Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Dünde pik denilebilir cnm ama tekrardan koyulasmis. Bugün ilişki olsa daha iyi olurdu ama yinede erkek şansı yüksek geldi bana
Inshallah canim isteyen herkese hayirlisi ile saglikli salih erkek evlad nasip etsin. Evet her yaptigim 3. Testim acik cikiyor. Acaba susizliktan olabilir mi? Dunden beri her 3 saatte yarim bardak su iciyorum baska da sivi almiyorum.

bide bisey sorucam. Dun aksamdan beri her 3 saatte test yaptigim icin 3 saatte Tarim baradi su iciyorum baska da sivi almiyorum. Dogru mu yapiyorum acaba. Son testlerim cok koyu cikmis susuzliktan olabilir mi?
Bence yumurtan çatlamış artık cnm.bazen öyle oluyor silinir gibi olup tekrar yükseliyor hormon. Su içmeyi doğru yapmissin.

Bence yumurtan çatlamış artık cnm.bazen öyle oluyor silinir gibi olup tekrar yükseliyor hormon. Su içmeyi doğru yapmissin.
Sizce bugin iliski olsun mu? Boyle dalgalamalar cok kafami karistirdi. 2 saat once agrim Borden eksikligi acaba o zaman mi catladi cok kafam karisti ...

Hanımlar ben ovulasyon gününde hamile kaldım eğer bebk erkekse ben bu tezi doğruluyorum ve bir arkadaşta yaptı onda tuttu oda hiç korunmuyordu yumurtlama gününde de ilişki oldu onda sonra bıraktı

Testlerinizin resmi var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…