- 12 Nisan 2020
- 1.221
- 1.509
- 63
- 35
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #88.381
Ben öyle düşünüyorum ne yumurtaymış amaCanım benimde aynı oldubelki ben yumurtlamam diye düşünüyorum bu ay
Benim cikmamisti kan tahlilinde adet gecikmesinden 5 gun sonra net cikmisti..Aynen cnm ya bugün sağlık ocağına gittim kan testi yaptı beta negatif çıktı hamile değilim anlamdm gitti valla şimdilik ovulasyan la devam edicem biraz olmazsam 1haftaya kadar gtmeyi düşünüyorum bi sekilde ara ara sancm oluyor sanki olucam gibi ama böyle cikarmi test adete yakın
Hatta esim cok uzulmustu ailesinde cocugu olmayan abileri ablalari falan olunca cocuk olmayacak sanmisti.kan tahlilinde cikmayan 5 gun sonra testte cikmisti biz hemen kadin doguma kosmustuk..Benim cikmamisti kan tahlilinde adet gecikmesinden 5 gun sonra net cikmisti..
Canım benim adetim geçti 15gun nerdeyse dahada fazla ama adetm çok düzensiz olduğu için bilemiyrm artık daha degilimmdr sanmıyorum yani senin adına da sevindim çok ims bizede nasip olur sen hamilesin ne güzel bana da dua et bı oğlum olsn ins sağlıklı sıhhatliBenim cikmamisti kan tahlilinde adet gecikmesinden 5 gun sonra net cikmisti..
Ben 2saat önce çok susadım baya su ictm valla canimn yarın yapıyım diyrm ne dersiniz şimdi yapsam su etkiler heraldeNaptiniz kizlar test yapan var mi
Canim insallah gönlune gore olur..ilk gebeligimde oyle bir durum olmustu.simdi 3.bebis icin bir deneme yapiverdik adet bitiminin ikinci günu bakalim bebis olacakmi cinsiyeti ne olacak merak icindeyim..tum hamilelik belirtileri var suan erken gebelik testlerine guvenmiyorum.1 hafta bekleyecegimCanım benim adetim geçti 15gun nerdeyse dahada fazla ama adetm çok düzensiz olduğu için bilemiyrm artık daha degilimmdr sanmıyorum yani senin adına da sevindim çok ims bizede nasip olur sen hamilesin ne güzel bana da dua et bı oğlum olsn ins sağlıklı sıhhatli
Nasıl bir durum cnm Çok anlatrmisim en ufak birşeyde umut aryrz bizde ama inanki bende kendimi hamile hssedyrm hep psikolojik belki ama çok belirti var inanki midem bile bulanıyor psikolojim bozuldu rsmen ama artk takmamaya çalışıyorum.anla kuzum öyleyse senin içinde inş hayırlısı olsunCanim insallah gönlune gore olur..ilk gebeligimde oyle bir durum olmustu.simdi 3.bebis icin bir deneme yapiverdik adet bitiminin ikinci günu bakalim bebis olacakmi cinsiyeti ne olacak merak icindeyim..tum hamilelik belirtileri var suan erken gebelik testlerine guvenmiyorum.1 hafta bekleyecegim
SAt a göre 3.haftanin icindeyim.göguste dolgunluk kasiklarda agri.hatta agzim acilasti bir ara.akinti oluyor seffaf.ozellikle goguslerde belirtiye gore hamislik var diye dusunuyorum.7.hafta dolmadanda doktora gitmeyu dusunmuyorum.biraz beklemek iyi olabilirNasıl bir durum cnm Çok anlatrmisim en ufak birşeyde umut aryrz bizde ama inanki bende kendimi hamile hssedyrm hep psikolojik belki ama çok belirti var inanki midem bile bulanıyor psikolojim bozuldu rsmen ama artk takmamaya çalışıyorum.anla kuzum öyleyse senin içinde inş hayırlısı olsun
Sizin ilk gebelikmi?Nasıl bir durum cnm Çok anlatrmisim en ufak birşeyde umut aryrz bizde ama inanki bende kendimi hamile hssedyrm hep psikolojik belki ama çok belirti var inanki midem bile bulanıyor psikolojim bozuldu rsmen ama artk takmamaya çalışıyorum.anla kuzum öyleyse senin içinde inş hayırlısı olsun
İnşallah vardr cnm baya belirti de varmış beklemk en doğrusu bncede Allah gönlüne göre versin inşallah hepimizinSAt a göre 3.haftanin icindeyim.göguste dolgunluk kasiklarda agri.hatta agzim acilasti bir ara.akinti oluyor seffaf.ozellikle goguslerde belirtiye gore hamislik var diye dusunuyorum.7.hafta dolmadanda doktora gitmeyu dusunmuyorum.biraz beklemek iyi olabilir
Benim 1kizim.var 3yasinda 2.icin başladık işte cnm ama 5ay olucak olmadı daha insan strese griyor sizin ?Sizin ilk gebelikmi?
