- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #88.521
Sabirin bana da ikinci ilişki olsun demişti. Gece oldu ilişki ertesi sabah çatlama olmuştu ama testlerim koyuydu bir iliski daha deneyebilirsin dedi. Eşim yoktu diye yapmadım ama bence de arkadaş deneyebilirCanım sabirin abla bana 24 saate kadar erkek şansı yüksek demişti
O yüzden denemesi çok kötü sayılmaz erkek şansı yüksek hala
Tabi en güzelini Allah bilir
Tamam canım sen öyle diyorsan o zaman yine 10. Gecesi deneme olsun . Haklısın insan şster istemez sabırsız davranıyor . Olacağına aslında inancım tam zaten olmuyorsa vardır bunda da bir hayır . Teşekkür ederim desteğin için .Canım bence acele etme en başından beri erken oldu tutmayacak bence dedin kendini biraz şartlamış oldun
2 günden az olmasın yumurtan düşündüğünden erken çatlarsa çok risk almış olursun
4-5 gün öncesinde ilişkiye girip hamile kalan insanlar var.
Yani senin ilişkinin vakti çok iyiydi sen kendinde inan mutlaka vesvese sokma içine.
Canım sabirin abla herkesin test durumuna göre yorum yapıyorduSabirin bana da ikinci ilişki olsun demişti. Gece oldu ilişki ertesi sabah çatlama olmuştu ama testlerim koyuydu bir iliski daha deneyebilirsin dedi. Eşim yoktu diye yapmadım ama bence de arkadaş deneyebilir
Amin canım darısı sana artık heyecanla bekliyorumAynen bende 24 saat olduğu sürece doğru buluyorum
Allah nasip etsin herkese inşallah ❤
Olacak inşaAllah canım çok isterim olmasınıTamam canım sen öyle diyorsan o zaman yine 10. Gecesi deneme olsun . Haklısın insan şster istemez sabırsız davranıyor . Olacağına aslında inancım tam zaten olmuyorsa vardır bunda da bir hayır . Teşekkür ederim desteğin için .
Bi kaç ay sonr inşallah canımAmin canım darısı sana artık heyecanla bekliyorum
Iliski olabilir ki diyorsun. Hani catladiktan sonra ilk 12 saat ortam bazik oldugu onemli ya ondan sonra asidik oluyor. Bence catlama 11-16 arasi olmus gibi hala bende sans var mi?Çatlama olduktan sonra da deneyenler var ikinci ilişki olarak. Ben tek ilişki denedim hep ama olursa da bisey olmaz bence
Bence çatlama bugün oldu. Testler çok açılınca deneme riskli olur bence uygun testlerin. Yap gitsinIliski olabilir ki diyorsun. Hani catladiktan sonra ilk 12 saat ortam bazik oldugu onemli ya ondan sonra asidik oluyor. Bence catlama 11-16 arasi olmus gibi hala bende sans var mi?
Bence çatlama bugün oldu. Testler çok açılınca deneme riskli olur bence uygun testlerin. Yap gitsin
İki ilişki benimkiÇatlama olduktan sonra da deneyenler var ikinci ilişki olarak. Ben tek ilişki denedim hep ama olursa da bisey olmaz bence
Tekrar test yap canım benim bugün batma gibi oluyor ve sızlıyor sürekliKizlaar kasiginda yoğun bir ağrı var bıçak keser gibi basladi baya agriyo biliyosunuz testlerim silik cikiyo hep bu neye işaret olabilir
Silik olann 13 de yaptım ağrım olunca diğerini 15. 30 gibi yaptımKizlaar kasiginda yoğun bir ağrı var bıçak keser gibi basladi baya agriyo biliyosunuz testlerim silik cikiyo hep bu neye işaret olabilir
Aaa koyulasmis canim valaSilik olann 13 de yaptım ağrım olunca diğerini 15. 30 gibi yaptım
1 2 saat sonra tekrar yapayim o zamanTekrar test yap canım benim bugün batma gibi oluyor ve sızlıyor sürekli
3 saat sonra tekrar yap bence canimSilik olann 13 de yaptım ağrım olunca diğerini 15. 30 gibi yaptım
Siz cinsiyeti öğrenmiş miydiniz erkekti dimiİki ilişki benimki
Evet cnm ben burda kileri uygulayıp hamile kaldım. Pik günü ve diger gün ilşki oldu. Şimdi 10 haftalık doktor hemşireye erkek yaz soru işareti bırak dedi ben sorunca güldü çok erken dedi 3 hafta sonra ögrenecem inşanlah ama neden öyle söyledi hemşireye anlamadımSiz cinsiyeti öğrenmiş miydiniz erkekti dimi
Burda yazılanları uyguladınız mı
Yaa öyle mi erkektir inşallah gönlünüze göre olsunEvet cnm ben burda kileri uygulayıp hamile kaldım. Pik günü ve diger gün ilşki oldu. Şimdi 10 haftalık doktor hemşireye erkek yaz soru işareti bırak dedi ben sorunca güldü çok erken dedi 3 hafta sonra ögrenecem inşanlah ama neden öyle söyledi hemşireye anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?