Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ben yapmadım ama bence vakit değil uyanınca aç karnına içilmiş olması

Bugün Tekrar test yaptınız mı?
Yaptim tabi... en son sagat 16:00 da yaptim pikti hala... (bu Arada Ben baska memleketten). As once bir anda butun agrim dindi ...
[/QUOTE]

Eğer erkek bebek istiyorsanız pikten sonraki ilk hafif silinmede ilişki öneriliyor.Sizin yerinizde olsam 3 saat aralıklarla testi yeniler, ilk silinmede deneme yapardım.

Testlerinizi buraya atarsanız, müsait olan arkadaşlar sizin için yorumlayabilir.

Maşallah canım, inşallah kalp atışını da sağlıkla duyarsın. Sonra cinsiyet öğrenme heyecanına gireriz birlikte
Inşallah cnm sağol. Evet cinsiyet ogrenme de çok heyecanlı oluyor inşallah herkes hamile kalır da birlikte yaşarız o heyecanı ❤

Haklısınız araştırmalar o yönde. bende pikten sonraki hafif sillinmede deneyeceğim Rabbim kalbimize göre versin

Hanimlar lutfen testimi yorumlayabilir msnz? Acele siraya dizdim kusuruma bakmayin... Dunki iliski cok mu erken oldu...

Eklentiler

• D62E5622-FDFD-4C22-B140-B2FE1B34D1A3.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 80
İlişki ile çatlama arası kaç saat?

Canım bende okuyup bıraktım bişey anlayamadım bende bunu çok merak ediyorum bu yöntemi uyguladım işte cinsiyeti bekliyorum

bide bisey sorucam. Dun aksamdan beri her 3 saatte test yaptigim icin 3 saatte Tarim baradi su iciyorum baska da sivi almiyorum. Dogru mu yapiyorum acaba. Son testlerim cok koyu cikmis susuzliktan olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…