- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #88.501
Bende hafif silinme var diye düşünüyorum o yüzden çatlamış dedim. Ve genelde en koyuyu gördükten sonra açılma olunca tekrar koyulasmiyor bence tabi benim fikrimSola bakıyorum canım ama hafif bi silinme var bence tabi sizler daha tecrübelisiniz
Bende dusunuyorum bugin catlicak gibi geliyor... bi kac testim kaldi onlari devam etmeye dusunuyorum Ona gore iliski olup olmicagina karar vericem... birazdan tekrar yaptigim testimi atarim yorumlarsaniz sevinirim...Canım sok taraftakilere baktın değil mi?
Çünkü asıl pik 22 sinde yapmış bence
Devam etmesi gerekiyor testlere tam durumu anlamak için
Hani gece 2 deki testi de öyle hafif silinme yapmış ya canım o yüzden dedim en azından 2 defa daha testi devam ettirmesi lazım diyeSola bakıyorum canım ama hafif bi silinme var bence tabi sizler daha tecrübelisiniz
11.00 da pik 16.00 da yine çok koyu ama bi öncekinden açık diye düşünüyorum. Bi sonraki test belirler zaten ona göre bi deneme daha olabilir ama bilemedimBende hafif silinme var diye düşünüyorum o yüzden çatlamış dedim. Ve genelde en koyuyu gördükten sonra açılma olunca tekrar koyulasmiyor bence tabi benim fikrim
Tabi aynen test yapması lazım bi sonraki testte netleşir zaten cnmHani gece 2 deki testi de öyle hafif silinme yapmış ya canım o yüzden dedim en azından 2 defa daha testi devam ettirmesi lazım diye
Dalgalanma olmadığından emin olmak için
Canım bi sonraki testi yine pik çıkarsa bence olmalı silinme devam ettiyse olmamalıTabi aynen test yapması lazım bi sonraki testte netleşir zaten cnm
Peki sence bi ilişki daha olmalı mı
Canım bi sonraki testi yine pik çıkarsa bence olmalı silinme devam ettiyse olmamalı
Evet canlar acilma var. dalgalanma ma gercekten acilma ma bilemiyorum. Iliski oneriyor msnz? Bence asil catlama 11:00-16:00 arasi olmus gibi bir tik acilma var evet... bugin Catlamis yumurtam aksama kadar bir iliski olsa bilemedim ki...Canım bi sonraki testi yine pik çıkarsa bence olmalı silinme devam ettiyse olmamalı
Canım benim çatlama 13. Gün saat 11 de olmuştu ben en son ilişkiyi 11. Gün sabah 5 te planlıyorum sence nasıl olur zmaanlama çünkü 10. Gün 23:45 te yaptım tutmadıCanım bi sonraki testi yine pik çıkarsa bence olmalı silinme devam ettiyse olmamalı
Bence artık olmasın belli çatlamış ilişkiEvet canlar acilma var. dalgalanma ma gercekten acilma ma bilemiyorum. Iliski oneriyor msnz? Bence asil catlama 11:00-16:00 arasi olmus gibi bir tik acilma var evet... bugin Catlamis yumurtam aksama kadar bir iliski olsa bilemedim ki...
Silinme varsa eğer geçen olan ilişki iyi olmuş oluyor dimi zamanlamasıCanım bi sonraki testi yine pik çıkarsa bence olmalı silinme devam ettiyse olmamalı
Canım bence acele etme en başından beri erken oldu tutmayacak bence dedin kendini biraz şartlamış oldunCanım benim çatlama 13. Gün saat 11 de olmuştu ben en son ilişkiyi 11. Gün sabah 5 te planlıyorum sence nasıl olur zmaanlama çünkü 10. Gün 23:45 te yaptım tutmadı
Banada haber verCanım bende okuyup bıraktım bişey anlayamadım bende bunu çok merak ediyorum bu yöntemi uyguladım işte cinsiyeti bekliyorum
Çatlama olduktan sonra da deneyenler var ikinci ilişki olarak. Ben tek ilişki denedim hep ama olursa da bisey olmaz benceCanım benim çatlama 13. Gün saat 11 de olmuştu ben en son ilişkiyi 11. Gün sabah 5 te planlıyorum sence nasıl olur zmaanlama çünkü 10. Gün 23:45 te yaptım tutmadı
Yanlış alintiladim cnmÇatlama olduktan sonra da deneyenler var ikinci ilişki olarak. Ben tek ilişki denedim hep ama olursa da bisey olmaz bence
Canım sabirin abla bana 24 saate kadar erkek şansı yüksek demiştiSilinme varsa eğer geçen olan ilişki iyi olmuş oluyor dimi zamanlaması
Çatlamış evet dalgalanma ultra pikken sonra olmaz genelde cnm.Evet canlar acilma var. dalgalanma ma gercekten acilma ma bilemiyorum. Iliski oneriyor msnz? Bence asil catlama 11:00-16:00 arasi olmus gibi bir tik acilma var evet... bugin Catlamis yumurtam aksama kadar bir iliski olsa bilemedim ki...
Aynen bende 24 saat olduğu sürece doğru buluyorumCanım sabirin abla bana 24 saate kadar erkek şansı yüksek demişti
O yüzden denemesi çok kötü sayılmaz erkek şansı yüksek hala
Tabi en güzelini Allah bilir
Evet canım son teste göre çatlamış.Evet canlar acilma var. dalgalanma ma gercekten acilma ma bilemiyorum. Iliski oneriyor msnz? Bence asil catlama 11:00-16:00 arasi olmus gibi bir tik acilma var evet... bugin Catlamis yumurtam aksama kadar bir iliski olsa bilemedim ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?