- 3 Eylül 2016
- 137
- 128
- 103
- 40
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #88.481
Inshallah canim isteyen herkese hayirlisi ile saglikli salih erkek evlad nasip etsin. Evet her yaptigim 3. Testim acik cikiyor. Acaba susizliktan olabilir mi? Dunden beri her 3 saatte yarim bardak su iciyorum baska da sivi almiyorum.Dünde pik denilebilir cnm ama tekrardan koyulasmis. Bugün ilişki olsa daha iyi olurdu ama yinede erkek şansı yüksek geldi bana
Bence yumurtan çatlamış artık cnm.bazen öyle oluyor silinir gibi olup tekrar yükseliyor hormon. Su içmeyi doğru yapmissin.bide bisey sorucam. Dun aksamdan beri her 3 saatte test yaptigim icin 3 saatte Tarim baradi su iciyorum baska da sivi almiyorum. Dogru mu yapiyorum acaba. Son testlerim cok koyu cikmis susuzliktan olabilir mi?
Bence tek deneme yeterli erkek şansı yüksek diye düşünüyorum Allah gönlüne göre versin inşallah testleri doğru yapmışsınSu an saat 18:19 oluyor.
Sizce bugin iliski olsun mu? Boyle dalgalamalar cok kafami karistirdi. 2 saat once agrim Borden eksikligi acaba o zaman mi catladi cok kafam karisti ...Bence yumurtan çatlamış artık cnm.bazen öyle oluyor silinir gibi olup tekrar yükseliyor hormon. Su içmeyi doğru yapmissin.
Inshallah canim. isteyen herkese nasip etsin...Bence tek deneme yeterli erkek şansı yüksek diye düşünüyorum Allah gönlüne göre versin inşallah testleri doğru yapmışsın
Yok bence olmasın cnm ağır geçtiyse çatlama oldu demek inşallah gönlündeki tutmuşturSizce bugin iliski olsun mu? Boyle dalgalamalar cok kafami karistirdi. 2 saat once agrim Borden eksikligi acaba o zaman mi catladi cok kafam karisti ...
Canım gözünaydınYaptım yaptimm hemde sordugun gün yapmisim ama bi daha yapar miyimm cocuk bilmiyorum
Agrim saat 16 gibi gecti. Iliski ondan 11 saat once oldu?Yok bence olmasın cnm ağır geçtiyse çatlama oldu demek inşallah gönlündeki tutmuştur
Yinede belli olmaz cnm. Benim bazen catlamadan sonra da ağrım devam ediyordu. En doğru gösteren şey test. Bence yumurtan catladi ilişki zamanında fena değil rabbim gönlüne göre versinAgrim saat 16 gibi gecti. Iliski ondan 11 saat once oldu?
İnşaAllah canım benimHayırlı olsun canım ikisini bir buyutursun inşallah
Canım bence bu ay senin yumurtlama olmadıKizlar günaydın hiç bu kadar silik olmamıştı bence ya kaçırdım ya da yumurtlama olmadi bilmiyorum önümüzdeki ay mi başlasam hiç böyle düşünmemiştim çok üzüldüm
Bebegin kaç haftalık cnm benim maşşalahİnşaAllah canım benim
Gunde bi tane yapayim diye düşünmüştüm her ihtimale karsi ama ilk ayim bilmis olurum hem diye canimCanım bence bu ay senin yumurtlama olmadı
Bi dahaki aya bırak tavsiyem
Testlerinizin resmi var mı?kizlar lutfen cavap bekliyorum. dun saat 18:30 da pikti testim. gece 3 gibi iliski oldu ve ertesi saat 16:00 da halen testim pik. ama butun yumurtalama belirtilerim dun vardi akinti falan. sadece bugun agrim kalmisti simde kesildi. sizce yumurtalam olmus mu? iliski acaba dogru zamanda oldu mu?
Sanırım sizi gece 2 deki test yanıltmış o biraz silik çıkmış bi öncekindenHanimlar lutfen testimi yorumlayabilir msnz? Acele siraya dizdim kusuruma bakmayin... Dunki iliski cok mu erken oldu...
Canım sok taraftakilere baktın değil mi?Teste göre çatlamış evet ilişki zamanlaması bana göre güzel olmuş
Testini tekrarlamanı tavsiye ederim. Bence hala pikgörünüyor.Hanimlar lutfen testimi yorumlayabilir msnz? Acele siraya dizdim kusuruma bakmayin... Dunki iliski cok mu erken oldu...
Ben 7. Haftamdayım canımBebegin kaç haftalık cnm benim maşşalah
Sola bakıyorum canım ama hafif bi silinme var bence tabi sizler daha tecrübelisinizCanım sok taraftakilere baktın değil mi?
Çünkü asıl pik 22 sinde yapmış bence
Devam etmesi gerekiyor testlere tam durumu anlamak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?