın normalde kaçıncı gün yumurtlaman olurdu ve çörek otu bal tarçın kullanınca kaçıncı gün oldu . Bende kızım olmasını çok istiyorum . İlişki günlerin nasıl olmuştı .

Kızlar soğan kürü demissiniz erkek bebek için biraz araştırdım 7.günü başlanıp 15 gün kullanılıyormuş adetimin 7.gününe girdim baslamayi düşünüyorum siz ne diyorsunuz baslayayim mi ?

Canım ben ikinci oğlumda hamile kalmadan 1 ay önce yaptım soğan kürünü. Sık ilişki olmasına rağmen tabi yumurtlama gününü değerlendirdiğim için erkek oldu.

Nasil yapmıştın adetin 7.günü başlayıp 15 gün sabah aksam mi ictin

Aç karnına içmen gerekiyor veya yemekten 1-2 saat sonra . 6 ayda bir yapılıyor bu kür yalnızca canım bilgn olsun .
Bu arada klorsuz su diyo okuduğum yerlerde biz normalde hazir su kullanmiyoruz normal çeşme suyuyla olsa olmaz mi acaba

Bu arada klorsuz su diyo okuduğum yerlerde biz normalde hazir su kullanmiyoruz normal çeşme suyuyla olsa olmaz mi acaba
Eger erkek bebiş istiyorsan alkali su tüket ve soğan suyu yapacaksan çeşme suyuylada olur ben de yapıp içtim hamile kalmadan önce soğan suyunu

Eger erkek bebiş istiyorsan alkali su tüket ve soğan suyu yapacaksan çeşme suyuylada olur ben de yapıp içtim hamile kalmadan önce soğan suyunu
Ama bebegin cinsiyeti üzerinde bir etki oldugunu hiç düşünmedim orasını anlamdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…