Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Evet canım niyetimiz oğlum 15 aylık oluncaydı
Ama nasip böyleymiş

Ama

15. Gunumdeyim dalgalanmalar oldu ve bu gün diyorumya 3 yudum su vee 5 saati geçmişti pik olacak sanmistim
Canım daha 15.gündesin eğer yumurtlama olmadıysa agrin akintin yoksa idrarı bekleyip su icmesende pik olmaz ki daha yeni yapıyosun hemen umutsuzluga kapılma belki 18-19da yumurtlican belki 20-21 de belkide yarin hic belli olmaz adete 1 gün kala yumurtlayanlar bile var pes etmek yok

Benim çok silik mesela küt diye pik olur mu ki ve bugün yapayim mi test yarin mi sence. Bel kasik ağrısı var aslinda kacirdigimi düşünmüyorum insaallah değindiğin gibi olur veee diyelim ki adete 2 3 gün kala pik oldu çatladı erkek olma ihtimali var mi acabaa

Yumurta catladigi zaman iliski olunca her zaman erkek icin sans artar yeterki yumurtlamayi yakalayalim.
Ben boyle silik olunca günde 1 defa öğlen 1-2 gibi yapiyodum zaten akintim şeffaf oluyodu yumurtlama zamani o gün yapiyodum bariz bi koyuluk oluyo zaten hic tereddüt etmiyosun o koyuluğu yakaladıktan sonra 3 saatte 1 yapsan yeterli

Cnm ya üzülme.olsun vazgeçmek yok benimde 3saat geçti durum bu ama.benim.adetlerim.duzensiz baya beklemedym hala bakalm.ama bugün daha yapmam heralde kızlar bakım sizde bilenler lütfen
Kız senin nie öyle ne siliniyor ne pik oluyor. Kuru incir havuç falan yesene gelişsin yumurtan.

Valla anlamadım keşke doktora gidebilseydin adetin baya gecikti
Aynen cnm ya bugün sağlık ocağına gittim kan testi yaptı beta negatif çıktı hamile değilim anlamdm gitti valla şimdilik ovulasyan la devam edicem biraz olmazsam 1haftaya kadar gtmeyi düşünüyorum bi sekilde ara ara sancm oluyor sanki olucam gibi ama böyle cikarmi test adete yakın

Tmm canim yarin yapayim o zaman çok silik çünkü de mi

Kızlar birşey daha sorucam benim bubay çok akıntım olmuştu ama 2gundr kuruluk var ne zmnlar oluyor genelde kuruluk bilgisi olan yazabilirmi

Maydanoz kürü falan iç bence hamile olmadığında netleşti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…