Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
EVet tam da öle oldu yumurtlama bitti şuan ateşim 36.3 oldu biraz daha çıkacak muhtemelen sağol cnm umut oldu inş düşmez daha da 35 lere ya

kızlar bu grubu başlardan okumaya çalıştım iki inlere geldim sonra bıraktım gerçekten söylenenleri yapıp erkek çocuğu lan varmı merak ettim sayıları kaç yoksa yine kız mı oldu deneemeye değer mi?

Taabikii.adete 2 gün kala..hatta biz olmaz diye dusunduk ama bebis oldu..

Yaa sağlık olsun prensesin canı sağolsun kokla yerime oy şimdi ne güzel kokuyordur Rabbim onu nazarlardan korusun inşallah
Aynen öyle cani sag olsun bunu atlattim rabbim olmayana nasip etsin cok farkli bi duyguymus ama öyle baskasinin bebegini sewmeye benzemiyor koklarim teyzesi amin tum evlatlarimizi rabbim korusun kollasin

Aynen öyle cani sag olsun bunu atlattim rabbim olmayana nasip etsin cok farkli bi duyguymus ama öyle baskasinin bebegini sewmeye benzemiyor operim teyzesi amin tum evlatlarimizi rabbim korusun kollasin
Aminn inşallah cnm rabbim onada bi erkek kardeş nasip etsin

Kizlar günaydın hiç bu kadar silik olmamıştı bence ya kaçırdım ya da yumurtlama olmadi bilmiyorum önümüzdeki ay mi başlasam hiç böyle düşünmemiştim çok üzüldüm

Eklentiler

• 20200422_112101.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 25
Kizlar günaydın hiç bu kadar silik olmamıştı bence ya kaçırdım ya da yumurtlama olmadi bilmiyorum önümüzdeki ay mi başlasam hiç böyle düşünmemiştim çok üzüldüm
Daha yapma canım bu ay olmayacak belli ki. Üzülecek bişey yok cnm ben var bunda adetten sonra başlarsın yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…