Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
[
Canım sok taraftakilere baktın değil mi?
Çünkü asıl pik 22 sinde yapmış bence
Devam etmesi gerekiyor testlere tam durumu anlamak için
Bende dusunuyorum bugin catlicak gibi geliyor... bi kac testim kaldi onlari devam etmeye dusunuyorum Ona gore iliski olup olmicagina karar vericem... birazdan tekrar yaptigim testimi atarim yorumlarsaniz sevinirim...

Bende hafif silinme var diye düşünüyorum o yüzden çatlamış dedim. Ve genelde en koyuyu gördükten sonra açılma olunca tekrar koyulasmiyor bence tabi benim fikrim
11.00 da pik 16.00 da yine çok koyu ama bi öncekinden açık diye düşünüyorum. Bi sonraki test belirler zaten ona göre bi deneme daha olabilir ama bilemedim

Hani gece 2 deki testi de öyle hafif silinme yapmış ya canım o yüzden dedim en azından 2 defa daha testi devam ettirmesi lazım diye
Dalgalanma olmadığından emin olmak için
Tabi aynen test yapması lazım bi sonraki testte netleşir zaten cnm
Peki sence bi ilişki daha olmalı mı

Canım bi sonraki testi yine pik çıkarsa bence olmalı silinme devam ettiyse olmamalı
Canım bi sonraki testi yine pik çıkarsa bence olmalı silinme devam ettiyse olmamalı
Evet canlar acilma var. dalgalanma ma gercekten acilma ma bilemiyorum. Iliski oneriyor msnz? Bence asil catlama 11:00-16:00 arasi olmus gibi bir tik acilma var evet... bugin Catlamis yumurtam aksama kadar bir iliski olsa bilemedim ki...

Eklentiler

• 4AD18F2B-534A-448D-BEB2-6E084FEE74FC.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 57
Canım benim çatlama 13. Gün saat 11 de olmuştu ben en son ilişkiyi 11. Gün sabah 5 te planlıyorum sence nasıl olur zmaanlama çünkü 10. Gün 23:45 te yaptım tutmadı

Evet canlar acilma var. dalgalanma ma gercekten acilma ma bilemiyorum. Iliski oneriyor msnz? Bence asil catlama 11:00-16:00 arasi olmus gibi bir tik acilma var evet... bugin Catlamis yumurtam aksama kadar bir iliski olsa bilemedim ki...
Bence artık olmasın belli çatlamış ilişki
Erkek ihtimalin yüksek bence daha deneme

Canım benim çatlama 13. Gün saat 11 de olmuştu ben en son ilişkiyi 11. Gün sabah 5 te planlıyorum sence nasıl olur zmaanlama çünkü 10. Gün 23:45 te yaptım tutmadı
Canım bence acele etme en başından beri erken oldu tutmayacak bence dedin kendini biraz şartlamış oldun
2 günden az olmasın yumurtan düşündüğünden erken çatlarsa çok risk almış olursun
4-5 gün öncesinde ilişkiye girip hamile kalan insanlar var.
Yani senin ilişkinin vakti çok iyiydi sen kendinde inan mutlaka vesvese sokma içine.

Çatlama olduktan sonra da deneyenler var ikinci ilişki olarak. Ben tek ilişki denedim hep ama olursa da bisey olmaz bence

Çatlamış evet dalgalanma ultra pikken sonra olmaz genelde cnm.

Canım sabirin abla bana 24 saate kadar erkek şansı yüksek demişti
O yüzden denemesi çok kötü sayılmaz erkek şansı yüksek hala
Tabi en güzelini Allah bilir
Aynen bende 24 saat olduğu sürece doğru buluyorum
Allah nasip etsin herkese inşallah

Kızlar soğan suyu yumurtlamayi erken yapar mi bugün adetin 8.günü ve dün soğan suyu na basladim dün inanılmaz bi uzayan akintim oldu aksam ama sivi degil hatta afedersiniz iç bacagıma yapismisti akıp bende test yaptim çok silik cikmadi ama çok koyu da değildi bugün de kasiklarim agriyo ve çok uzamayan ama biraz uzayan akintim var normalde 19-20.günlerde yumurtluyorum bu kadar erken yumurtlama yapar mi hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…