- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #88.461
Akıntı bende yumurtlamadan 3 gün önce başlıyor testte yanılma olmaz cnmSizce yumurtalamada akinti mi onemli , test mi onemli ?
Ben yapmadım ama bence vakit değil uyanınca aç karnına içilmiş olmasıKızlar bende soğan kürü yapanlara bisi sorcam ben sabah ve aksam yemeklerden önce icemiyorum çünkü düzensiz bi uyku hayatımız var gece çok geç yatip geç kalkiyoruz o kürü mesela öğlen 2-3 gece 12-1 gibi açken yapsam olur mu
Yaptim tabi... en son sagat 16:00 da yaptim pikti hala... (bu Arada Ben baska memleketten). As once bir anda butun agrim dindi ...Bugün Tekrar test yaptınız mı?
Tmmam cnm benim hber vericem olunca hemnEvet benimde karnimi kasiklarimi agritmisti hadi inşallah olursun yapmaya devam et her aklina geldiginde günde en az 3-4 defa yap 10-15 defa tekrar et her yapisinda
Maşallah canım, inşallah kalp atışını da sağlıkla duyarsın. Sonra cinsiyet öğrenme heyecanına gireriz birlikteEvet gittim cnm geçen hafta keseyi gördük. Kalp atışını da duyarsam rahatliyacam inşallah.
Inşallah cnm sağol. Evet cinsiyet ogrenme de çok heyecanlı oluyor inşallah herkes hamile kalır da birlikte yaşarız o heyecanı ❤Maşallah canım, inşallah kalp atışını da sağlıkla duyarsın. Sonra cinsiyet öğrenme heyecanına gireriz birlikte
Akıntı kafa karıştırabiliyor. Benim de yumurtlamadan çok önce akıntım başlıyor. Testle takip daha önemli bence de.Sizce yumurtalamada akinti mi onemli , test mi onemli ?
İnşallah bakalim bugün 2. GünümBen yapmadım ama bence vakit değil uyanınca aç karnına içilmiş olması
Ben ovulasyon yöntemini uyguladım canım benim şimdi hamileyim 3 hafta sonra belli olck İnşallahHangi yöntemleri uyguladınız bebeğini erkek mi? Allahım sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin
İlişki ile çatlama arası kaç saat?kizlar lutfen cavap bekliyorum. dun saat 18:30 da pikti testim. gece 3 gibi iliski oldu ve ertesi saat 16:00 da halen testim pik. ama butun yumurtalama belirtilerim dun vardi akinti falan. sadece bugun agrim kalmisti simde kesildi. sizce yumurtalam olmus mu? iliski acaba dogru zamanda oldu mu?
Canım bende okuyup bıraktım bişey anlayamadım bende bunu çok merak ediyorum bu yöntemi uyguladım işte cinsiyeti bekliyorumkızlar bu grubu başlardan okumaya çalıştım iki inlere geldim sonra bıraktım gerçekten söylenenleri yapıp erkek çocuğu lan varmı merak ettim sayıları kaç yoksa yine kız mı oldu deneemeye değer mi?
13 saat oldu galiba. Yumurtam Catladi mi dgl mi oni da bilemiyorum. Testimi attim yorumlarsaniz sevinirim ...İlişki ile çatlama arası kaç saat?
Teste göre çatlamış evet ilişki zamanlaması bana göre güzel olmuş13 saat oldu galiba. Yumurtam Catladi mi dgl mi oni da bilemiyorum. Testimi attim yorumlarsaniz sevinirim ...
Gercekten mi canim... agzin bak yesin inshallah... sizce bugin de iliski olsun mu?Teste göre çatlamış evet ilişki zamanlaması bana göre güzel olmuş
Genelde tek ilişki öneriyor arkadaşlarGercekten mi canim... agzin bak yesin inshallah... sizce bugin de iliski olsun mu?
Su an saat 18:19 oluyor.Genelde tek ilişki öneriyor arkadaşlar
Orada saat kaç şuan
Dünde pik denilebilir cnm ama tekrardan koyulasmis. Bugün ilişki olsa daha iyi olurdu ama yinede erkek şansı yüksek geldi banaHanimlar lutfen testimi yorumlayabilir msnz? Acele siraya dizdim kusuruma bakmayin... Dunki iliski cok mu erken oldu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?