- 9 Ocak 2020
- 2.628
- 2.524
- 53
- 33
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #88.441
Tamam cnm sağol ben şimdi cikicam dışarı alicam hemn gelicem inş adet olurum da rahtlarim yaaBence adetin gittikten sonra başla çünkü yumurtlama günün bilmiyorsun. Adetliyken böğürtlen kökü falan al iç yumurtan gelişsin
İnşallah cnmTamam cnm sağol ben şimdi cikicam dışarı alicam hemn gelicem inş adet olurum da rahtlarim yaa
Canım şey denesene bir gebenin günlüğünde okudum uzan sirt üstü iki elini karnının iki yanina koy aşağı kasiklarına doğru bastırıp iterek in sonra kaldir elleri tekrar karnının iki yanina koy tekrar kasiklarına kadar in ben adetin 4.günündeydim ve hep 4 gün olurdum merak ettim denedim 7 gün sürdü adetim çok işe yariyomus görmüş oldum sende dene 10-15 defa tekrar et günde 1 kaç defacnm doktor bana öncesinde demişti ya hatrliyorsaniz progestan iç olursun demişti ben onu ictm 5gun olmadm şimdi üstünden 15gun geçti bugün yine içtim ondan şimdi bakalım 5gun icicem ne zman olucam eğer olmazsam da gidicem kesinlikle doktoraAsbei bide bişe sorucam adet olursam ovulasyan testine ne zaman baslicam yapmak için
Maşallah canım sen kesin gebe misin ? Allah bağışlasın canımCnm senle özel den konuşmuştuk hatirlarsan 3 kizim 1 oğlum var senle ayniydik. Gebe kalirsan söyle demiştin. Bende var bebis 7. Haftadayimhadi bakalım seni de bekliyoruz
Tmm canimÖZele git canım
Bunu ben de Instagram sayfasında görmüştüm, etkili bir masaj olduğunu yazmıştı.Canım şey denesene bir gebenin günlüğünde okudum uzan sirt üstü iki elini karnının iki yanina koy aşağı kasiklarına doğru bastırıp iterek in sonra kaldir elleri tekrar karnının iki yanina koy tekrar kasiklarına kadar in ben adetin 4.günündeydim ve hep 4 gün olurdum merak ettim denedim 7 gün sürdü adetim çok işe yariyomus görmüş oldum sende dene 10-15 defa tekrar et günde 1 kaç defa
Bugün Tekrar test yaptınız mı?kizlar lutfen cavap bekliyorum. dun saat 18:30 da pikti testim. gece 3 gibi iliski oldu ve ertesi saat 16:00 da halen testim pik. ama butun yumurtalama belirtilerim dun vardi akinti falan. sadece bugun agrim kalmisti simde kesildi. sizce yumurtalam olmus mu? iliski acaba dogru zamanda oldu mu?
Evet cnm bı arkadaş daha demişti onu deniycem bugün inş olurum yaa valla sisten patlicamCanım şey denesene bir gebenin günlüğünde okudum uzan sirt üstü iki elini karnının iki yanina koy aşağı kasiklarına doğru bastırıp iterek in sonra kaldir elleri tekrar karnının iki yanina koy tekrar kasiklarına kadar in ben adetin 4.günündeydim ve hep 4 gün olurdum merak ettim denedim 7 gün sürdü adetim çok işe yariyomus görmüş oldum sende dene 10-15 defa tekrar et günde 1 kaç defa
Valla bende öylesine deneyeyim dedim 3 gün uzattı adetimi bence çok etkili sabah öğle aksam aklina ne zaman geliyosa yap en fazla 3.gün adet oluyorum yazmisEvet cnm bı arkadaş daha demişti onu deniycem bugün inş olurum yaa valla sisten patlicam
Evet cok etkiliymis öylesine yaptim 4 günde biten adetim 7 gün sürdüBunu ben de Instagram sayfasında görmüştüm, etkili bir masaj olduğunu yazmıştı.
Bugün Tekrar test yaptınız mı?
Hadiii yaaa cnm çok.sagol.valla.hemn şuan deniyrmValla bende öylesine deneyeyim dedim 3 gün uzattı adetimi bence çok etkili sabah öğle aksam aklina ne zaman geliyosa yap en fazla 3.gün adet oluyorum yazmis
Dene canim aklina ne zaman gelirse 10-15 defa tekrar etHadiii yaaa cnm çok.sagol.valla.hemn şuan deniyrm
Kuzum karnımı agritti bu yaa acaba etkimi ediyorDene canim aklina ne zaman gelirse 10-15 defa tekrar et
Evet benimde karnimi kasiklarimi agritmisti hadi inşallah olursun yapmaya devam et her aklina geldiginde günde en az 3-4 defa yap 10-15 defa tekrar et her yapisindaKuzum karnımı agritti bu yaa acaba etkimi ediyorayy hadi inşallah olayım
Test siliklesmeden yumurta çatlamış olmaz ki benim bildigimSizce yumurtalamada akinti mi onemli , test mi onemli ?
Evet gittim cnm geçen hafta keseyi gördük. Kalp atışını da duyarsam rahatliyacam inşallah.Maşallah canım sen kesin gebe misin ? Allah bağışlasın canımDoktor kontrolüne gidebildin mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?