Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım sabirin abla bana 24 saate kadar erkek şansı yüksek demişti
O yüzden denemesi çok kötü sayılmaz erkek şansı yüksek hala
Tabi en güzelini Allah bilir
Sabirin bana da ikinci ilişki olsun demişti. Gece oldu ilişki ertesi sabah çatlama olmuştu ama testlerim koyuydu bir iliski daha deneyebilirsin dedi. Eşim yoktu diye yapmadım ama bence de arkadaş deneyebilir

Tamam canım sen öyle diyorsan o zaman yine 10. Gecesi deneme olsun . Haklısın insan şster istemez sabırsız davranıyor . Olacağına aslında inancım tam zaten olmuyorsa vardır bunda da bir hayır . Teşekkür ederim desteğin için .

Sabirin bana da ikinci ilişki olsun demişti. Gece oldu ilişki ertesi sabah çatlama olmuştu ama testlerim koyuydu bir iliski daha deneyebilirsin dedi. Eşim yoktu diye yapmadım ama bence de arkadaş deneyebilir
Canım sabirin abla herkesin test durumuna göre yorum yapıyordu
Vardır bi bildiği

Olacak inşaAllah canım çok isterim olmasını
Her annenin bi kızı olmalı

Çatlama olduktan sonra da deneyenler var ikinci ilişki olarak. Ben tek ilişki denedim hep ama olursa da bisey olmaz bence
Iliski olabilir ki diyorsun. Hani catladiktan sonra ilk 12 saat ortam bazik oldugu onemli ya ondan sonra asidik oluyor. Bence catlama 11-16 arasi olmus gibi hala bende sans var mi?

Iliski olabilir ki diyorsun. Hani catladiktan sonra ilk 12 saat ortam bazik oldugu onemli ya ondan sonra asidik oluyor. Bence catlama 11-16 arasi olmus gibi hala bende sans var mi?
Bence çatlama bugün oldu. Testler çok açılınca deneme riskli olur bence uygun testlerin. Yap gitsin

Kizlaar kasiginda yoğun bir ağrı var bıçak keser gibi basladi baya agriyo biliyosunuz testlerim silik cikiyo hep bu neye işaret olabilir

Siz cinsiyeti öğrenmiş miydiniz erkekti dimi
Burda yazılanları uyguladınız mı
Evet cnm ben burda kileri uygulayıp hamile kaldım. Pik günü ve diger gün ilşki oldu. Şimdi 10 haftalık doktor hemşireye erkek yaz soru işareti bırak dedi ben sorunca güldü çok erken dedi 3 hafta sonra ögrenecem inşanlah ama neden öyle söyledi hemşireye anlamadım

Yaa öyle mi erkektir inşallah gönlünüze göre olsun
Ben öğrendiniz sanıyordum o yüzdem sordum. Doktor da gördü demek ki emin olmadan Ümit vermek istememiş ama öyle söylediğine göre. Hayırla sağlıkla gelsin inşallah. Allah bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…