- 9 Ocak 2020
- 2.628
- 2.524
- 53
- 33
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #88.361
Olur cnm ya olsn bozma moralini benimde hep böyle zaten bi pik olmadı valla yaaaEvet bekliyorum hemen atmıyorum senin daha koyu benimhiç böyle koyu olmadi Canim
Evet canım niyetimiz oğlum 15 aylık oluncaydıÇok güzel bence allah analı babalı büyütsün. Bence uc yada dört çocuk isteyen üst üste yapmalı. Daha iyi birlikte büyürler. Ben mesela çok ara koydum ama koşullarımdan dolayı çalıştığım icin araları biraz oldu. Ama olsun bunada şükür. Canim tebrik seni zaten ilerde yapacaktın iyi ve güzel olmuş. Güzel günlerde doğsun insallah canim
Dr kontrolude önemli bence bu testlerde yanilma payi olmuyo ama ne biliyim Canim sıkıldı bayaOlur cnm ya olsn bozma moralini benimde hep böyle zaten bi pik olmadı valla yaaa
Canım daha 15.gündesin eğer yumurtlama olmadıysa agrin akintin yoksa idrarı bekleyip su icmesende pik olmaz ki daha yeni yapıyosun hemen umutsuzluga kapılma belki 18-19da yumurtlican belki 20-21 de belkide yarin hic belli olmaz adete 1 gün kala yumurtlayanlar bile var pes etmek yokAma
15. Gunumdeyim dalgalanmalar oldu ve bu gün diyorumya 3 yudum su vee 5 saati geçmişti pik olacak sanmistim
Şuan kaç aylik canjmEvet canım niyetimiz oğlum 15 aylık oluncaydı
Ama nasip böyleymiş ☺
Şuan 8 aylık teyzesiŞuan kaç aylik canjm
Benim çok silik mesela küt diye pik olur mu ki ve bugün yapayim mi test yarin mi sence. Bel kasik ağrısı var aslinda kacirdigimi düşünmüyorum insaallah değindiğin gibi olur veee diyelim ki adete 2 3 gün kala pik oldu çatladı erkek olma ihtimali var mi acabaaCanım daha 15.gündesin eğer yumurtlama olmadıysa agrin akintin yoksa idrarı bekleyip su icmesende pik olmaz ki daha yeni yapıyosun hemen umutsuzluga kapılma belki 18-19da yumurtlican belki 20-21 de belkide yarin hic belli olmaz adete 1 gün kala yumurtlayanlar bile var pes etmek yok
Yumurta catladigi zaman iliski olunca her zaman erkek icin sans artar yeterki yumurtlamayi yakalayalim.Benim çok silik mesela küt diye pik olur mu ki ve bugün yapayim mi test yarin mi sence. Bel kasik ağrısı var aslinda kacirdigimi düşünmüyorum insaallah değindiğin gibi olur veee diyelim ki adete 2 3 gün kala pik oldu çatladı erkek olma ihtimali var mi acabaa
Daha ilk deneme ama cnm testte kendi vücudumuzu tanıyoriz bu vesileyle inş en kısa zamnda güzel sonuçlar alicaz inanıyorum benDr kontrolude önemli bence bu testlerde yanilma payi olmuyo ama ne biliyim Canim sıkıldı baya
Kız senin nie öyle ne siliniyor ne pik oluyor. Kuru incir havuç falan yesene gelişsin yumurtan.Cnm ya üzülme.olsun vazgeçmek yok benimde 3saat geçti durum bu ama.benim.adetlerim.duzensiz baya beklemedym hala bakalm.ama bugün daha yapmam heralde kızlar bakım sizde bilenler lütfen
Ayy valla sorma cnm ya bende anlamadm gitti hep böyle dimi farkettinKız senin nie öyle ne siliniyor ne pik oluyor. Kuru incir havuç falan yesene gelişsin yumurtan.
Valla anlamadım keşke doktora gidebilseydin adetin baya geciktiAyy valla sorma cnm ya bende anlamadm gitti hep böyle dimi farkettinhemn yiyim dediklerini
Aynen cnm ya bugün sağlık ocağına gittim kan testi yaptı beta negatif çıktı hamile değilim anlamdm gitti valla şimdilik ovulasyan la devam edicem biraz olmazsam 1haftaya kadar gtmeyi düşünüyorum bi sekilde ara ara sancm oluyor sanki olucam gibi ama böyle cikarmi test adete yakınValla anlamadım keşke doktora gidebilseydin adetin baya gecikti
Tmm canim yarin yapayim o zaman çok silik çünkü de miYumurta catladigi zaman iliski olunca her zaman erkek icin sans artar yeterki yumurtlamayi yakalayalim.
Ben boyle silik olunca günde 1 defa öğlen 1-2 gibi yapiyodum zaten akintim şeffaf oluyodu yumurtlama zamani o gün yapiyodum bariz bi koyuluk oluyo zaten hic tereddüt etmiyosun o koyuluğu yakaladıktan sonra 3 saatte 1 yapsan yeterli
Insaallah canimDaha ilk deneme ama cnm testte kendi vücudumuzu tanıyoriz bu vesileyle inş en kısa zamnda güzel sonuçlar alicaz inanıyorum ben
Canım benimde aynı olduKizlar bu aydan su an tamamen umudumu kaybettim. Sabah 3 yudum su ictim 11 de 16:45 te yaptim bunu idrar gayet koyudu 3 damla damlatiyorum ama yok yine
Kızlar bazı aylar yumurtlama olmayabiliyor bilginiz olsunCanım benimde aynı oldubelki ben yumurtlamam diye düşünüyorum bu ay
Maydanoz kürü falan iç bence hamile olmadığında netleştiAynen cnm ya bugün sağlık ocağına gittim kan testi yaptı beta negatif çıktı hamile değilim anlamdm gitti valla şimdilik ovulasyan la devam edicem biraz olmazsam 1haftaya kadar gtmeyi düşünüyorum bi sekilde ara ara sancm oluyor sanki olucam gibi ama böyle cikarmi test adete yakın
Maydanoz kürü falan iç bence hamile olmadığında netleşti
[/QUOTE
Öyle yapiyim ozamn cnm ben sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?