- 12 Nisan 2020
- 882
- 1.264
- 28
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #88.541
İnşallah canım benim bende çok umutlanmak istemiyorum sonuçta ne olacaksa önce saglıklı olsun inşanlahYaa öyle mi erkektir inşallah gönlünüze göre olsun❤
Ben öğrendiniz sanıyordum o yüzdem sordum. Doktor da gördü demek ki emin olmadan Ümit vermek istememiş ama öyle söylediğine göre. Hayırla sağlıkla gelsin inşallah. Allah bağışlasın
TAbii önce hayırlı sağlıklı olmasıİnşallah canım benim bende çok umutlanmak istemiyorum sonuçta ne olacaksa önce saglıklı olsun inşanlah
Amin canım inşanlah herkese umut olurum Allah hepinizin kalbine göre versin inşallahTAbii önce hayırlı sağlıklı olmasısonrada gönülden geçen olması
Aminn inşallah cnmAmin canım inşanlah herkese umut olurum Allah hepinizin kalbine göre versin inşallah ❤
Sen bugün bi deneme daha yapacaksın gibiL Laladunya @Vuslat46iwashereonce bakar misiniz? Ya bu neden Boyle oluyor? Her 3.testim siliklesiyor sonra yine koyu. Kafayi yicem
2 günü geçebilir bence yavaş ilerliyor senin. Kendi adıma 5 günlük perhizi sorun yapmıyorum ama fazlası sıkıntı olabilir. Bence perhizi bozabilirsin. Zamanlama doğru olursa 2 günlük perhizin yetebileceğini düşünüyorumL LaladunyaAsbei @Vuslat46 ElifAsel54 Ruveydam2015 iwashereonce bana da bakar mısınız kızlar. İlk takibim pcos var düzenli gitmedi koyulaşmam ama bugün bir koyulaşma var ne dersiniz perhizin 3. Günü bugün bozayım mı 2 günden uzun sürme ihtimali varsa yumurrlamanın
Evet ben 2 gun kala..2.kızima boyle hamile kalmistimKizlar bi sorum olucak adete yakin hamile kaldinizmi hic
Bence sen bi deneme daha yap canımL Laladunya @Vuslat46iwashereonce bakar misiniz? Ya bu neden Boyle oluyor? Her 3.testim siliklesiyor sonra yine koyu. Kafayi yicem
Kesinlikle katılıyorum canım2 günü geçebilir bence yavaş ilerliyor senin. Kendi adıma 5 günlük perhizi sorun yapmıyorum ama fazlası sıkıntı olabilir. Bence perhizi bozabilirsin. Zamanlama doğru olursa 2 günlük perhizin yetebileceğini düşünüyorum
Kızlar da baksın yine
Canım sen test yaptın mı?Evet ben 2 gun kala..2.kızima boyle hamile kalmistim
Kaç ilişkiyle ve yumurtlama gününde mi olduKesinlikle katılıyorum canım
Benim oğlum 2 gün ile oldu
5ten sonrası çok gibi
Yumurtlama günü tek ilişkiKaç ilişkiyle ve yumurtlama gününde mi oldu
Evet az once bir iliski daha oldu. Bundan sonra nasil bir adim izlemem gerek? Yarin bir teste bakiyim mi? Artik hayirlisi...Bence sen bi deneme daha yap canım
Bence 5-6 saat sonra yine kontrol etEvet az once bir iliski daha oldu. Bundan sonra nasil bir adim izlemem gerek? Yarin bir teste bakiyim mi? Artik hayirlisi...
Adete göre 5+3 tü cnm. Yolk saci gördüm dedi ama bebek görünmuyor tam dedi. Devlet te pek ilgili olmuyorlar maalesef. Pazartesi 7 hafta bitiyor o zaman çağırdı insallah kalp atışını duyarız@Vuslat46 canım doktora gittiğinde kaç haftalıktın?
bebeği yolk sacı falan gördün mü?
acaba dunki iliskiden hamile kaldim da ondan dalgalanma oluyor olabilir mi? ama cok komik...Bence 5-6 saat sonra yine kontrol et
Tam silikleşene kadar kontrol et
Dalgalanmalar oluyor çünkü tam emin olman lazım çatladığından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?