Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Tamam canım benim çok teşekkür ederim ♥
Sayfa bu cnm

Benim adete yakın beraberlikte kızım olmustu...dilerim gönlunuzdeki olur..her bunye farklidir

Ramzi metodu doğruluk payı %97 ymiş Koriyonik villus sol tarafta konumlanmış ise embriyo XX kromozomlarına sahiptir. Bu bebeğin cinsiyetinin kız olduğu anlamına geliyor. Bu methodun güvenilirliği %97.5’dir.

Eğer ultrason görüntüsünde plasenta veya koriyonik villus sağ tarafta konumlanmış ise embriyo XY kromozomlarına sahiptir. Bu bebeğin cinsiyetinin erkek olduğu anlamına gelir. Bu tekniğin güvenilirliği %97.2’dir.

Cancagzlar ben dunn yapicaktm ama uyuyakaldm malelsef şimdi yaptım bunu durum ne sizce

Eklentiler

• IMG_20200421_140236.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 43
Tamamdr cnm öyleyse ayy valla çokta susadm yaa neyse beklicez ama benim bı türlu pik olmadı 10gundr böyle testler geç yumurtluyorum ben
Aynen canim bende uğraşıyorum ama seninkinden daha silik cikiyo ilk defa test yapiyorum daha öncesinide bilmediğim için sıkıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…