- 12 Nisan 2020
- 882
- 1.264
- 28
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #88.321
Hangi topik canımRabbim gönlüne göre versin cnm. Cinsiyet tahmin eden bir topik var oraya At istersen çoğunluk tutuyor tahminleri
Dur buraya atayım üstüne tıklayıp girersinHangi topik canım
Tamam canım benim çok teşekkür ederim ♥Dur buraya atayım üstüne tıklayıp girersin
Tamam canım benim çok teşekkür ederim ♥
Erkektir o zamanDoktor hemşireye dediki erkek yaz soru işareti bırak sordum söylemedi güldü dedi 3 hafta sonra
İnşalalh canım benim yaa bende ovulasyon gününde hamile kaldımErkektir o zamanerkek bebek daha çabuk belli oluyor bazı kişilerde bişi görmese demezdi öyle
Benim adete yakın beraberlikte kızım olmustu...dilerim gönlunuzdeki olur..her bunye farklidirmerhaba kızlar sizlere birşey sorabilir miyim yardımcı olabilir misiniz ?
benim son adet tarihimi hatırlamıyorum . yani martın ilk 5 - 10 mart arsında olduğumu biliyourum. nisanda adet olmam gerekirken olmadım. 31 32 günde adet oluyorum. 4 nisanda eşimle korunmasız girdik ilişkiye. ve sonuc hamileyim muhtemelen adete 3 4 gün kala ilişki oldu . bir kızım var sizce bunda cinsiyet ne olur. ay içerisinde 2 kez birlikteolduk 27 mart korunmalı ilişki 4 nisan korunmasız ilişki oldu. yorumlarınızı alabilirmiyim. bir oğlum olmasını çok istiyorum..
Pik e çok yakin bence 3 saat sonra tekrar yapCancagzlar ben dunn yapicaktm ama uyuyakaldm malelsef şimdi yaptım bunu durum ne sizce
Tamamdr cnm öyleyse ayy valla çokta susadm yaaPik e çok yakin bence 3 saat sonra tekrar yap
Koyulaşmış sanki daha daCancagzlar ben dunn yapicaktm ama uyuyakaldm malelsef şimdi yaptım bunu durum ne sizce
GercekmiKoyulaşmış sanki daha da
Aynen canim bende uğraşıyorum ama seninkinden daha silik cikiyo ilk defa test yapiyorum daha öncesinide bilmediğim için sıkıntıTamamdr cnm öyleyse ayy valla çokta susadm yaaneyse beklicez ama benim bı türlu pik olmadı 10gundr böyle testler geç yumurtluyorum ben
Kese de duruşuna göre erkek ben de kızlarım resim de hep başı sağ da olurduUltrasona göre 9+5 zaten bebek 10 haftalık ama resimde iyi çıkmamış baya gelişmişti ayaklar eller
Bende ilk defa yapiyrm kuzum valla ama inş ikimizDe yakalarız piki sağolsun burdakiler yardmci oluyorAynen canim bende uğraşıyorum ama seninkinden daha silik cikiyo ilk defa test yapiyorum daha öncesinide bilmediğim için sıkıntı
Insaallah canim evet yardimci oluyo kizlar yoksa işimiz zor sağolsunlarBende ilk defa yapiyrm kuzum valla ama inş ikimizDe yakalarız piki sağolsun burdakiler yardmci oluyor
Aynen cnm inş en kısa zamnda gelsin pikler paşalarInsaallah canim evet yardimci oluyo kizlar yoksa işimiz zor sağolsunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?