- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #88.561
Aslında ultra pikten sonra olmuyor dalgalanma ama testler farklıysa bilemiyorum.birde çatlamadan sonra hemen tamamen silinmiyor cnm susuz kalıyor vücut hormonu atması biraz zaman alıyor. Tabi benim görüşüm bu. Bana niyeyse senin yumurtan catlamis gibi geliyoracaba dunki iliskiden hamile kaldim da ondan dalgalanma oluyor olabilir mi? ama cok komik...
Hmm benimki iki ilişki bakalım nasıl olck iki ilişkiyle oğlu olanda vardır herhaldeYumurtlama günü tek ilişki
benim son gonderdigi resime baktin mi canim? inshallah catlamistir. ama bu dalgalanmalar beni cok tedirgin ediyor.Aslında ultra pikten sonra olmuyor dalgalanma ama testler farklıysa bilemiyorum.birde çatlamadan sonra hemen tamamen silinmiyor cnm susuz kalıyor vücut hormonu atması biraz zaman alıyor. Tabi benim görüşüm bu. Bana niyeyse senin yumurtan catlamis gibi geliyor
5 günü geçmesin bencede canim 2 gün bile yeter yavaştan koyulasiyo sanki senin zaman alacak gibi bende 20:30 da yaptim silikti yine ama senin olacak sanirim@2kiz1anne @Azraam1718 @Vuslat46 @Semra54Ruveydam2015 iwashereonce bana da bakar mısınız kızlar. İlk takibim pcos var düzenli gitmedi koyulaşmam ama bugün bir koyulaşma var ne dersiniz perhizin 3. Günü bugün bozayım mı 2 günden uzun sürme ihtimali varsa yumurrlamanın
Baktım cnm aslında bu testler biraz daha hassas olduğu için farklı gösteriyor. Bu ay tutmazsa kaset tipi al önümüzdeki aybenim son gonderdigi resime baktin mi canim? inshallah catlamistir. ama bu dalgalanmalar beni cok tedirgin ediyor.
Topikte konu sahibide 2 ilişki denedi cnm oğlu var. Zamanlama önemli zamanlama iyi olduysa erkek şansı yuksekHmm benimki iki ilişki bakalım nasıl olck iki ilişkiyle oğlu olanda vardır herhalde
Ağrım var biraz canım ne yapacağımı bilemedim 2 gün sonra olsa 5. Gün olacak daha uzun sürerse sıkıntı olacak ya bugün bozup yarın pik olursa5 günü geçmesin bencede canim 2 gün bile yeter yavaştan koyulasiyo sanki senin zaman alacak gibi bende 20:30 da yaptim silikti yine ama senin olacak sanirim
Olacak inşaAllah canım çok isterim olmasını
Her annenin bi kızı olmalı ❣
2. Oğlum iki ilişkiyle oldu canımHmm benimki iki ilişki bakalım nasıl olck iki ilişkiyle oğlu olanda vardır herhalde
Sperm hareketliliği ve kalitesi hızı etkileniyo diye biliyorum canim aynen nette 4 5 gün demisler ama bence max 3 gün yeterliKesinlikle katılıyorum canım
Benim oğlum 2 gün ile oldu
5ten sonrası çok gibi
inshallah canim. bu ay tutacagini cok umit ediyorum bakalim hayirlisi.. senin bebegin de hayirli olsun inshallah.Baktım cnm aslında bu testler biraz daha hassas olduğu için farklı gösteriyor. Bu ay tutmazsa kaset tipi al önümüzdeki ay
Pik olacak bide siligi beklicez daha sen bilirsin yinedeAğrım var biraz canım ne yapacağımı bilemedim 2 gün sonra olsa 5. Gün olacak daha uzun sürerse sıkıntı olacak ya bugün bozup yarın pik olursa
Nasip diyorum öyleysePik olacak bide siligi beklicez daha sen bilirsin yinede
İlişki gününe göre uyumlu muydu canım?Adete göre 5+3 tü cnm. Yolk saci gördüm dedi ama bebek görünmuyor tam dedi. Devlet te pek ilgili olmuyorlar maalesef. Pazartesi 7 hafta bitiyor o zaman çağırdı insallah kalp atışını duyarız
O zaman geç silinme yapabiliyor ama bu şekil dalgalanma olmuyor bildiğim kadarıylaacaba dunki iliskiden hamile kaldim da ondan dalgalanma oluyor olabilir mi? ama cok komik...
Sağol cnm amin seninde gönlündeki nasip olsuninshallah canim. bu ay tutacagini cok umit ediyorum bakalim hayirlisi.. senin bebegin de hayirli olsun inshallah.
Allah gonlundekini hayirli eylesin...
Yurt dışı daha farklı oluyor böyle konularda sanırım. Keseyi ölctü Haftasına göre uyumluydu evet. Ben adet gününe göre hesaplıyorum haftasini ultrasonda da aynı çıktı. Yolk saç varsa boş gebelik riski kalkıyor ortadan. 6 haftadan önce bebek veya kalp atışı görünmuyor genelde.İlişki gününe göre uyumlu muydu canım?
Bende 5+5 iken gittim geçen hafta
Doktor ölçüm yapmadı ama bebek ve yolk sac vardı
Bir de cnm ugs verdiyse onda da yazar olcumleriYurt dışı daha farklı oluyor böyle konularda sanırım. Keseyi ölctü Haftasına göre uyumluydu evet. Ben adet gününe göre hesaplıyorum haftasini ultrasonda da aynı çıktı. Yolk saç varsa boş gebelik riski kalkıyor ortadan. 6 haftadan önce bebek veya kalp atışı görünmuyor genelde.
Sağol canm rabbim önce olmayanlara ewlat sonrada kizi olanlara erkegi nasip etsin insllahGozun aydin canim gule gule buyut bebegini
Sağol cnm tskler kendimi toparlasam gerisi gelecekde sezeryan cok fena birseymisGözün aydın canım durumlar nasil
Zamanlama pik silikleşmeye başladıktan 5 saat sonra ilişki oldu zaten sonraki ilişki pikken diger gün gece olduTopikte konu sahibide 2 ilişki denedi cnm oğlu var. Zamanlama önemli zamanlama iyi olduysa erkek şansı yuksek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?