Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Bence adetin gittikten sonra başla çünkü yumurtlama günün bilmiyorsun. Adetliyken böğürtlen kökü falan al iç yumurtan gelişsin
Tamam cnm sağol ben şimdi cikicam dışarı alicam hemn gelicem inş adet olurum da rahtlarim yaa

Canım şey denesene bir gebenin günlüğünde okudum uzan sirt üstü iki elini karnının iki yanina koy aşağı kasiklarına doğru bastırıp iterek in sonra kaldir elleri tekrar karnının iki yanina koy tekrar kasiklarına kadar in ben adetin 4.günündeydim ve hep 4 gün olurdum merak ettim denedim 7 gün sürdü adetim çok işe yariyomus görmüş oldum sende dene 10-15 defa tekrar et günde 1 kaç defa

kizlar lutfen cavap bekliyorum. dun saat 18:30 da pikti testim. gece 3 gibi iliski oldu ve ertesi saat 16:00 da halen testim pik. ama butun yumurtalama belirtilerim dun vardi akinti falan. sadece bugun agrim kalmisti simde kesildi. sizce yumurtalam olmus mu? iliski acaba dogru zamanda oldu mu?

Bunu ben de Instagram sayfasında görmüştüm, etkili bir masaj olduğunu yazmıştı.

Bugün Tekrar test yaptınız mı?

Evet cnm bı arkadaş daha demişti onu deniycem bugün inş olurum yaa valla sisten patlicam

Evet cnm bı arkadaş daha demişti onu deniycem bugün inş olurum yaa valla sisten patlicam
Valla bende öylesine deneyeyim dedim 3 gün uzattı adetimi bence çok etkili sabah öğle aksam aklina ne zaman geliyosa yap en fazla 3.gün adet oluyorum yazmis

Kızlar bende soğan kürü yapanlara bisi sorcam ben sabah ve aksam yemeklerden önce icemiyorum çünkü düzensiz bi uyku hayatımız var gece çok geç yatip geç kalkiyoruz o kürü mesela öğlen 2-3 gece 12-1 gibi açken yapsam olur mu

Bugün Tekrar test yaptınız mı?
[/QUOTE]
Yaptim tabi... en son sagat 16:00 da yaptim pikti hala... (bu Arada Ben baska memleketten). As once bir anda butun agrim dindi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…