Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Testler mi bozuk anlamadım çizgiler birbirine çok yakın dün daha koyuydu tekrar yapıcam bakalım bugün

Eklentiler

• IMG_20200421_121937.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 35
Şimdi baslasam sorun olur mu peki deneme yaparsam
Kür uygulandıktan sonra 2. adetinizi görmeden 10 gün önce tekrar 5 gün veya 7gün bu soğan suyu kürünü uygulamalı vesoğan suyu kürü bitiminde incir kürünebaşlamalısınız. İbrahim Saraçoğlu soğansuyu kürünün faydalarından yararlanmak isteyenlere bu kürü 15 günden fazla kullanmamalarını önermektedir

Keşke daha önce başlasaydım bu dönemde zaten çok sıvı alamiyorum bu ay deneme yapmazsam bu kürleri uygulayayim canim sağol

Ruveydam2015 sen incir kuru yapma sadece soğan dene oldumu

Bisey soracam cnm son adete göre mi bu gün ultrasona göre mi. BeniBenim şöyle bir ongorum var. Erkekler ultrasonda ilk haftalarda en az bi kaç gün fazla çıkıyor
Ultrasona göre 9+5 zaten bebek 10 haftalık ama resimde iyi çıkmamış baya gelişmişti ayaklar eller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…