- 21 Ekim 2019
- 55
- 37
- 3
- 40
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #88.401
Canim zaten yumurtlama zamanı ates düşer yumurtlayinca yani yumurta catladıktan sonra ates yükselir diye biliyorum ve adet zamanına kadar yüksek kalirsa hamilelik oluyo ama adet günü filan tekrar düşerse adet olucaksin demek oluyo
EVet tam da öle oldu yumurtlama bitti şuan ateşim 36.3 oldu biraz daha çıkacak muhtemelen sağol cnm umut oldu inş düşmez daha da 35 lere yaCanim zaten yumurtlama zamanı ates düşer yumurtlayinca yani yumurta catladıktan sonra ates yükselir diye biliyorum ve adet zamanına kadar yüksek kalirsa hamilelik oluyo ama adet günü filan tekrar düşerse adet olucaksin demek oluyo
Yaptım yaptimm hemde sordugun gün yapmisim ama bi daha yapar miyimm cocuk bilmiyorum
Ciddi miiiYaptım yaptimm hemde sordugun gün yapmisim ama bi daha yapar miyimm cocuk bilmiyorum
Yokk canm kg fazla ve suyum geldi sanci yok diye sezeryan olduCiddi miiinormal mi oldu
Yaa sağlık olsun prensesin canı sağolsunYokk canm kg fazla ve suyum geldi sanci yok diye sezeryan oldu
Ben yaptım dün ama silikti canim 11 de yapcamtekrarNaptiniz kizlar test yapan var mi
Aynen öyle cani sag olsun bunu atlattim rabbim olmayana nasip etsin cok farkli bi duyguymus ama öyle baskasinin bebegini sewmeye benzemiyor koklarim teyzesi amin tum evlatlarimizi rabbim korusun kollasinYaa sağlık olsun prensesin canı sağolsunkokla yerime oy şimdi ne güzel kokuyordur Rabbim onu nazarlardan korusun inşallah
Aminn inşallah cnm rabbim onada bi erkek kardeş nasip etsinAynen öyle cani sag olsun bunu atlattim rabbim olmayana nasip etsin cok farkli bi duyguymus ama öyle baskasinin bebegini sewmeye benzemiyor operim teyzesi amin tum evlatlarimizi rabbim korusun kollasin
Amin amim insllah hepimize nasip olurAminn inşallah cnm rabbim onada bi erkek kardeş nasip etsin
Gozun aydin canim gule gule buyut bebeginiYaptım yaptimm hemde sordugun gün yapmisim ama bi daha yapar miyimm cocuk bilmiyorum
Hayırlı olsun canım ikisini bir buyutursun inşallahEvet canım niyetimiz oğlum 15 aylık oluncaydı
Ama nasip böyleymiş ☺
Gözün aydın canım durumlar nasilYokk canm kg fazla ve suyum geldi sanci yok diye sezeryan oldu
Ve 16. Gün bu günKizlar günaydın hiç bu kadar silik olmamıştı bence ya kaçırdım ya da yumurtlama olmadi bilmiyorum önümüzdeki ay mi başlasam hiç böyle düşünmemiştim çok üzüldüm
Canım günde bir tane yapmaya devam et saat 15 gibi sonuçta ilk ay ne zaman yumurtlama olmutor bilmiyoruzVe 16. Gün bu gün
Daha yapma canım bu ay olmayacak belli ki. Üzülecek bişey yok cnm ben var bunda adetten sonra başlarsın yineKizlar günaydın hiç bu kadar silik olmamıştı bence ya kaçırdım ya da yumurtlama olmadi bilmiyorum önümüzdeki ay mi başlasam hiç böyle düşünmemiştim çok üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?