Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım günde bir tane yapmaya devam et saat 15 gibi sonuçta ilk ay ne zaman yumurtlama olmutor bilmiyoruz
Her gun 15 te mi yapayim diyosun 11 de yapiyodum. Yaa bi ara çok belirginleşti gecen gece 2 ye kadar yapmıştım ama pik degildi olsa dahi sabaha kadar kacirmam diye düşünüyorum bence olmadi yum.

Her gun 15 te mi yapayim diyosun 11 de yapiyodum. Yaa bi ara çok belirginleşti gecen gece 2 ye kadar yapmıştım ama pik degildi olsa dahi sabaha kadar kacirmam diye düşünüyorum bence olmadi yum.
O çok koyu olan gün büyüyüp çatlamadı demek ki

Olmaz de mi artık, yoksa günlük 1 tane yapmaya devam mi etsem ne bilim yaa benimde pik olacak sandim ama goremedim
Sen bilirsin canım içim rahat edecekse her gün aynı saatte yap bi tane. Bence olmaz artık ama yinede emin değilim valla. Ben olsam yapmam daha

Sen bilirsin canım içim rahat edecekse her gün aynı saatte yap bi tane. Bence olmaz artık ama yinede emin değilim valla. Ben olsam yapmam daha
Bende emin değilim ilk ayim bide adete çok yakın bile yumurtlama olabiliyomus o kafami karıştırıyo

Aynen canim daha koyulasmadi silindi hep o koyulukta yeterli degildi nasip değil bu ay galiba peki dr takibine ne diyosunuz nasil ne zaman baslamaliyim
DEmek ki söndü yumurta
Takip yapacak bir doktor bulursan kesinlikle git
Daha önce hormon tahlili falan yaptırdın mı adetin 2. 3. Günü yapıyorlar
Belki klomen verir adet olunca git
Yoldaşa 8. 9. Gün gitmeye başla doktor takip etmeye başlar

Yok canim yaptirmadim hiç özele mi gideyim devlete mi peki farkeder mi acaba

Öyle olucak cnm heralde adete yakın diye böyle çıkıyor sanırım
cnm doktor bana öncesinde demişti ya hatrliyorsaniz progestan iç olursun demişti ben onu ictm 5gun olmadm şimdi üstünden 15gun geçti bugün yine içtim ondan şimdi bakalım 5gun icicem ne zman olucam eğer olmazsam da gidicem kesinlikle doktora

Hangi yöntemleri uyguladınız bebeğini erkek mi? Allahım sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin

EVet tam da öle oldu yumurtlama bitti şuan ateşim 36.3 oldu biraz daha çıkacak muhtemelen sağol cnm umut oldu inş düşmez daha da 35 lere ya
İnsallah düşmez canim benimki de yumurtlama günü 36.0 -36.1 filan oluyo sonra adete kadar 36.7-.36.8 oluyo adetten 1 gün once 36.5 oluyo adet günü 36.4 le adetim basliyo

cnm doktor bana öncesinde demişti ya hatrliyorsaniz progestan iç olursun demişti ben onu ictm 5gun olmadm şimdi üstünden 15gun geçti bugün yine içtim ondan şimdi bakalım 5gun icicem ne zman olucam eğer olmazsam da gidicem kesinlikle doktora Asbei bide bişe sorucam adet olursam ovulasyan testine ne zaman baslicam yapmak için

Bence adetin gittikten sonra başla çünkü yumurtlama günün bilmiyorsun. Adetliyken böğürtlen kökü falan al iç yumurtan gelişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…