Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Gün aşırı ilişki ile oldu erken yumurtladım adetten sonra 5. Gün falandı erken yumurtlama yapıyor bal kürü hep sola yardım birde sağ bileğinden ameliyat olmuştum istemeden sola yattım hep :)) adet olunca başlanıyor ben incesinde iki ay adet olmadm adet olmak için kullanmıştım adet olunca bırakamdm devam ettim yumurtlamaya kadar öncesinde 15. Cü günlerde yumurtlama olurdu

Teşekkür ederim canım cevabın için . Benim acet döngüm 26-27-28 değişiyor. Bu ay 12. Yumurtladım 13. Gün çatladı. Eğer bunu kullanırsam daha da öne çekerse kız bebek için deneme zamanım kalmaz sanırım . Adetim 5 gün sürüyor ben 10. Gün ilişkiyi kesiyorum.Çünkü en az iki gün önceden ilişkiyi bırakmam gerekiyor. Acaba yımurtanın çabuk mu olgunlaşmasını sağlıyır ve kalitesini mi artırıyor.

Merhaba arkadaşlar yumurtlama döneminde ateşin çıkması şartmıdır ovulasyon testim tam yumurtlma günümde pozitif çıktı ve tüm yumurtlama belirtileri yaşadım ama ateşim hiç çıkmadı yumurtlamamış olabilirmiyim

Canım ben hem ateş takibi yaptım hem ovülasyon testi ovulasyon testinde pozitifi gördüğüm gün ateşim çıkmadı . Ve ovulasyon testi doğru çünkü çatlamanın 14. Gününde adet oldum. Bence ovulasyon testi net ve doğru.

Canım valla bizimki ay boyuna gün aşırı oldu en fazla bir ikigün çeker duruma göre

Evet benimde öle oldu diğer aylarda da test hep silik çıkardı ama ateşim çıkardı mutlaka 36 üstü olurdu bu sefer test tam pozitif ama ateş 35lerde inşallah yumurtlamışızdr

Evet benimde öle oldu diğer aylarda da test hep silik çıkardı ama ateşim çıkardı mutlaka 36 üstü olurdu bu sefer test tam pozitif ama ateş 35lerde inşallah yumurtlamışızdr
Yumurtlamışsındır canım merak etme ben bariz anladım zaten şiddetli kasık ağrım ve akıntım vardı

Kizlar bugin ultrasona da gittim sag Tara's folikul 19mm dio. Eve geldim test yaptim pik olmus? Simde her 2 saatte bir test yapmam gerek dmi? Baska be onerileriniz var. onceki aylar piklerim cok surmemisti. Tam ne kadar surdugunu bilmiyorum. Baska be onerileriniz var? Heycandan herseyi unuttum

Canim zaten yumurtlama zamanı ates düşer yumurtlayinca yani yumurta catladıktan sonra ates yükselir diye biliyorum ve adet zamanına kadar yüksek kalirsa hamilelik oluyo ama adet günü filan tekrar düşerse adet olucaksin demek oluyo

Kizlar bu aydan su an tamamen umudumu kaybettim. Sabah 3 yudum su ictim 11 de 16:45 te yaptim bunu idrar gayet koyudu 3 damla damlatiyorum ama yok yine

Eklentiler

• 20200421_163932.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 35
Bende gittim yumurtlama var mi diye cuma günüydü olsa bile goremeyiz su an ortasina gelmişsin dedi hiç bisey demedi dr yaa yum takibi yaptircam diğer ay büyük ihtimal

Ama

15. Gunumdeyim dalgalanmalar oldu ve bu gün diyorumya 3 yudum su vee 5 saati geçmişti pik olacak sanmistim
Cnm ya üzülme.olsun vazgeçmek yok benimde 3saat geçti durum bu ama.benim.adetlerim.duzensiz baya beklemedym hala bakalm.ama bugün daha yapmam heralde kızlar bakım sizde bilenler lütfen

Eklentiler

• IMG_20200421_171323.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 38
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…