Bir akrabamin 1 yil cocugu olmamisti ovulasyonlar falan hep takip.dr gittilerbir sey yok dendi..biraz kilo problemi vardi.spora baslamisti ve o ay hamile kaldi..bazen bunyeyi canlandirmakta gerekebilirSizin ilk gebelikmi?
Elbet vardr vakti diye düşünüyorum bnde kilomda yok çünkü herşeyim temiz çıkıyor doktora gidince Allah bıraktık cnm hayırlısını o bilir inanıyorum en doğru zmnda vericek yavrumuzu bizeBir akrabamin 1 yil cocugu olmamisti ovulasyonlar falan hep takip.dr gittilerbir sey yok dendi..biraz kilo problemi vardi.spora baslamisti ve o ay hamile kaldi..bazen bunyeyi canlandirmakta gerekebilir
Elbet vardr vakti diye düşünüyorum bnde kilomda yok çünkü herşeyim temiz çıkıyor doktora gidince Allah bıraktık cnm hayırlısını o bilir inanıyorum en doğru zmnda vericek yavrumuzu bize
Benim iki kizim var buyugu 9 yasinda kucuk 6..bu da olursa tabiki erkek olsun isterim.rabbim ne dilediyse o olur..kizda olsa erkekde olsa basimin tacidir..erkek bebekleri olanlarin bebislerini seviyoruz gonlumuzdende geciyor tabiki..Benim 1kizim.var 3yasinda 2.icin başladık işte cnm ama 5ay olucak olmadı daha insan strese griyor sizin ?
Aynen öyle cnm Allah.heyseyin hayırlısıni versin inşallah hepimize gönlümüzdekini nasip etsinBenim iki kizim var buyugu 9 yasinda kucuk 6..bu da olursa tabiki erkek olsun isterim.rabbim ne dilediyse o olur..kizda olsa erkekde olsa basimin tacidir..erkek bebekleri olanlarin bebislerini seviyoruz gonlumuzdende geciyor tabiki..
Erkek bebek icin erkegin maden suyu ve et tuketmesi birde adet bitimi iliski olmasi gerektigini soyleyenler var..maalesef ben sadece adet bitimini tutturabildimAynen öyle cnm Allah.heyseyin hayırlısıni versin inşallah hepimize gönlümüzdekini nasip etsin
Bizde günde 6tane madensuyu tüketiriz cnm valla.esimde bende acayip severiz etode aynı şekilde etsiz yemk yemeyiz nerdeyse inşallah doğruysa olur yaa nasip kısmet hepsi tabi bunlar Allah bilir. Adet bitimini bnde duymuştum olursa artık ama bellide olmaz hiç tutar inşallahErkek bebek icin erkegin maden suyu ve et tuketmesi birde adet bitimi iliski olmasi gerektigini soyleyenler var..maalesef ben sadece adet bitimini tutturabildimesim maden suyu hic sevmez eti de cok gonullu yemez..kismet artik
Adete yakin canim mesela kacinci günlerdi hatirliyormusunBenim adete yakın beraberlikte kızım olmustu...dilerim gönlunuzdeki olur..her bunye farklidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?